enes93 yazdı:Zafer seni biz anladık daha 8 e geçtin tc yi mc yi duyunca işi alta aldın senini kuzenin hekıssa gelsinde şifremi bulsunm tmmı saana mynete kendi msn ni yazma doğum tarihimi dğeişyion bu ne biiçim oyun lan....ayrıca kadirle biz planmakdık bu işi kadir istese ben ona üstümkdeki her şeyi verrim daha dorusu verdimde şifremi veridm adam ben tailde gzezerken addam canını dişine taktı çarımı 9 lw atlazttı bir insan kendi çarına ihanet etmez...Kadir benim çarı mı çladı hadi ne olcak bişe olmaz o benim kardeşim düşnüsenize ben onla 1 seneye yakın arkaşız 1 kere küsütkmü lan yok küsmedik zafer kadire ifftara atıp onu suçlama bide kadaire ifaratyon bide bana şimfreyi dğeitşdiniz die lan biz şifreyi değiştsek senin msn neni nie yazak lan okuyan analr kim haklı kim hakkız bişyonyo..ayrıca dün dedimki bi plus içni yaplbmı dedim sen abuk subuk şeyler dion parayı banakaya yarsınıı yatırdım yasınıda bu gün yatrcam sana dedimki şifre mi lazm dedim he zafer e pinle alıyon plus sen bana verirdin bende yazardım seana da vercekelrimi veridim....lütfen budnan sonra forumu boş bırak sana yeni hatında baılar locandan atılmasan bile daha benim için atılkdın olcak..
TC mi b ilsen Cülüm kadar yer ykarsın lan bebe dogu mtarıhınde 97 mıs bıde kadırle yasııtı dıyodun ben bu arada lıse 1 e gectım .....dogum tarıhın degısmıs bıde ona ellemım saten oradan haberım ıble yok bne sadece msn adresını calınması dıye degıstırdım ve plsu paket benım msn adresıme gelsın e pını ole veryım dıye yaptım... senın gırdıgınde mynete cevrımsıtım saten charı ılk aldıgım gun degıstırdım nsyı 2. gun gerı mynetın yaptım 1 sene arkadsalıkla ınsan tanınmaz benım 15 senedır tandıgıım kuzenım yalancı sıpanı tekı hala guvenmemm bak 15 senedır sut kardesım bıde ...Bu arada loncadan atılması gerkn bırısı varsa oda sensın ama hepınız hala tandıgımsınız kadır ve enes benı nbaya kırdınız ıbrhaımın ssıfresını 1 aydır bılıyordum neden ona bısı oladı charında hatta ırıdyum feln vardı chalsam onunknıı calardım bu arda ıbrahım sanda helal olsun bı admı ndedıne bakmadın sıfreyı degıstırmısssın ... Enes Sana char veryımd gozun gonlun acılsın 2 tnae 49 1 buyu 49 ustune amplıkat 49 sıfa sıntnde mudafaa var 49 hepsı bı hepsata veryımde sus tamammı 2 saavsacıde yuceln halıt buyucu fevzı cevrıye sıfa ııbı sıne cevrıye yuceln ard set var 2 tane
Sorun şu benim kardeşim ben şifremi zafere verdim ben oan youdna apara vrcektim oda bana plusa alcatkı bi baktım eresi gün şfireyi deniyom deniyom deniyom girmyio kadire dedimki bendede hata olalbir sen dene de
dim kadir d de dene di olmadı ve biz fouma zafer geri ver flan dedik eretesi gün çarma eski şfireyle geri girdim ama mynetete giridm baktım benim msn yemie onun msn si ver d.tarhini değişmiş bu ne demek oluyo zafer çarımı geri vermiş ama temize çıkmak için sornada geri şfireyi dğeitşrip biglelderden walla akın sana vermiştim ben şfirerni gerisene karışamam dicekti...evet şimdi bunu değerlendrilim loncadan gidecekler gitsin kalacaklar kalsın... Kardeşxakın(49)büyücü ______________________ Kardeşxenes(49)savaşcı _______________________ Kardeşxhekim(14)şifacı
Saygı ve sevgilerimle..Kardeşxenes geceğimizi umutla bekliyosak haytımızdan bazı kişileri çıkamrmyılz..
S.A arkadaşlar bundan sonra forumda ve oyunda orhan abi &kadir&ve bilal abi olmayınca forum ve oyunla ben ilgileciem iznizile..
