Gm İçeri AciLLLLLLLLLLl
Gm İçeri AciLLLLLLLLLLl
Gm Çharım ÇAlındı İTemler Gıttı Ve Çharım Aktarıldı Mynet Hesabında Aktarıldıgına DAhıl Msj Geldı Nasıl İş Oluyo Bütün Msjları Sılmışler SAdece Aktarıldıgı Dk Mjs Göndermışler Aktarıldı Dıye Nere aktarıldı Nasıl Aktarıldı Bılmıyorum Bana Sadece Hangı Tlf Ye Aktarıldı Felan Söyleyın İnş Ben Onu bulup Öldürmeden Allah Öldürür Bulursam Fotolarını Foruma Koyacam Kımın Çaldıgını Buldugumda Fotolara Bakıp Çharımı Çalanın Halini Herkes Görecek BEnım Çharım Urfada ÇAlındı Çünkü Sobe Hesabımında Üstü Yok Ellerınden GElse Onuda Aktaracaklar Siz Bana Aktarıldıgı Sobe VEya TT Net Hesabını Söyleyin Mynet E Posta Adresim Kralbey6393 Mynetten Hiç Msj KAlmamış Lütfen İlgılenın....
IxKaTLiYaMxI
Re: Gm İçeri AciLLLLLLLLLLl
İKV oyunundaki hesabın ve hesabındaki tüm öğeler senin sorumluluğunda gm ler ya da yönetim bu konuda sana yardımcı olamazlar ama ulaşmak istiyorsan ikvdestek@sobee.com.tr a mail at forum üzerinden şikayetini değerlendirmeye almazlar. Geçmiş olsun
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
- Scraflyxmagician
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Hakan abi nasıl çaldırdın çarını ya o kadar item ecel getiren vardı hem çarına hem de sana üzülüyorum inşallah çarını geri alabilrsin

]
TWTY yazdı:İKV oyunundaki hesabın ve hesabındaki tüm öğeler senin sorumluluğunda gm ler ya da yönetim bu konuda sana yardımcı olamazlar ama ulaşmak istiyorsan ikvdestek@sobee.com.tr a mail at forum üzerinden şikayetini değerlendirmeye almazlar. Geçmiş olsun