Yakamoz Loncası
- Yakamozxbep
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yakamoz Loncası
Yakamozxbep karakteriyle hiçbir özel bilginizi paylaymayın alışveriş ve aktarım yapmayınız charımı başka hesaba aktarmış birileri sanırım.
- BaTuZeR
- Sahaf Yardımcısı
Nasıl Ya Bi Yalnışlık Olması Lazım Durduk Yere Aktarılmaz kiYakamozxbep yazdı:Yakamozxbep karakteriyle hiçbir özel bilginizi paylaymayın alışveriş ve aktarım yapmayınız charımı başka hesaba aktarmış birileri sanırım.
xXSaDaKaTXx - SaDaKaTII
Y a K a M o Z
[/color]- BaTuZeR
- Sahaf Yardımcısı
Peki Şifreni Bilen Birileri Aktarmış Olamazmı :?:
xXSaDaKaTXx - SaDaKaTII
Y a K a M o Z
[/color]-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Arkadaşlar Bugün Bir Karar Aldım Ve Yakamoz Loncasından Ayrıldım Bunu Size Bildirmek İstedim.Bu Arada Kardeşim Mertin Carı Aktarılmış İlk Başta Şaka Yaptığını Düşündüm Fakat Doğruymuş Kim Aktardıysa Carı Onu Bulucam Ve Oyunu Haram Edicem Ona.Hepinize Başarılar Dilerim İyi Oyunlar.
- samedKurultay
- Salgın Koruyucusu
La noluyo Herkezin Çarı çalınıyo :S Geçmiş olsun Mert 
Çinde Kırkbir Çeriyle İhtilal Yapan kimdi?
Peki o Deli Ve uslanmaz Kan Hangi damarda Şimdi?
ERGENEKONLUYUZ
Ergenekoniki
Benxergenekon
Peki o Deli Ve uslanmaz Kan Hangi damarda Şimdi?
ERGENEKONLUYUZ
Ergenekoniki
Benxergenekon
- BaTuZeR
- Sahaf Yardımcısı
Ewt Bu aralar hırsızlık olayları çok fazla arttı bi çözüm bulmaları gerek artık Bu arada tekrar geçmiş olsun mert inş geri alabilirsinsamedKurultay yazdı:La noluyo Herkezin Çarı çalınıyo :S Geçmiş olsun Mert
xXSaDaKaTXx - SaDaKaTII
Y a K a M o Z
[/color]- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
bence içinizde biri yapabilir dikkatli olun geçmiş olsun karekter aktarılması iğrenç oldu
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Mertin oLayını biLiorum forumdan okudum ama yapanı adım qibi biLiorum en azındna tahmin ediyorum..
- Yakamozxbep
- Sahaf Yardımcısı
Gm tanıdığımız olmadığından dolayı karakteri geri almam imkansız desteğe mail ve şikayet mailleri yağdırdım güzel bir dille ancak hala birtane cevap gelmedi zaten bu aktarımla 3 kere olan aktarım hakkım dolmuş oldu yani geri alamam karakteri. Kim yaptı bilmiyorum ama hakkımı helal etmiyorum ona. Karakterim bir karaktersizin eline geçti belliki ne yapıcak onunla çok merak ediyorum
Oyunda yokum uzunca bir süre hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın.
- Yakamozxbep
- Sahaf Yardımcısı
Güncel listemiz
Lonca Başkanı
Yakamozxbela - Belaxtube - Belaxbaytar - Belaxbattle
Yakamozxpaix - SwaT
Yakamozxinziva - Nightmare
Lonca Sorumlusu
Yakamozxleo - Leonidans - Leoxşifa - İhtiyarxxbüyücü
Yakamozxemrehan - Hunxküheylan - Hunxemrehan - Nightwalker
Yakamozxkanunu - Chatlaqs
Lonca Disiplin Kurulu
Yakamozxruby - Ruby - Rubyxzirve - Megy
Yakamozxsonador - Sonadorr - Sonadorx
Yakamozxşara - Asilxılgın
Lonca Üyeleri
Yakamozxhipo - Azatefendi
Yakamozxokculu
Yakamozxşanışer
Yakamozxcloe - Lollipopx
Yakamozxromantix
Yakamozxefsane - Legendx
Yakamozxsinga - CARIZMA
Yakamozxvareradem - VARERADEM - Varerademxşifa
Yakamozxmoon - Rising
Yakamozxtayga - Hazerfenxx
Yakamozxdej - Dejong
Yakamozxbatuzer - Şifacıserkan - Fireflyxxserkan
Yakamozxkapan - KAPANII - XxTsKaPanxX
Yakamozxefemeih
Rihtımm
Oneyman
Şeri - Şerii
Aksaraylım - Krizantem
Nevizadegeceleri - Nightwalker
ERGENEKONLUYUZ
qmeteq - Mette
Helys
Lonca Kuralları
1. Oyun içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
2. Oyunun işleyişine yönelik suç teşkil edecek dolandırıcılık, hesap bilgilerini ele geçirme, materyal hırsızlığı gibi suçlardan şikayet edilen ve bu suçu delil ile ispatlanan üyeler anında loncadan ihraç edilecektir.
3. Üyeler arasında çıkabilecek her tür anlaşmazlık durumunda lonca başkanı veya lonca sorumlusuna başvurulmalıdır.Gerekli ceza lonca disiplin kurulu tarafından belirlenecektir.
4. Mazeret belirtmeksizin 15 gün boyunca online olmayan üyelerin lonca sorumlusu tarafından kayıtları silinecektir.
Önemli Notlar
Loncamıza üye alımı oyun içinde takip ettiğimiz ve belirlediğimiz kişileri davet ederek yapılmaktadır.
Loncamıza girecek arkadaşlarımızın Yakamozx ön ismini kullanmaları zorunlu değildir
Loncamıza giren arkadaşlarımızın facebook YAKAMOZ LONCASI grubuna katılmaları önemle rica olunur
Loncaya başvuruda , şikayet ve öneride bulunmak isteyenler aşağıdaki e-mail adreslerinden bize ulaşabilirler.
eren14_14@hotmail.com
Lonca Başkanı
Yakamozxbela - Belaxtube - Belaxbaytar - Belaxbattle
Yakamozxpaix - SwaT
Yakamozxinziva - Nightmare
Lonca Sorumlusu
Yakamozxleo - Leonidans - Leoxşifa - İhtiyarxxbüyücü
Yakamozxemrehan - Hunxküheylan - Hunxemrehan - Nightwalker
Yakamozxkanunu - Chatlaqs
Lonca Disiplin Kurulu
Yakamozxruby - Ruby - Rubyxzirve - Megy
Yakamozxsonador - Sonadorr - Sonadorx
Yakamozxşara - Asilxılgın
Lonca Üyeleri
Yakamozxhipo - Azatefendi
Yakamozxokculu
Yakamozxşanışer
Yakamozxcloe - Lollipopx
Yakamozxromantix
Yakamozxefsane - Legendx
Yakamozxsinga - CARIZMA
Yakamozxvareradem - VARERADEM - Varerademxşifa
Yakamozxmoon - Rising
Yakamozxtayga - Hazerfenxx
Yakamozxdej - Dejong
Yakamozxbatuzer - Şifacıserkan - Fireflyxxserkan
Yakamozxkapan - KAPANII - XxTsKaPanxX
Yakamozxefemeih
Rihtımm
Oneyman
Şeri - Şerii
Aksaraylım - Krizantem
Nevizadegeceleri - Nightwalker
ERGENEKONLUYUZ
qmeteq - Mette
Helys
Lonca Kuralları
1. Oyun içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
2. Oyunun işleyişine yönelik suç teşkil edecek dolandırıcılık, hesap bilgilerini ele geçirme, materyal hırsızlığı gibi suçlardan şikayet edilen ve bu suçu delil ile ispatlanan üyeler anında loncadan ihraç edilecektir.
3. Üyeler arasında çıkabilecek her tür anlaşmazlık durumunda lonca başkanı veya lonca sorumlusuna başvurulmalıdır.Gerekli ceza lonca disiplin kurulu tarafından belirlenecektir.
4. Mazeret belirtmeksizin 15 gün boyunca online olmayan üyelerin lonca sorumlusu tarafından kayıtları silinecektir.
Önemli Notlar
Loncamıza üye alımı oyun içinde takip ettiğimiz ve belirlediğimiz kişileri davet ederek yapılmaktadır.
Loncamıza girecek arkadaşlarımızın Yakamozx ön ismini kullanmaları zorunlu değildir
Loncamıza giren arkadaşlarımızın facebook YAKAMOZ LONCASI grubuna katılmaları önemle rica olunur
Loncaya başvuruda , şikayet ve öneride bulunmak isteyenler aşağıdaki e-mail adreslerinden bize ulaşabilirler.
eren14_14@hotmail.com