ORHAN ABİ locamızda çok az mikatrda büyü ve şifa bulunaktadır başka locanda herkez sığaaaktan çıkmıyo ve mıgrattan tabi sizin iş nedenlerinizle girmiyosunz... Ben oyunda bilal abi ve orhan abiyi saymıyorum ibrahim giriyo oyuna kadir,ben ,süleyman yavuzbide yeni üye oğzuhan 5 sözde 20 kişilik loncamız var ama 6-7 kişi online ltfen onlne sayısıı çoğalladım kardaşlar....
Arkdaşlar duyrulur Kardeşx lonca alımları devam ediyor lonmzıda 17-18 savaşcı var hiç bi locanda yok bu kadar:D.D 2 şifa Kardeşxhekim ve Kardeşxibrahim 2 büyü Kardeşxakın ve Kardeşxmemett bunlarla biz anca iflsi bile zor keseriz locnca alımlarında 3 şifa alırnısa veya 3 büyü alnırsa 1 savaşcı dahil olcaktır loncmıza lütfen 1 çar kasanlar 2 .ye büyü veya şifa açsın ben 1 yıldır locanyım 1 savaşcyı bir büyü bide şifa açtım,kendimi övmüyorum ssizde benim gibi yaprsanız arkanızda kos kaca bi Kardeşx locansı olur ben farkınyım 2 çarımı açtaıksan sonra orhan abi olsn arkaşarım oslnu aram dahada güvenlri oldu neden bi isnaın eyer locanda gözü yoksa 2-3 çar açmaz hakksasam diyin yani..lütfen 2 çarlanız bekliyorum oyun içerisde budna sonra 1 pm atın kasmaya gelriim kesinlikle ama savaşcı kasmam şifa veya büyü çaraısa gelrim..XD son sözüm bu kadar as sonra şaşaya lcaondaki listeye çıkarcam iyi yakşamlar saygı ve sevgilerim Lonca üyesi Kardeşxenes Kardeşxakın Kardeşxhekim
Açıklama: Her üye 4 üncü sınıftan başlayıp 1 inci sınıfa kadar kasmak zorundadır. eğer 4'üncü sınıftan 1'inci sınıfa kadar göz doldurucu bir performans sergilediği takdirde ona herhangi bir ödül verilecektir.
1'inci sınıf üyelerin görevi=aramıza yeni katılan/3'üncü/2'inci sınıf üyeleri kasmaktan yükümlü kişilerdir.
2'inci sınıf üyelerinin görevi=Çarlarını 49 lw e kesin kasmaktan yükümlü olan kişilerdir. eğer çarlarını 49 seviye yapamdan lonca adıyla bir çar açarlarsa o çarı loncadan kabul etmeyeceğiz.
3'üncü ve 4 'üncü sınıf üyelerin görevi=Çarlarını 2'inci sınıfta olduğu gibi 49 lw e kesin olarak kasmaktan yükümlü kişilerdir bu kişilere item yardımı(kısıtlı bir şekilde abartmamak üzere) Lw lerde olan kasma zorluluğu(şifacı lw leri) gibi herhangi olaylarda 2'inci veya 1'inci sınıf üyelerden yardım esirgenmeyecektir.item yardımında ise büyücüye bilge/fevzi/azat kolye yüzük savaşçıya urban kolye yüzük şifacıya mağra şamanı/ibni sina kolye yüzük hediye edilecektir(tabiki yönetimin kararı uygun bulursa)
Her hafta bu liste güncellenecektir. Size benden bir uyarı eğer loncayı tekrar ayaklandırmak istiyorsak bir an önce çarlarınızı 45 ve üzeri seviye yapın.
eğer loncada yeterli sayıda büyücü ve şifacı bulunursa yeşil hidra ve migrat/sığınak etkinlikleri düzenlenecektir.
unutmayın haftada en az 3 gün süre oyunda olun ve lonca çarınızda haftada en az 4 saat oynayın
ve ve ve geliyorun haftanın üyesi top3 'üne
haftanın en azimli üyesiii => Kardeşxşahinn : 36 lw den sadece bir gecede hiçbir yardım almadan 39 lw e kasıp ertesi gün 40 lw yapıp ve 3 gün içinde 41 lw olmayı başarmıştır evet bunlar 1 hafta içinde oldu.
haftanın en azimli 2'nci üyesi => Kardeşxismail : Kardeşxkadirr yani benim yardımlarımla 43 lwden( çarı soyulmuştu 0 dan başladı) 45 lw e kastı
haftanın en azimli 3'üncü üyesi => Kardeşxzafer : çarını 46 seviyeden 47 seviye ve Kardeşxakın : çarını 47 seviyeden 48 seviye yapmıştır
Şahin'e ödül=> yan çarında kendi gözetimim altında 1 hafta para kasma/em yapma/ meteor-e.ö de savaş yapma izni verilmiştir (Hawkinqu....)
haftaya pazar gününe acaba kim haftanın üyesi seçilecek?_?_?
çabalarınız için bu 4 arkadaşımıza içtenlikle teşekkürler ederiz.
Kardeşxenes(Kardeşxlocansı üyesi İYİ EĞLENCELR BEN OYUNDAYIM orhan abi ben lcoanmzın dahada iyi olamsı için bunları yapıyorum Kızmassın inş.
Açıklama: Her üye 4 üncü sınıftan başlayıp 1 inci sınıfa kadar kasmak zorundadır. eğer 4'üncü sınıftan 1'inci sınıfa kadar göz doldurucu bir performans sergilediği takdirde ona herhangi bir ödül verilecektir.
1'inci sınıf üyelerin görevi=aramıza yeni katılan/3'üncü/2'inci sınıf üyeleri kasmaktan yükümlü kişilerdir.
2'inci sınıf üyelerinin görevi=Çarlarını 49 lw e kesin kasmaktan yükümlü olan kişilerdir. eğer çarlarını 49 seviye yapamdan lonca adıyla bir çar açarlarsa o çarı loncadan kabul etmeyeceğiz.
3'üncü ve 4 'üncü sınıf üyelerin görevi=Çarlarını 2'inci sınıfta olduğu gibi 49 lw e kesin olarak kasmaktan yükümlü kişilerdir bu kişilere item yardımı(kısıtlı bir şekilde abartmamak üzere) Lw lerde olan kasma zorluluğu(şifacı lw leri) gibi herhangi olaylarda 2'inci veya 1'inci sınıf üyelerden yardım esirgenmeyecektir.item yardımında ise büyücüye bilge/fevzi/azat kolye yüzük savaşçıya urban kolye yüzük şifacıya mağra şamanı/ibni sina kolye yüzük hediye edilecektir(tabiki yönetimin kararı uygun bulursa)
Her hafta bu liste güncellenecektir. Size benden bir uyarı eğer loncayı tekrar ayaklandırmak istiyorsak bir an önce çarlarınızı 45 ve üzeri seviye yapın.
eğer loncada yeterli sayıda büyücü ve şifacı bulunursa yeşil hidra ve migrat/sığınak etkinlikleri düzenlenecektir.
unutmayın haftada en az 3 gün süre oyunda olun ve lonca çarınızda haftada en az 4 saat oynayın
ve ve ve geliyorun haftanın üyesi top3 'üne
haftanın en azimli üyesiii => Kardeşxşahinn : 36 lw den sadece bir gecede hiçbir yardım almadan 39 lw e kasıp ertesi gün 40 lw yapıp ve 3 gün içinde 41 lw olmayı başarmıştır evet bunlar 1 hafta içinde oldu.
haftanın en azimli 2'nci üyesi => Kardeşxismail : Kardeşxkadirr yani benim yardımlarımla 43 lwden( çarı soyulmuştu 0 dan başladı) 45 lw e kastı
haftanın en azimli 3'üncü üyesi => Kardeşxzafer : çarını 46 seviyeden 47 seviye ve Kardeşxakın : çarını 47 seviyeden 48 seviye yapmıştır
Şahin'e ödül=> yan çarında kendi gözetimim altında 1 hafta para kasma/em yapma/ meteor-e.ö de savaş yapma izni verilmiştir (Hawkinqu....)
haftaya pazar gününe acaba kim haftanın üyesi seçilecek?_?_?
çabalarınız için bu 4 arkadaşımıza içtenlikle teşekkürler ederiz.
Bu arada enes charını bana verdıkten 4 gun sonra calındını hatırlatırım bunuda unutma charı bana 26 sında verdın saat 2:10 gecıyodu oglen dı hatta ıste neden adlgı mgun calmadm gun aktarmadım yada ıtemlerını almadım enes aklını calsıtır bıraz.... ben ne hırsızım nede baska bısı ama sen nası demek ıstıyorsan ole de