ben ikv çözünürlüğünü 1366x768 yapıyorum benim ekran boyutu o kadar ikv açınca beyaz ekran çıkıyor bu sorunu nasıl çözebilirm?
şuanda kullanıdıgm ayar
parlama efekti
doku filtreleme : çok iyi
anisotropic filtreleme : 32x
ekran çözünürlüğü : 1024*768
golge detayı : yüksek detay
doku detayı : yüksek detay
çözünürlük sorunu
çözünürlük sorunu
Trusty - Stoch - Urfaly
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Re: çözünürlük sorunu
Bilgisayarının çözünürliği kaç ise oyununkisini de ona ayarla.Eğer halen çıkmıyorsa ekran kartını güncelle.
1280x720 çözünürlük ayarıyla oyuna girebilirsiniz.Aynı sorunu netbook kullanırken bende yaşıyorum...

~~ KUKLACI SUNUCUSU ~~
~~ LODOS KLANI ~~
Ispanak SAVAŞÇI 49Lvl
Ispaanak BÜYÜCÜ 49Lvl
Ispaaanak ŞİFACI 49Lvl
GeMLiKLii Büyücü
pxxGeMLiKLixxq Büyücü
PhiLotHeoSs SAVAŞÇI 29Lvl Emekli
GeMLiKLi SAVAŞÇI 29Lvl Emekli
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Netbook ile girebiliyor musun İKV'ye? :?Ispanak yazdı:1280x720 çözünürlük ayarıyla oyuna girebilirsiniz.Aynı sorunu netbook kullanırken bende yaşıyorum...
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
turkoxHAMSTER yazdı:Bilgisayarının çözünürliği kaç ise oyununkisini de ona ayarla.Eğer halen çıkmıyorsa ekran kartını güncelle.
ekran kartıyla alakası yok güncel ekran 18,5 inç Samsung 933 SN 1366x768 oyuna bu çözünürlükle giremiyorum beyaz ekran çıkıyor
Trusty - Stoch - Urfaly
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
Normal oyunlarda çözürünürlüğü ne kadar artırısan oyunda o kadar güzelleşir ama ikv de öylemi çözünürlüğü sona taktim baktım ekran fındık gibi küçük kalmış çok acayip
Bilgisayarınız hangi çözünürlükte ise oyununuzu ona göre ayarlamanız, hem oyuna girip çıkarken daha hızlı olmanıza, hemde oyundan daha fazla zevk almanıza yardımcı olacaktır. Eğer monitörünüzün desteklemediği bir çözünürlükte oynarsanız oyun hata verebilir, veya görüntüler taşabilir.
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.
ben bütün oyunları oynadıgım çözünürlükte oynuyorum ikv o çöznürlükte oynanmıyor montirde ekran kartında pc de sorun yok ikvde sorun var galiba kaldırıp yeniden kurdum yine aynı sorunOveRCLocK yazdı:Bilgisayarınız hangi çözünürlükte ise oyununuzu ona göre ayarlamanız, hem oyuna girip çıkarken daha hızlı olmanıza, hemde oyundan daha fazla zevk almanıza yardımcı olacaktır. Eğer monitörünüzün desteklemediği bir çözünürlükte oynarsanız oyun hata verebilir, veya görüntüler taşabilir.
Trusty - Stoch - Urfaly
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
Ekran kartının Driverinı güncelle sorun kalkacaktır