ÇAR ÇALINMASI

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Striker
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

ÇAR ÇALINMASI

Mesaj gönderen Striker »

Slm Arkadaşlar,

Dün akşam saat 1:00 sularında sevdiğim bir arkadaşımın çarı zeydan tarafından çalınmıştır. Mısır çarşısına girdiğimde Zeydan karakteriyle Amorgasxirfan çarını yan yana gördüm. Amorgasxirfanın klandan Megaxlere küfür ettiğini görünce de gerçeği anlamış oldum. Çar çalınma olayına ikinci kez şahit olduğum için bu bilgilendirmeyi yapmayı uygun gördüm.
Son günlerde en yaygın olan çar çalma yöntemi : Oyun içersinde çok yakın olduğunuz bir arkadaşınızın 1 level çakma çarını açıyorlar. Örneğin Benim Simok adlı çarımın Sımok diye çakmasını açmışlardı. Ve Ofabregasx adlı çara yakınlığımı bildikleri için şifre istemişler. Tabi arkadaşım ben olduğumu sandığı için şifresini vermiş. Akabinde de Şifa çarını boşaltıp sildiler. Ofabregasx (Oğuz) arkadaşım allahtan uyanıp tekrar girince diğer çarlarını kurtardı. Bir örnek daha vermeden geçemeyeceğim. Yine bir arkadaşımın çakma çarını açmışlar. Tabi o anda arkadaş listesine ekleyip kontrol etmek aklıma gelmemişti. Bana ben oyunu bırakıyorum çarlarımı sana bırakayım dedi. Fakat senden son bir ricam olucak plusum olmadığı için senin çarına girip bölgeden ve klandan herkesle vedalaşayım dedi. Bende kendisine çok güvendiğim için olur dedim. Yanlız senin olduğuna inanmam lazım dedim. Nasıl inandırıcam dedi? Bir soru sordum ve verdiği cevap yanlıştı.

ÖNLEMLER....
Arkadaşlar bu gibi durumlarda lütfen arkadaş listenize ekleyip kim olduğunu kontrol edin.
Bazen buda yeterli olmadığı için arkadaşınızla aranızda özel bir şifre belirleyin. (Yararını göreceksiniz)
Msn inizi gerçekten çok güvendiğiniz arkadaşlarınız dışında kimseyle paylaşmayın. İllegal programlarla şifrenizi alabiliyorlar.
Mümkünse TTnet üyeliği alın. (cep telefonundan şifre geldiği için daha güvenli)

Şimdilik aklıma gelenler bunlar sizlerde yorumlarınızı ekleyebilirsiniz.

Şunuda belirtmek isterim!!
Bu tarz hırsızlık olayları kullanıcı hatası olarak nitelendirildiği için bu işleri yapan kişilere bulduğumuz suç kadar kendimizide suçlu görmeliyiz. Bu konuda yapabileceğimiz tek şey önlem almaktır. Konu buna istinaden açılmıştır.
İYİ FORUMLAR
FIRTINA NE KADAR SERT ESERSE ESSİN KAYADAN ALIP GÖTÜRECEĞİ SADECE TOZUDUR...

[Striker] (49)

[Xsimok] (49)

[GeBeRTeN] (49)
Kullanıcı avatarı
amorgas
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: ÇAR ÇALINMASI

Mesaj gönderen amorgas »

Teşekküler Ercan abi ama iş işten geçti bnm 1,2 senelik emeğimi bnm aptallığım yüzümden çaldılar.Yinede verdğin destek için saol ama Amorgasxirfan geri gelmeyecek:( Allaha havale ediom sadece.
[Striker] (49) [(^)Ecel Getiren] & [(^)Latif]

[BeoWulfxSiMoK] (49) [(^)Ashab-ı Kehf]

[BeoWulfxDeStİnY] (49)[(^)Ejder Asa]
Kullanıcı avatarı
amorgas
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen amorgas »

Ama abi istedğim sadece 1 şey var oda Bu Wolfpack mı ne bi grup kurmuşlaryh bu Zeydan,Apoint tsk gibilerini GM ler sadece onları üyeliklerini çarlarnı fln banlasınlar Bu oyundan böle kişileri silsinler yüreğim bi nebze olsun rahatlar..

WOLFPACKTSK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen WOLFPACKTSK »

amorgas yazdı:Ama abi istedğim sadece 1 şey var oda Bu Wolfpack mı ne bi grup kurmuşlaryh bu Zeydan,Apoint tsk gibilerini GM ler sadece onları üyeliklerini çarlarnı fln banlasınlar Bu oyundan böle kişileri silsinler yüreğim bi nebze olsun rahatlar..
apoint kim la :mrgreen:

ayrıca ayıp ettin çok tenefüsederim xD
bugüne kadar kimsenin hakkını yememişimdir.. :D
Kullanıcı avatarı
amorgas
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen amorgas »

Küfürlü içerik silindi . Forum hesabınız 7 gün kapatıldı.

[GM]Nocomment

Kullanıcı avatarı
amorgas
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen amorgas »

Bnm konumu silsinler amada bnde seni Merandan sildirmezsem.MERANDA ARTIK SANA RAHAT YOK.BUNUDA BİL

WOLFPACKTSK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

:mrgreen:
amorgas yazdı:Bnm konumu silsinler amada bnde seni Merandan sildirmezsem.MERANDA ARTIK SANA RAHAT YOK.BUNUDA BİL
Çok korktum... :mrgreen: saklanıcak yer arıyorum.. 3 senedir merandayım bea :D hiç kimse beni silemez.. ama silersen helal olsun :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
amorgas
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen amorgas »

OLm sen artık bittin yapacağım şeyleri bn bide allah bilio ama bnden Gerçekten kork bana neden Helal olsun en azından bi pisliği temizlemiş olucam.Meranda bi pslik eksilicek

WOLFPACKTSK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

amorgas yazdı:OLm sen artık bittin yapacağım şeyleri bn bide allah bilio ama bnden Gerçekten kork bana neden Helal olsun en azından bi pisliği temizlemiş olucam.Meranda bi pslik eksilicek
Sen Beni Güldürdün Ya :D tanımam etmem ben kimseyi bu oyunda

bi zeydanım bi azizim :D

Wolfpack Ölmez :D
Beni Sil Ama Ben 1 Silnir 1000 dirilirim.. :D
Wolfpack İkv de Olduğu Sürece Kimse beni Silemez :D
Olmasada silceğini sanmıorum.. :mrgreen:
benim çarlarımı silebilrisin ama ben bıkmam :D
kndimin 49 lwl full max hasar çarı silmiş adamım :D
bıkmam . :D yani.. Benim Silinmem Oyunun kapanmasıyla eşdeğer..
WOLFPACKTSK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

amorgas yazdı:Lan kendini bi bo......k zannedion ama hiçbir Bo....k deilisin anladın mı sne kimsinde 700.00 bn oyunuca ile eşdeğer olcan.Sen hepsinin bi tırnağı bile olamazsın ayrıca full max çarını sildisende o senin slaklığın aynı bnm yaptığım gibi
WolfPack kimmki 3 tane çocuk bi araya gelmiş işte dediğim gibi sadece bu 1 uyarı dikkatli olun diorum.Meranda rahat yok size
3 çocuk dediğiğin o 3 genç :D tüm meran teşkilat köşkü ağlatıo...

unutma ki bu vatanıda gençler kurtardı... çocuk diyip gçeme napcakları hiç belli olmaz.. ben kaçar :D
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön