16 Kişi kadim hidra...

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: 16 Kişi kadim hidra...

Mesaj gönderen faysbok »

Scalgar yazdı:off biz 4 grup ile gittik 4 canı kaldı gm oyuna girince herkez bıraktı kadimi sonra tekrar gittik kesemedik defalarca böyle oldu salı akşamı herkez kadime gitti ben kesemezler dedim ama benim olmadığım her kadim görevinde kesmeden gelmiyorlar off bende şans yok :cry:
=)neden sse bendeki şansda yer altında bombacıları kesiym aradan 2dk geçmeden kalkıyo beni patlatıyo=)
WelderMOODY
ILKERR

Resim
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Manasiyok »

Kenan'ı daha kesememiş arkadaşlar tek şifa 4 büyü bi savaşçı olarak rahat bir kesim yapabilirler..5 büyü daha kısa sürer ama savaşçı karakterlere ayıp olmaması için bitane götürürlerse daha güzel olur tmü grubun direnci 1000 olursa tek şifa ile çok ama çok rahat bir kesim sağlanır...

Junon'u daha kesmediğim için tam olarak yorum yapamayacağım :) ilk kesişle beraber tüm karakter yetenekleri hangi itemleri giydikleriyle beraber yayınlamayı düşünüyıorum.. Yahut kesen arkadaşlar paylaşırlarsa teşekkür ederiz:)

Tezcan abi ben gündüzleri pek oyunda olamıyorum geceleri giriyorum genelde fakat oyunda olursam her türlü her zaman yardıma hazırım...
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

Junon kesimi hakkında bende bir kaç öneride bulunmak isterim..
Bunlar sadece kendi görüşümce uygulanabilecek bir yöntem..

Öncelikle Junon a gidecek büyücülerin gerçekten işini bilen ehil insanlar olması gerktiğini ve Centrion ve Junon da büyücülerin en büyük rolu üstlendiğini bilmemiz gerekiyor...
Büyücülerde Kutup 15 Büyü bozma en az 1 olması gerekiyor. Junon un lanetini sadece büyücüler bozabiliyor ve Junon da büyücüler Tüm grubu ve kendilerini bu lanetten korumak durumunda kalıyor. Kesim taktiği herkeze göre farklı olabilir.
Ancak tank olarak 2 savaşçıyla gitmek tam profesyonel olmayan bir grup için idealdir.
2 savaşçı hem ofansif hem defansif yapabilirse yeteneklerini çok daha kolay olur.
Junon da unutulmaması gereken Junon un yanındaki Yılan dır Doğduğu anda en hızlı şekilde kesilmesi gerekir.
Bir tank savaşçı junon a saldıracağı için diğer savaşçı ofansif ile sadece yılan seçili olacak şekilde yılanın doğduğu yerde beklemesi gerekir. Eğerki Junon 1. tank ı zindana gönderirse 2. tank defansif e geçerek nara veya kışkırtma ile junon u kendi üzerine çekip ilk tank gelene kadar kimsenin ölmemesini sağlamak zorundadır. Eğerki junon Tıssss lar ise büyücüler kutup açarak kimsenin ölmemesini sağlamak durumundadırlar.

Junon a veya Migrat a gidecek arkadaşlara kendimce bir önerim. Yolda ölmeyi kendinize sorun edip daha Centrion a veya Junon a gitmeden grupta stres yaratmayın. Yolda ölmeniz çok büyük problem değildir. Junon da ölmemeye çalışın yeter gerisi problem değil.

Hepinize iyi oyunlar. Bol şaheserli kesimler....
Kullanıcı avatarı
cansever18181
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen cansever18181 »

Sabır sabır sabır xD gerisi gelır ztn :? :?
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
XottomancavalryX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen XottomancavalryX »

Centurion kesmek sadece büyücülerin büyü efsunlarının aynı olmasına bakar.mesela iki büyünün de buz - elektrik efsunu 800 olsa çok rahat iki büyücü araya alabilir
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
mustafaxuk
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mustafaxuk »

LA WOLVER EZO KADIMIKESTINIZMILA :lol: ben mustafauk ezo :P