İlker sana kaç kez dedim , saçma sapan konular açma diye.
Bırak kim kimiyenerse yensin.
Ashabı-kesfh
Re: Ashabı-kesfh
AlpAykan yazdı:İlker sana kaç kez dedim , saçma sapan konular açma diye.
Bırak kim kimiyenerse yensin.
Alp şaçma olabilir ama ne alakan var bu çocukla anlamıyorum ..
MykonS
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
Hiç bir alakam yok.
Ben sadece üstüme düşen vazifeyi yapıyorum.
Forum sayfasının güzel iletilerle , güzel paylaşımlarla ve sohbetlerle
daha güzel olucağını düşünüyorum.
Amacım bu ,
bu söylediklerimin dışına kim çıkıcak olursa olsun,
aynı şekilde ona da davranıcağımdan emin olabilirsiniz.
İyi Forumlar
Ben sadece üstüme düşen vazifeyi yapıyorum.
Forum sayfasının güzel iletilerle , güzel paylaşımlarla ve sohbetlerle
daha güzel olucağını düşünüyorum.
Amacım bu ,
bu söylediklerimin dışına kim çıkıcak olursa olsun,
aynı şekilde ona da davranıcağımdan emin olabilirsiniz.
İyi Forumlar
herif dediğin abin yaşındaki adamlarfaysbok yazdı:Arkadaşlar çarım susturuldugu için yeni çar açıp dolaşıyodum baktım şifacılar ws atıyor izledim elinde şaheser olan herif 49 lvl 42 lvl kıza yenildi işte fotolar
Ölümle burun buruna geldigi an![]()
![]()
Allah rahmete eylesin![]()
![]()
Lordxbilgic
Lordxyaslı
artık oyunu bırakmıs bulunuyorum size iyi oynlar dılerım allaha emanet olun
Lordxyaslı
- Fedaicocuk
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
ben bu walkeri tanıyom nasıl yenildi hayret D
[img]http://img529.imageshack.us/img529/7064/127678380645460311.gif[img]
- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Firarileri
Walker yani mert Arkadaşımızın arada sırada kardeşi giriyor karaktere belki o an kardeşi olmuş olabilir veya olmasa bile ruh kalkanı olmayan 49 lvl şifacı 40 lvl şifacıya bile kesilir
WALKER
arkadaslar kotu laf kulanmak ıstemıyorum ama sacma konular acıyorsun benı tanıyan tanır sımdıye kadar sen sıfacılıgın kotu dıyen olmadı ve dedırtrmem de sıfacı ne öldürür nede oldurtur sıfa ws de degıl gurubunda gosterır kendısını 45 lvl cara yucelen set dızersen yeteneklerı ona gore yaparsan kımse yıkamaz ama ustunu ıbnı cevros ful set dız onu kulanması onemlı yanı yıkmak degıl onemlı olan sıfa adı ustunde ltfn boyle konular acıp tatsız durumlara gırmeyelım cunku orda benım 3 yılık emeyım war ve coluk cocuklar ıcın kendı emegımı ayaklar altını aldırmam kendınce eylene bılırsın ama oyun ıcerısınde rezıl edemesın benı bılen bılır senın yaptıgın seyler ıcın kafama takmam bıle
bana arz lodos sımdıye kadar herkez sıfamı saygı ıle anmıstır hıc bır şekılde kotu acıdan benım adım gecmedı vede gordugun gıbı bu konu herkeze sacma geldı kotu sıfa olsamda senı ılgılendırmez ustunluk salamak ıcın yapıyorsan saygıyla anarım sıfan benden ıyı olur dıe bosuna carın ban yememıs saygısızlık sınırınıda aşmısın bu arada [/b]
arkadaslar kotu laf kulanmak ıstemıyorum ama sacma konular acıyorsun benı tanıyan tanır sımdıye kadar sen sıfacılıgın kotu dıyen olmadı ve dedırtrmem de sıfacı ne öldürür nede oldurtur sıfa ws de degıl gurubunda gosterır kendısını 45 lvl cara yucelen set dızersen yeteneklerı ona gore yaparsan kımse yıkamaz ama ustunu ıbnı cevros ful set dız onu kulanması onemlı yanı yıkmak degıl onemlı olan sıfa adı ustunde ltfn boyle konular acıp tatsız durumlara gırmeyelım cunku orda benım 3 yılık emeyım war ve coluk cocuklar ıcın kendı emegımı ayaklar altını aldırmam kendınce eylene bılırsın ama oyun ıcerısınde rezıl edemesın benı bılen bılır senın yaptıgın seyler ıcın kafama takmam bıle
bana arz lodos sımdıye kadar herkez sıfamı saygı ıle anmıstır hıc bır şekılde kotu acıdan benım adım gecmedı vede gordugun gıbı bu konu herkeze sacma geldı kotu sıfa olsamda senı ılgılendırmez ustunluk salamak ıcın yapıyorsan saygıyla anarım sıfan benden ıyı olur dıe bosuna carın ban yememıs saygısızlık sınırınıda aşmısın bu arada [/b]

Can Veren Eller Canda Alır...!!
oyundan ogrendıgım kadar 13 yasındaymısın buyuklerınle saygı ogrenmenı vede bu oyunın + 15 oldugunu bılmen gerekır dıyorum son olarak

Can Veren Eller Canda Alır...!!
1.si 13 yaşında degilim 2.si bu yalanı kim uydurdurwalker85 yazdı:oyundan ogrendıgım kadar 13 yasındaymısın buyuklerınle saygı ogrenmenı vede bu oyunın + 15 oldugunu bılmen gerekır dıyorum son olarak
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

zeka yaşın 13 tür
Lordxbilgic
Lordxyaslı
Lordxyaslı