arkadaşları için oyuncu susturmayan
arkadaşları için kadim kesmeyen
arkadaşlarına item vermeyen
eleştiri için açılan konuları silmeyen
ahbap çavuş ilişkisi gütmeyip parayla yöneticilik yaptığının bilincinde olan
bizden aldığı plus paralarını helal kılmak için çabalayan yöneticiler istiyoruz
hadi durmayın kapatın bu konuyuda
susturun beni
en iyi yönetici en iyi kolpacıdır dedirtmeyin
profesyonel yönetici istiyoruz
-
goktanri
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
profesyonel yönetici istiyoruz
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
- Suskunjackal
- FareAdam Düşmanı

Re: profesyonel yönetici istiyoruz
goktanri yazdı:arkadaşları için oyuncu susturmayan
arkadaşları için kadim kesmeyen
arkadaşlarına item vermeyen
eleştiri için açılan konuları silmeyen
ahbap çavuş ilişkisi gütmeyip parayla yöneticilik yaptığının bilincinde olan
bu sıfatlardaki yönetici varsa ki varda ; oyunun, Sobee'nin prestiji açısından o yöneticiyi görevinden almak en iyisi olucaktır.yapılan haksızlıklar dizboyu ama nedense göremiyor yönetimimiz yada görmek istemiyor.
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Profesyonel kelimesi işini parayla yapana denir.
Yanlış kullanmışsın. Ama herkesin istediği bir şey bu. Ayrı konu açmana gerek yoktu.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
-
CaptainATX
- Kadim 999
Merhaba,
Arkadaşı için oyuncuyu susturan ?
Arkadaşı için kadim kesen?
Arkadaşlarına item dağıtan?
Eleştri için açılan konuları modere eden?
ahbap çavuş ilişkisi gütmeyip parayla yöneticilik yaptığının bilincinde olan ?
Önce 4. maddeden başlayalım ...
Oyun forumumuzda şuanda açtığınız konu , bir eleştri değil bir suçlama konusudur..! Eleştri yapmak ile "iftira atmak " arasındaki farkı çözemediğinizden sanırım böyle bir suçlamada bulunuyorsunuz. Bir konuda bilinçsizce yapılan iftiralara forumda yer vermek pek mantıklı görünmüyor...
Arkadaşı için oyuncu susturan bir yapımız olamaz.. Cezalar sizlerinde bildiği gibi" Şikayet "sistemiyle verilmektedir.
Ceza veren ekibimiz sizlerin nicklerini görmeden sadece "Şikayer eden" Şikayet edilen" şeklinde loglar üzerinden işlem yapmaktadır. Diyelimki onuda tuttturdu yazışmalardan ? İtiraz ettiğinizde itirazınız en üst düzey GM ve DEV ler tarafından incelenir. Haksız ceza veren bir ekip arkadaşımıza teşekkür edilir ve panele erişimi kesilir. Daha büyük art niyet varsa moderatörün oyunla ilişkisi kesilir..
Arkadaşına efsunlu eşya dağıtan yönetici?
Bu bir eleştri değil iftiradır. Efsunlu eşya veya materyal üretimi sadece ve sadece sobee ekibinde DEV lerce yapılmaktadır. Oyun dünyasını etkileyecek bu tip bir davranış kesinlikle yapılmamaktadır !!! Bu konuda efsunlu eşya dağıtarak kişileri yanımıza çektiğimiz iddasıda çirkin ve asılsız bir iftiradan öte değildir.
Kadim hidra kesen yönetici?
Biz GM ekibinin karakterleri ölümsüzdür fakat hasar verme konusunda sizlerin karakterlerinden farklı değildir. GM ekibi kimi zaman sizlerin çağrısıyla hata denetimi yapmak adına hidraya gelip test yapabilir. Fakat tek başına kesmesi ve pençe dağıtması imkansızdır.
Parayla yöneticilik yaptığımızın bilinci?
İstanbul kıyamet vakti adlı oyunumuzda GM , Test takımı , Moderasyon ekibi ,bir gönüllü ekibidir , herhangi bir ücret veya başka bir maddi çıkar gözetmez...
Not: Yazdığınız maddelere sizin uslubunuza karşın en yalın şekilde cevap verildiğini düşünere , ve konunun bir eleştri değil iftira konusu olduğunu gözeterek konuyu kilitliyorum. Konu üzerinde asılsız iddalarda bulunan oyuncularımızıda bu tip konuları açarken daha dikkatli olmaya davet ediyorum...
İyi oyunlar dilerim.
Arkadaşı için oyuncuyu susturan ?
Arkadaşı için kadim kesen?
Arkadaşlarına item dağıtan?
Eleştri için açılan konuları modere eden?
ahbap çavuş ilişkisi gütmeyip parayla yöneticilik yaptığının bilincinde olan ?
Önce 4. maddeden başlayalım ...
Oyun forumumuzda şuanda açtığınız konu , bir eleştri değil bir suçlama konusudur..! Eleştri yapmak ile "iftira atmak " arasındaki farkı çözemediğinizden sanırım böyle bir suçlamada bulunuyorsunuz. Bir konuda bilinçsizce yapılan iftiralara forumda yer vermek pek mantıklı görünmüyor...
Arkadaşı için oyuncu susturan bir yapımız olamaz.. Cezalar sizlerinde bildiği gibi" Şikayet "sistemiyle verilmektedir.
Ceza veren ekibimiz sizlerin nicklerini görmeden sadece "Şikayer eden" Şikayet edilen" şeklinde loglar üzerinden işlem yapmaktadır. Diyelimki onuda tuttturdu yazışmalardan ? İtiraz ettiğinizde itirazınız en üst düzey GM ve DEV ler tarafından incelenir. Haksız ceza veren bir ekip arkadaşımıza teşekkür edilir ve panele erişimi kesilir. Daha büyük art niyet varsa moderatörün oyunla ilişkisi kesilir..
Arkadaşına efsunlu eşya dağıtan yönetici?
Bu bir eleştri değil iftiradır. Efsunlu eşya veya materyal üretimi sadece ve sadece sobee ekibinde DEV lerce yapılmaktadır. Oyun dünyasını etkileyecek bu tip bir davranış kesinlikle yapılmamaktadır !!! Bu konuda efsunlu eşya dağıtarak kişileri yanımıza çektiğimiz iddasıda çirkin ve asılsız bir iftiradan öte değildir.
Kadim hidra kesen yönetici?
Biz GM ekibinin karakterleri ölümsüzdür fakat hasar verme konusunda sizlerin karakterlerinden farklı değildir. GM ekibi kimi zaman sizlerin çağrısıyla hata denetimi yapmak adına hidraya gelip test yapabilir. Fakat tek başına kesmesi ve pençe dağıtması imkansızdır.
Parayla yöneticilik yaptığımızın bilinci?
İstanbul kıyamet vakti adlı oyunumuzda GM , Test takımı , Moderasyon ekibi ,bir gönüllü ekibidir , herhangi bir ücret veya başka bir maddi çıkar gözetmez...
Not: Yazdığınız maddelere sizin uslubunuza karşın en yalın şekilde cevap verildiğini düşünere , ve konunun bir eleştri değil iftira konusu olduğunu gözeterek konuyu kilitliyorum. Konu üzerinde asılsız iddalarda bulunan oyuncularımızıda bu tip konuları açarken daha dikkatli olmaya davet ediyorum...
İyi oyunlar dilerim.
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/