Katılıyorum.Çok doğru.Bu oyunun sahibini öğrenmek istiyorsan buyur dinle.
Öncelikli olarak gerçek hayatta dışlanmış veya aradığını bulamayan bazı tipler vardır. İşte bu tipler için en uygun ortamlardan biri de sanal dünyadır. Sanal dünyada elini kolunu sallayarak istediklerini yapabileceklerini sanmaktadırlar nitekim fırsatını buldukça yapmaktadırlar. Bilakis küfür, hırsızlık vs.
Sancak Sunucusu açıldığından beri buradayım ve oyunun sahiplenmiş kişiler hakkındaki gözlemlerim şu şekilde;
+ Sadece oyuna odaklanmış hayattan başka bir beklentisi kalmamıştır.
+Küfür etme, hırsızlık gibi konularda ustalaşmıştır.
+Evebeynlerinden aşırdığı paralarla plus alır ve kendini kral zanneder.
+Bu oyunda 0-3 yaş arası kişilerin bulunduğunu sanmaktadır.
+Kendileri gibi ne idüğü belirsiz birkaç kişi bulur ve birden bire gruplaşıp topluca hareket ederler.
+Forum gibi yerlerde imla kurallarına dikkat etmeye çalışırlar. Lakin kendini belli eder kıt Türkçesiyle.
+Kendilerine sataşma olduğu zamanlarda yanındaki ne idüğü belirsizleri toplar. Forum ve oyundan reklam yapmaya başlar. (Sürü Kompleksi)
+Bir bayan gördüğü zaman hemen ağzı sulanır ve o yarım aklı ile egolarını tatmin etmeye başlar. (Fortlama İsteği)
Kısacası İKV’ de bir ton apaçi bulunmakta ve bunlarda kendilerini bir halt sanmakta, tabiri caizse klavye erkekliği konusunda doktora yapmışlardır.
Bu oyunun sahibi KİM
Re: Bu oyunun sahibi KİM
яєαℓρℓαуєяχ
- iptaledildi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
ali kardesim degerli yorumun ıcın sana cok tesekkur ederim.. diger yorum yapan arkadaslarımızada tesekkürlerimi aynen sunarım...

Kuklacı : bykOrbEs xxxbykOrbExxx bykOrbEsxxxşİfA OfBeeQAntiArzZ Adonis Tufann
Sancak : Cnquerorxtufann Cnquerorxadonis Şhadow Tkxxbykorbes Mctufann Tkxxadonis
- Tydixx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
tufan bu oyunun sahibi benim ok.çekilin madenlerden olm.tayfun para karşılığı ametist ve tungsten madenini verebilirim sana.her şey parayla bu devirde , her şey.
alinin dedikleri bana çok uyuyor ben bu oyunun sahibiyim beyler dağılın kız karakter gördüğümde ağzımın suyu akar meselam.
klavye erkekliği üni okudum ama daha doktora yapmadım
alinin dedikleri bana çok uyuyor ben bu oyunun sahibiyim beyler dağılın kız karakter gördüğümde ağzımın suyu akar meselam.
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
- iptaledildi
- FareAdam Düşmanı
Tydixx yazdı:tufan bu oyunun sahibi benim ok.çekilin madenlerden olm.tayfun para karşılığı ametist ve tungsten madenini verebilirim sana.her şey parayla bu devirde , her şey.
bi ara özel olarak vercem sana cevap

Sancak : Cnquerorxtufann Cnquerorxadonis Şhadow Tkxxbykorbes Mctufann Tkxxadonis
- Tydixx
- Işık Hanım'ın Elemanı
klavye erkekliği üni okudum tamam öyle artizlik yapma bana ok
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Sen ana okulu bile okumamışındırTydixx yazdı:klavye erkekliği üni okudum tamam öyle artizlik yapma bana ok
Bu oyunn sahıbı benım toplam 6 tane şaheserim var satın alırım alayınızı
Benı bılırsınız
Davut mey neymıs Davut

Dilencixdavar
- Tydixx
- Işık Hanım'ın Elemanı
bu salak kim çok merak ediyorum
7 yaşında bi çocuk gelip böyle salaklık yapmaz , zekasından bir özürü olmalı bunun garanti.
7 yaşında bi çocuk gelip böyle salaklık yapmaz , zekasından bir özürü olmalı bunun garanti.
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
yazından esinlenerek aklıma yeni bir fikir geldi oyundan arsa satın alsak ne güzel olurdu 
arsama bol bol ökse otu dikip yetiştirirdim
arsama bol bol ökse otu dikip yetiştirirdim
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- iptaledildi
- FareAdam Düşmanı
konuyu saptırtmayın :S