(((-100 Kişiye Sorduk-))) Anket (1)
- Tskxkxpsycho
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Smyrnaonian
- FareAdam Düşmanı
Re: (((-100 Kişiye Sorduk-)))
hahaha yeni gördüm bu konuyu yok malesef ben değiLim ama hakkaten ben de benim gibi yazmış dedim yanii :lol: :lol: süpersinizEmirBerkKorkmaz yazdı:Cevap bekliyorum...EmirBerkKorkmaz yazdı:Sen kesinlikle Smy'sin.![]()
![]()
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,
Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .
32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .
Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .
32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .
- BARISAROCKk
- Şarapçı'nın Sırdaşı
LoNcaxAnKeti yazdı:
Bir Kaç Kafadar Ne Yapalım Diye Düşünürken Lonca Anketi Yapmaya Karar Verdik 1 Lvl Karakter Açıp Önümüze Gelene Kendi Loncanız Dışında Beğendiğiniz Lonca Hangisi Diye Sorduk Verilen Cevapları Not Altık.
100 Kişiden Aldığımız Tepkilerden Aklımızda Kalanları da Yazalım
Kimisi Başka İşiniz mi Yok Git Başımdan Diyenler.
Hepsi Ezme Arkadaşım Boşversene Diyenler.
Şuan Yorum Yapamam Meşgulum Diyenler.
Bazılarıda Yasakladı Rdmxgçevik Bizi Tek Yasaklayan Arkadaşımız![]()
100 Kişiye Sormayın ben yüz kişiye bedelim (xxx) Loncası Diyenler.
Ve daha Bir Çok Yorumla Karşılaştık
Ankette Adı Geçmeyen Loncalar Vardır Mutlaka Bu Bizim Suçumuz Değil Beyaz Köşk te 100 Kişiye Sorduk Beğendiğiniz Lonca Hangisi Dedik Lonca Adı Söylemedik İşde Aldığımız Oy Çizelgesi.
Sıralama Alfabetik Olarak Yapılmıştır.
Akyıldız - ●●
Bizans - ●●●●●●
Brock - ●
Ccc - ●●●
Darbe - ●●●●●●
Fian - ●●●●●●●
Gençfb - ●●●●●●●●●●●
İntikam - ●●●●●●
Kardeş - ●●●●●
Lost - ●●●●●●●●●●
Örgülü - ●●●●●●●●
Rdm - ●●●
Royal - ●
Risus - ●●●●●●
Romalı - ●●●
Tsk - ●●●●●●●●●●●
Unruly - ●●●●●●●●●●●
Biz Kimmiyiz - İki KafadarBir Başka Ankette Görüşmek Üzere Esen Kalın...
Dip Not : Anket Sizede Denk Gelebilir Katılın Başınızdan Salmayın Önümüzde ki Anketlerde![]()
Emegİnize SAglık Oyun dışıNda da Böyle Güzel Şeylere VAkit ayırmaNız hariKA LonCAmm 1 talep alsa Bile ilerde İyi Olacaktır
_____________________________________________________________________________________________________

Brockxlider*****
BarIş AkarSU ( BARIŞAROCK) >>Brockxlider<<
Lonca monca hikaye tek yürek tek bilek
Vardır elßet ßu Gidişin ßir Sonu.
KraLarTor
KraLarTor
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
tsk LoncASı Gençfb LoncASı ve unruly LoncASı beRaberLer GöRdügüm kadarı İle ...
- Breeze
- Sahaf Yardımcısı
Bence Lonca oLarak düşünmeniz biraz yanLış gibi geLdi.Çünkü her Locada çok iyiLer var ve her Loncada çürükLer var.Benim düşüncem Fianna Loncasında çürük yok denecek kadar az.Fiaanna bence en iyi Lonca.Ama tabikide Gençfb var gerçekten dürüst ve başarıLır.Onun haricinde Bizans Loncası var eski ve eskiLerin en başarıLıLarından fakat bu araLar yok diyebiLeceğim kadar hiç göremiyorum.Sadece akLımda isimLeri var.RDM var çok iyi dürüstLeri barındıran.Kardeş Loncası var.İsmi gibi çok kardeşçe yakLaşıyoLar ve her fırsatta yardım ediyoLar.En azından bana ve yakın çevreme.ÖrgüLü var yorum yapamacakkadar iyi
. Ve en son oLarak UnruLy Loncası.Gerçekten herkes çok seviyo.Herkes onLara hayran.Herkes onLarın arasında oLak istiyo ve bıdı bıdı... Fakat gerçekten ben çokta başarıLı buLamıyorum.Tamam.BeLki üstLeri fuL yüceLen Ard oLabiLir.İbn-i Sina veya azat oLabiLir.BeLki herkesin eLinde eceL oLsun Ashab oLsun Ejder oLsun herkeste buLunabiLir.ÜstLeri ne kadar iyi oLsada adLarı ne kadar duyuLmuş oLsada çevresi genişl oLsada ve bıdı bıdı.Bir tek şey varki bunLarı hepsini arkadasında bırakıyo.Gerçi 1 tane değiL ama neyse
BazıLarı var gerçekten hiç dürüst değiL.Yardımcı değiL.DostcanLısı değiL.Bana hiçbir yardımLarı oLmadı.Ve onca kez onLara ihtiyacım vardı.Bizzat iLetişime geçip yardım istedim.Hiçbiri yanımda değiLdi.Ben bunLarı düşünüLerek bu anketin tekrarLamasını isterim.Ve şu ankette hiç düşünmedende Fianna Loncasını syLeyebiLirim...
YapıLan her savaşta bir çıkar ve de imzaLanan her barışta bir zarar var
Breezex
Kanunxscavanger
- Yozqatli66
- Cin Avcısı
- Royalxloncasi
- Salgın Koruyucusu
Zaten Royal loncası daha 1 ayını doldurmamış ve hergün kendini geliştirmekte olan bir lonca.Ama yakında herşey yoluna girdiğinde bu sefer kozlar elimizde olacak bundan emin olun 
Oyunu bırak ve para yoksa bu işte camii önünde aç beyaz selpak. 
Royalxayazkalpli
Royalxayazkalpli
- LoNcaxAnKeti
- Salgın Koruyucusu
Değeli Arkadaşlarım... Değerli Yorumlarınız İçin Çok Teşekkürler... İlk Anketimiz Loncalar Üzerine Oldu Yine Anket Yapacağız Çok Yakında Farklı Anketlerle Sizi Oyunda Rahatsız Edebiliriz Esen Kalın... 
Biz Kimmiyiz Bundan Sanane
[AKT]
-
Biz Kimmiyiz Bundan Sanane
[AKT]
-
En son LoNcaxAnKeti tarafından 26 Şub 2012 13:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Beyaz Köşk Anket Ekibi