Hepinize teşekkür ederim yazdıklarınızı gözden geçiricem ama benim asıl söylemek istediğim (40 lvl)
*Hem k.p' kasmaya..
*Hemde normal kasmaya ..
yarayacak bir yetenek sistemi istemiştim yinede teşekkürler .. yazdıklarınızada dikkat edicem.
40 lvl büyücü yetenekleri !
Re: 40 lvl büyücü yetenekleri !
Bir zamanlar bir tablo kadar güzel İstanbul'da sen bu savaşın neresindesin?
birde söylemek istediğim bir konu var ben fizilsel olsun buz olsun elektrik olsun onlar tamam ayarlarım ama bilmediğim TESLA-KUTUP ve ZİHİN bunlara kac verırsem işe yarar onu öğrenmek isterim ..
Bir zamanlar bir tablo kadar güzel İstanbul'da sen bu savaşın neresindesin?
- physcopath
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Bence yanlış büyü bozma 15 olan birisi üstü full fevzi bey olan birini rahatlıkla yatırabilir en iyi büyü bence elektrik bir kaç parça doğru akımla dirençle 3000 den aşşağı çakmayacağına bahse girerim krtiksizMykonS yazdı:Fizikselin nesi var allah allah en güzel yetenek bence fiziksel ..
- xxreddevilxx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Allah aşkına üstümü doğru akım denemiştim 43 lvl de.Direnç kırmasız 1300 direnç kırma ile 2000 vuruyordumphyscopath yazdı:Bence yanlış büyü bozma 15 olan birisi üstü full fevzi bey olan birini rahatlıkla yatırabilir en iyi büyü bence elektrik bir kaç parça doğru akımla dirençle 3000 den aşşağı çakmayacağına bahse girerim krtiksizMykonS yazdı:Fizikselin nesi var allah allah en güzel yetenek bence fiziksel ..
XxReddeviLxX - OttomancavaLry
- hitmanxteam
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
Atma kardeşim büyü elektriğim bir çarımda 365 ben dirençle 3000 den aşşağı çakmıyom gel gösterem.xxreddevilxx yazdı:Allah aşkına üstümü doğru akım denemiştim 43 lvl de.Direnç kırmasız 1300 direnç kırma ile 2000 vuruyordumphyscopath yazdı:Bence yanlış büyü bozma 15 olan birisi üstü full fevzi bey olan birini rahatlıkla yatırabilir en iyi büyü bence elektrik bir kaç parça doğru akımla dirençle 3000 den aşşağı çakmayacağına bahse girerim krtiksizMykonS yazdı:Fizikselin nesi var allah allah en güzel yetenek bence fiziksel ..
Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi,
Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi.
KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN
Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi.
KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN
hitmanxteam yazdı:Atma kardeşim büyü elektriğim bir çarımda 365 ben dirençle 3000 den aşşağı çakmıyom gel gösterem.xxreddevilxx yazdı:Allah aşkına üstümü doğru akım denemiştim 43 lvl de.Direnç kırmasız 1300 direnç kırma ile 2000 vuruyordumphyscopath yazdı:Bence yanlış büyü bozma 15 olan birisi üstü full fevzi bey olan birini rahatlıkla yatırabilir en iyi büyü bence elektrik bir kaç parça doğru akımla dirençle 3000 den aşşağı çakmayacağına bahse girerim krtiksizMykonS yazdı:Fizikselin nesi var allah allah en güzel yetenek bence fiziksel ..
Elektirikle direnci 0 olan bir adama anca direnç kırma ile 2500 vurabilirsin . [ full azatla denedim ]
Fakat canavar keserken çogunluk elektirikle 4500 civarı vurabilirsin .
canavara azatla işler ama wsde azat çöp ..
MykonS
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
- basar2626
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gladio
benimde 40 lvl büyüm var ve bnm saldırı büyü lerim meteorit+bilgi elektrik+bilgi niye buz yok dersen karacinlerin az da olsa buza direnci var
Başar(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)
I Have a Dream
İKV Forum sayfalarında sergilemiş olduğunuz uygunsuz davranışlar sebebiye ; Forum hesabınız süresiz kapatılmıştır.
[GM]Nocomment
[GM]Nocomment