Cihadxbedir'in Acizliği

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Schnee
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Cihadxbedir'in Acizliği

Mesaj gönderen Schnee »

Resim

Resim

Resim

Öncelikle Herkese Merhaba,
Bugün Yaşanan Gerginlik Sonucu Cihadxbedir adlı kişi Charımın şifresini istedi ve bana kardeşi için başka bir char istedi.Ve Ne yazık ki beni suçladı.kendisi ne yaptıysa aynısını bana yüklemeye çalıştı.Tabii inanmayan arkadaşlar olmuştur diye ben yinede fotoğrafları koymak istedim.

Önemli ;
Bizim Lonca'mız GÜÇLÜ'dür bunlar gibi kişilerlede sönceğine inanmıyorum,inanmıcağımda ... :evil:

Herkese iyi forumlar dilerim

Cihadxdoktor !
Kullanıcı avatarı
kimbirlik
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Re: Cihadxbedir'in Acizliği

Mesaj gönderen kimbirlik »

Cihadx loncası dıye bir şey kalmadı artık ne yazık ki.
xKERBELAx*Cihadxkerbela
Algoma
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Algoma »

Merhabalar;
Öncelikle "Cihadxdoktor" un yaptığı bir hatadan daha doğrusu dikkatsizlikten dolayı forumda boşuna konu açıldığı için herkesten özür diliyorum.
Ve "Cihadxdoktor" a oyunda daha dikkatli olmasını söylüyor ve aşağıdaki resimlerle ona cevap veriyorum:
Göründüğü gibi benim çarımın adı "Cihadxbedir" dir. Fakat "Cihadxdoktor" a küfredip ondan şifaresini isteyen adamın(buna adam demek ne akdar doğru olur bilmiyorum ama) adı "Cihadxbedri" dir.
Resim
Resim
Resim

Hatta Cihadxdoktor a küfreden şahıs daha sonra Cihadxdoktor un nickine benzer nickte bir çar açarak benden de çar istemiştir.Bende Cihadxdoktor un benim hakkında klanda yazdıklarını görünce:"Adama bak hem benden şifre istiyor hem de bana iftira atıyor dedim." Ve bunu yaparak ben ve Cihadxdoktor u klan kanalında birbirimize düşürmüştür.

Cihadxdoktor bundan sonra çar ismine iyice baktıktan sonra başkaları hakkında bölge kanalından ve klan kanalından laf konuş veya laf et. Bundan sonra çar isimlerini iyi incele ve doğru oku ve ondan sonra başkaları hakkında ahkam kes.Ve bu resimleri buraya koyarkende mi hiç farketmedin acaba çar isminin çakma olduğunu.Eğer farketmediysen gözlerin bozulmuş.Bir doktora git.
Kullanıcı avatarı
SonerSecil
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SonerSecil »

Evet Cihadxbedri.Şahsen gözümlegörmesem inanamam.gördüm inandım.Ayrıca resmi sağ alt köşeden %200 yaparak konuşmalara bakın Resmen Cihadxbedri.
Resim

KUKLACI
Jacob-Savaşçı-49 LvL
Xxxdragayxxxoğuz-Savaşçı-49 LvL
Sarılarıncino-Savaşçı-49 LvL
Ghostxşifax-Şifacı-41 LvL
Ulusxzarif-Büyücü-44 LvL
Ulusxantioksidan-Savaşçı-39 LvL

Soner Seçil
Algoma
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Algoma »

KArdeşim ben hayatta oyunda birinden şifre istememişimdir.Arkdaş yani Cihadxdoktor dikkatsizlik yaptı ve ayıp etti.
Kullanıcı avatarı
Schnee
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Schnee »

Senin o olduğunu Biliyorum Boşuna Kıvranma Ben Tartıştığımda bana iftira attın klan kanalından Dedin yaptığın hatayı görmesem inanırdım.Bu kadarda küçük duruma düşme Kardeş ayıp ayıp ..
Algoma
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Algoma »

Cihadxdoktor sana şunu soracağım:Sen klan kanalına yazdığın an ve foto aldım dediğin an ben bunları yapmış olsam neden sana o an fotoları foruma koy diyeyim.Ayrıca,sana diyorum ki aynı kişi senin nicine girip benden de çar istedi.Ama sen hala senin o olduğunu biliyorum felan diye saçmalamaya devam ediyorsun.Şunu da sorayım sana eğer ben o adam olsaydım o adamla aynı anda nasıl online olayım? O adamla aynı anda nasıl konuşma penceresinde hem sana hemde başkalarına mesaj yazayım? Keşke beni gerçek hayatta da tanısaydın da kişiliğimi bilseydin.Ben oyun için kişilik değiştirenlerden değilim ve Kasım ayında da fuara geleceğim.Ozamn tanışırız ve kişiliğimi öğrenirsin.Sana bundan sonra cevap vermiyeceğim.Bir tek şunu bil Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına göre iftira suçtur ve cezai işlemleri vardır.
Kullanıcı avatarı
mahmutxsolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen mahmutxsolmaz »

Cihadxbedir yapmaz öyle sey tanıdığım kadarıyla tammamıle dikkatsızlık kardes özrünü dile ve konuyu kapatın aynı loncadasınız .. yiğidi öldür hakkını yeme;)

Heraklıyus..
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

Resim
Kullanıcı avatarı
Batuhangs730
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Batuhangs730 »

tuhaf
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor

GALATASARAY
Algoma
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Algoma »

KArdeşim Heraklıyus desteğin için teşekkür ederim. Fuara gelirsen fuarda tanışmak isterim seninle :)

“Genel Sohbet” sayfasına dön