Arkadaşlar kadim fiyatları aldı başını gidiyor hepinizin bildiği gibi ama artık 5 kişide kadim kesebilecek Nasılmı çok kolay resimdede görüldüğü gibi Kurtx loncası olarak 5 kişi kadimi kestik inanmayan resme baksıın
foruma resim koymayı bilmediğim için upload ettim buyrun bakın
Bu oyunlara kimse yem olmaz düşüncesindeyim.5 kişiyle kadim kesilmez.Full item olsa bile depremde iş biter.Zaten 40 dakika önce açılmış bir çakma hesap.Dosyayı indirmemenizi tavsiye ederim..
eLeSsaR yazdı:Bu oyunlara kimse yem olmaz düşüncesindeyim.5 kişiyle kadim kesilmez.Full item olsa bile depremde iş biter.Zaten 40 dakika önce açılmış bir çakma hesap.Dosyayı indirmemenizi tavsiye ederim..
eLeSsaR yazdı:Bu oyunlara kimse yem olmaz düşüncesindeyim.5 kişiyle kadim kesilmez.Full item olsa bile depremde iş biter.Zaten 40 dakika önce açılmış bir çakma hesap.Dosyayı indirmemenizi tavsiye ederim..