Merhabalar;
Öncelikle "Cihadxdoktor" un yaptığı bir hatadan daha doğrusu dikkatsizlikten dolayı forumda boşuna konu açıldığı için herkesten özür diliyorum.
Ve "Cihadxdoktor" a oyunda daha dikkatli olmasını söylüyor ve aşağıdaki resimlerle ona cevap veriyorum:
Göründüğü gibi benim çarımın adı "Cihadxbedir" dir. Fakat "Cihadxdoktor" a küfredip ondan şifaresini isteyen adamın(buna adam demek ne akdar doğru olur bilmiyorum ama) adı "Cihadxbedri" dir.
Hatta Cihadxdoktor a küfreden şahıs daha sonra Cihadxdoktor un nickine benzer nickte bir çar açarak benden de çar istemiştir.Bende Cihadxdoktor un benim hakkında klanda yazdıklarını görünce:"Adama bak hem benden şifre istiyor hem de bana iftira atıyor dedim." Ve bunu yaparak ben ve Cihadxdoktor u klan kanalında birbirimize düşürmüştür.
Cihadxdoktor bundan sonra çar ismine iyice baktıktan sonra başkaları hakkında bölge kanalından ve klan kanalından laf konuş veya laf et. Bundan sonra çar isimlerini iyi incele ve doğru oku ve ondan sonra başkaları hakkında ahkam kes.Ve bu resimleri buraya koyarkende mi hiç farketmedin acaba çar isminin çakma olduğunu.Eğer farketmediysen gözlerin bozulmuş.Bir doktora git.