42 lvl ken saykoo Xxxemirxxi çalmıştı sonra geri aldım 47 lvl yapınca Yalnızxşifa'dan pm geldi çarını çalacam die pm geldi demesiyle oyundan düştü dahada giremedim
Mahkeme Davası açmayı düşünüyorum Yardımcı olursanız sevinirimi...
Yalnızxşifa Xxxemirxx'i ÇALMIŞTIR (Bİ BAKARMıSınıZ)
- sebepsiz99
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Yalnızxşifa Xxxemirxx'i ÇALMIŞTIR (Bİ BAKARMıSınıZ)

"Eskileri değil yenileri arıyor kalbim, Ama gelen gideni aratır derler ya seni silemiyor gözlerim"
Eprexx
Re: Yalnızxşifa Xxxemirxx'i ÇALMIŞTIR (Bİ BAKARMıSınıZ)
1. karakter çaldırmak sizin hatanızdandır boş yere mahkemeye gitme
2. eğer karakterin çalındıysa myneti arayarak alınabildiğini biliyorum(hiç çaldırmadım kesin bilge veremem )
3.eğer çaldırıp geri aldıysan gizli yanıtı doğum tarihini e-posta adresini deiştirmen gerekir yoksa geri alır.
2. eğer karakterin çalındıysa myneti arayarak alınabildiğini biliyorum(hiç çaldırmadım kesin bilge veremem )
3.eğer çaldırıp geri aldıysan gizli yanıtı doğum tarihini e-posta adresini deiştirmen gerekir yoksa geri alır.
- Bserinerxtwo
- İskele Babası
yalnızxşifa hırsız zaten Azaps isimli şifacının m2 şifa gözlüğüyle ibni ceketini çaldı... Saykoo da onun çarı dikkat edin önce kanka ayağı çekiyo sonra ver bi resim çekecem diye item istiyo güvenmeyin sakın
*** Bserinerxtwo-savaşçı
*** Buzxshifa-şifacı
*** Gestapoxnazi-büyücü
*** Sihirlixgirl-büyücü
Tasanın Etrafında Gezgin Olmuş insanlar, Kısacık Molalarda Tanıdılar Mutluluk Denen Kelimeyi... ( üstâd)
gerçek ismim: Burak SERİNER
*** Buzxshifa-şifacı
*** Gestapoxnazi-büyücü
*** Sihirlixgirl-büyücü
Tasanın Etrafında Gezgin Olmuş insanlar, Kısacık Molalarda Tanıdılar Mutluluk Denen Kelimeyi... ( üstâd)
gerçek ismim: Burak SERİNER
- Matrockxxgeneral
- İskele Babası
arkadaşım herkes kendi çarını çaldırıyor resmen baksanıza sizinkini 1 2 yılda çalarlar tabi siz çaldırrısanız ben bu oyunu oynayalı 3 yıl oldu 1 kere çarıma giren olmadı ne şifremi değiştirdim ne bişimi