Gün cok güzeldi gökkuşağı vardı kelebekler ucusuyordu cocukların gülmeleriyle güne şenlik gelmişti işler iyice acılmıştı
ama birden karabulut sarmıştı hertarafı soğuk bir hava esiyordu yukarıdan okadar büyük bir şey iniyordu ki dünyaya
güneşten bile daha büyük bir şey.Dünyaya inene kadar kücülmeye başlamıştı ama fayda etmiyordu yere düştüğünde cok büyük bir
patlama olmuştu o güzelim istanbul kanlar icinde kalmıştı elektrik sacan kadınlar delirmiş gibisine zincir sallayan hortlaklar
kurt adamlar adeta kana susamıştı hayır olamaz sultanlardan birisi agah beye gidiyordu hemen durdurmalıydım ama bir zincir
belime okadar sert carpmıştı ki kemiğim catlamıştı yere düştüm.Olanları hatırlamıyorum daha.Agah bey:
-Demek afetin neler getirdiğini merak ediyorsun öyleyse dinle sultan bana doğru geldiğinde ismet ve muhafızları son anda
yardıma geldiler arz klanı ise canavarlarla savaşıyordu cığlıkları duyabiliyordum ve o an kıyamet koptuğunu hissettim.
Ama ne yazık ki sultanın elektriği gözümü kör etmişti.Artık bundan sonra kör olacaktım bu kanları bu felaketi göreceğime
kör olsam iyidir diye düşünmüştüm ama ya kulaklarım cocukların cığlık sesleri adeta cok kötü bir duyguydu.Lodos muhafızları
başımda beni koruyorlardı.İsmet ve handan ilk defa birlik olup savaşmaya cıkmışlardı ilk defayı neden dediğimimi merak
ediyorsunuz o zaman bir kac sene öncesine gidelim.
SENE:2001 KUKLACININ SECİLMİŞİ (ARZ VE LODOS SAVAŞIN İLK BAŞLANGICI)
Kuklacı lakaplı kişi herzaman güclü olmak istiyordu başından beri bunun icin bir deney yapmaya karar vermişti ama deney
sonrası herkesi ölüme sürükleyecekti deney sonrası bir fareadama dönüşmüştü.Aynaya baktığında gözlerine inanamadı ama
ne yazık ki jandarmalar kuklacıyı tanımayınca ateş etmeye başladılar kuklacı sıyrak bir şekilde kacmayı başardı ama
teşkilata cok sinirlenmişti.Ve kendisi gibi fareadamlar yaratmaya başladı.Bunun en büyük kötü yanı gün gectikce meteor
dünyaya geliyordu fareadamlar meteoru mıknatıs gibi cekiyordu eğer fareadamlar ölmesse meteorit düşecek ve istanbula
kıyamet yağacaktı.Ne kadar söylesekte dinlemiyorlardı.İşte o gün lodosların eski başkanı fareadamların saldırısına uğramış
ve bunların arz klanı yaptığını zanediyorlardı cünkü tam 3 gün önce fareadamlar güclü oldukları icin arz klanıyla anlaşmışlardı
Oy secimi ile İsmet bey lodos klanın başına gecti ve arzlardan intikam icin büyük yemin ettiler gün gectikce lodoslar fareadamlarla
savaşmaya başlamışlardı bundan sonra lodoslar canavarlara ve arzlara intikam icin yemin etmiş arzlar ise canavarlarla dost
olabileceğini ve lodoslara gercek gücümüzü göstermeye yemin etmişlerdi.Yaa genc adam işte ilk savaşlar böyle başlamıştı.
Sığınak Hikayesinin Yapımcılarından...
İstanbul kıyamet vakti [Herşey Yeni Başlıyordu]
Re: İstanbul kıyamet vakti [Herşey Yeni Başlıyordu]
/tebrik... Baya güzel gidiyor.Devam et bakalım 

''Türkiye Kupasını gördüm, şahitlerim vardı, öldüler''
Kılıçla oynayanın ölümü kılıçtan olur...
HeraklesxAlgos & HeraklesxAlqos & RegiaxStatham
Ha gayret diyosun yani 
(ç)alıntı lan bunlar :mrgreen:
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Deget bi halla halla