İKV de grup bölgeleri oyununn düzenini bozdu.Değerli madenlerin fiyatları arttı ve insanlar oyunu bırakmaya başladı.Eski ile yeni maden fiyatlarını karşılaştıralım.
Maden Eski Fiyat Yeni Fiyat
Mavi Topaz 1.5-2 m arası 5-6 m arası
Şelit 4-5 m arası 7.8 m arası
İridyum 8-9 m arası 10-13 m arası
Sibiryalı 3-4 m arası 5-6 m arası
Ganoderma 3-4 m arası 5-6 m arası
Ayrıca İksir tüketimi artmıştır.Bu değişikler grup bölgelerinden sonra gelmiştir
NOT:Bu yazdıklarım oyuna kötüleme amacı için yazılmamıştır.
Grup bölgeleri (GM içeri)
Grup bölgeleri (GM içeri)
Lordxbilgic
Lordxyaslı
artık oyunu bırakmıs bulunuyorum size iyi oynlar dılerım allaha emanet olun
Lordxyaslı
-
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Grup bölgeleri (GM içeri)
iridyum, mavi topaz, ve yonca gibi madenlerin değeri Grup bölgelerinden önce değerli silahların üretiminde arttı bu oyun yapımcılarının elinde olan bişey değil onların amacı oyunu dengede tutmak... nasıl ki Alexandarite bir zamanlar çok değerli bir madenken (çok bi işe yaramasada) yeşil hidra keşfinden görev madeniyken çöp olması gibi. yada şelit çıktı tüh ya dediğimiz zamanlarda oldu (eskiler bilir) evcil vahşinin mor farede verdiği meteroid den bile daha çöptü bi zamanlar şelit.. neyse konu grup bölgelerinin oyuna getirdiği zararlarsa bunlar zarar değil. iksir üretimi de zarar değil eskiden sadece saf madenlere para verilirken şimdi ökse otunun bile bir değeri oldu.
Aslında grup bölgeleri gibi bireysel yetenekleri ön planda tutmak için (grup bölgeleri gibi) bireysel bölümlerde güzel olabilir. kişi tek başına bi yere girecek... önüne gelen yaratıklarla mücadele edicek yolun sonundan tek başına çıkacak... her karekterin ayrı bir yolu olucak şifalara göre, büyülere göre yada savaşçılara göre oyunun içeriği değişecek. oyun grup bölgeleri gibi yaratık bir kere kesilcek ve kişi oyun sonunda boss'u kesicek ve mutlu son
bunun için görev bile yapılabilir.
Benim savaşçım oyunda orta kalitede itemlere sahip (tek itemde olsa maks hasar) eminim benden iyileride vardır. ancak sığınaklara bir yada iki kez girebildim çünkü kenanda savaşçının görevi sadce şalter açmaktan öteye gitmiyor (savaşçımın görevi hala duruyor) :? grup bölgelerindeki sorun bu aslında. büyücülerin değerini arttırmak için savaşçıları bi anda sildik. bence grup bölgelerinde savaşçılarında kilit rol üslenebileceği bir yaratık olmalıydı. yada kenan kilit adam tmm ama düşüneni kesen bile yok yanından geçiyor herkes cünkü görev yaratığı değil kesmesen olur kessende birşey değişmez... savaşçı artık out büyücü in bu denge kurmakmı bilmiyorum... :? yapcak birşey yok napiyim büyücü açtım bende (herkez gibi)
45 lvl oldum inş sığınağa benide alacak birileri olur
şifanın dışında 
Aslında grup bölgeleri gibi bireysel yetenekleri ön planda tutmak için (grup bölgeleri gibi) bireysel bölümlerde güzel olabilir. kişi tek başına bi yere girecek... önüne gelen yaratıklarla mücadele edicek yolun sonundan tek başına çıkacak... her karekterin ayrı bir yolu olucak şifalara göre, büyülere göre yada savaşçılara göre oyunun içeriği değişecek. oyun grup bölgeleri gibi yaratık bir kere kesilcek ve kişi oyun sonunda boss'u kesicek ve mutlu son
Benim savaşçım oyunda orta kalitede itemlere sahip (tek itemde olsa maks hasar) eminim benden iyileride vardır. ancak sığınaklara bir yada iki kez girebildim çünkü kenanda savaşçının görevi sadce şalter açmaktan öteye gitmiyor (savaşçımın görevi hala duruyor) :? grup bölgelerindeki sorun bu aslında. büyücülerin değerini arttırmak için savaşçıları bi anda sildik. bence grup bölgelerinde savaşçılarında kilit rol üslenebileceği bir yaratık olmalıydı. yada kenan kilit adam tmm ama düşüneni kesen bile yok yanından geçiyor herkes cünkü görev yaratığı değil kesmesen olur kessende birşey değişmez... savaşçı artık out büyücü in bu denge kurmakmı bilmiyorum... :? yapcak birşey yok napiyim büyücü açtım bende (herkez gibi)

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Bu piiyasanın fırlamasının sebebi ne yaf :?:
Lordxbilgic
Lordxyaslı
Lordxyaslı
-
- Çınaraltı Müdavimi
çok basit
1 Ejder asa için 3 Mavi Kaya lazım
1 Mavi kaya için 6 Mavi Topaz lazım
bu da demek oluyor ki 18 Mavi Topaz... Sadece bir büyücünün bir silah yapması için gerekli olan bir maden (akik menekşe vs cabası)
Değerli silahlar (asab ejder vs.) yokken dediğin gibi bu maden 1 2 m di şimdi 5 e bul öpde başına koy :lol: bu arz ve talep meselesi... bir şeye ne kadar talep eden olursa o şey o kadar değerli olur.
1+1=2
1 Ejder asa için 3 Mavi Kaya lazım
1 Mavi kaya için 6 Mavi Topaz lazım
bu da demek oluyor ki 18 Mavi Topaz... Sadece bir büyücünün bir silah yapması için gerekli olan bir maden (akik menekşe vs cabası)
Değerli silahlar (asab ejder vs.) yokken dediğin gibi bu maden 1 2 m di şimdi 5 e bul öpde başına koy :lol: bu arz ve talep meselesi... bir şeye ne kadar talep eden olursa o şey o kadar değerli olur.
1+1=2

Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Lordxbilgic
Lordxyaslı
Lordxyaslı
-
- Çınaraltı Müdavimi
dimi
geğiye doğru bi ilerleyiş seziyorum
neyse ama diğer materyaller içinde sorun aynı.. yonca asabı keyf... iridyum saten pahalıydı sebebi bile anlatılmaz... menekşe şelit ganoderma bunlar bi zamanlar kasa köşesine attığımız yada yeni çar açmış birine "kasanın bahar temizliğinde" hediye ettiğimiz madenler... neme lazım mor farenin meteoridini atma :lol: belki ilerde lazım olur....

Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
- CansuxCansu
- Işık Hanım'ın Elemanı
çok haklısın canımKurtlarxkadriye yazdı:iridyum, mavi topaz, ve yonca gibi madenlerin değeri Grup bölgelerinden önce değerli silahların üretiminde arttı bu oyun yapımcılarının elinde olan bişey değil onların amacı oyunu dengede tutmak... nasıl ki Alexandarite bir zamanlar çok değerli bir madenken (çok bi işe yaramasada) yeşil hidra keşfinden görev madeniyken çöp olması gibi. yada şelit çıktı tüh ya dediğimiz zamanlarda oldu (eskiler bilir) evcil vahşinin mor farede verdiği meteroid den bile daha çöptü bi zamanlar şelit.. neyse konu grup bölgelerinin oyuna getirdiği zararlarsa bunlar zarar değil. iksir üretimi de zarar değil eskiden sadece saf madenlere para verilirken şimdi ökse otunun bile bir değeri oldu.
Aslında grup bölgeleri gibi bireysel yetenekleri ön planda tutmak için (grup bölgeleri gibi) bireysel bölümlerde güzel olabilir. kişi tek başına bi yere girecek... önüne gelen yaratıklarla mücadele edicek yolun sonundan tek başına çıkacak... her karekterin ayrı bir yolu olucak şifalara göre, büyülere göre yada savaşçılara göre oyunun içeriği değişecek. oyun grup bölgeleri gibi yaratık bir kere kesilcek ve kişi oyun sonunda boss'u kesicek ve mutlu sonbunun için görev bile yapılabilir.
Benim savaşçım oyunda orta kalitede itemlere sahip (tek itemde olsa maks hasar) eminim benden iyileride vardır. ancak sığınaklara bir yada iki kez girebildim çünkü kenanda savaşçının görevi sadce şalter açmaktan öteye gitmiyor (savaşçımın görevi hala duruyor) :? grup bölgelerindeki sorun bu aslında. büyücülerin değerini arttırmak için savaşçıları bi anda sildik. bence grup bölgelerinde savaşçılarında kilit rol üslenebileceği bir yaratık olmalıydı. yada kenan kilit adam tmm ama düşüneni kesen bile yok yanından geçiyor herkes cünkü görev yaratığı değil kesmesen olur kessende birşey değişmez... savaşçı artık out büyücü in bu denge kurmakmı bilmiyorum... :? yapcak birşey yok napiyim büyücü açtım bende (herkez gibi)45 lvl oldum inş sığınağa benide alacak birileri olur
şifanın dışında
DeĞer VerDim YeTeri KaDaR ßUnDan SOnRa HerKes EdeRi KaDaR !!
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
- cansever18181
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
ne ararsan war tane 10 m xD yenı maden gel kardes gel 10 m xD
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.

Hello!
Who player ? We. Then break down's again we.
Selamlar,
Oyuncular kim? biz. O zaman bozanlar yine biz.
Who player ? We. Then break down's again we.
Selamlar,
Oyuncular kim? biz. O zaman bozanlar yine biz.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
- Lonca: Team
o dedigin bizim kızıl çekmemiz gibi idiCansuxCansu yazdı:çok haklısın canımKurtlarxkadriye yazdı:iridyum, mavi topaz, ve yonca gibi madenlerin değeri Grup bölgelerinden önce değerli silahların üretiminde arttı bu oyun yapımcılarının elinde olan bişey değil onların amacı oyunu dengede tutmak... nasıl ki Alexandarite bir zamanlar çok değerli bir madenken (çok bi işe yaramasada) yeşil hidra keşfinden görev madeniyken çöp olması gibi. yada şelit çıktı tüh ya dediğimiz zamanlarda oldu (eskiler bilir) evcil vahşinin mor farede verdiği meteroid den bile daha çöptü bi zamanlar şelit.. neyse konu grup bölgelerinin oyuna getirdiği zararlarsa bunlar zarar değil. iksir üretimi de zarar değil eskiden sadece saf madenlere para verilirken şimdi ökse otunun bile bir değeri oldu.
Aslında grup bölgeleri gibi bireysel yetenekleri ön planda tutmak için (grup bölgeleri gibi) bireysel bölümlerde güzel olabilir. kişi tek başına bi yere girecek... önüne gelen yaratıklarla mücadele edicek yolun sonundan tek başına çıkacak... her karekterin ayrı bir yolu olucak şifalara göre, büyülere göre yada savaşçılara göre oyunun içeriği değişecek. oyun grup bölgeleri gibi yaratık bir kere kesilcek ve kişi oyun sonunda boss'u kesicek ve mutlu sonbunun için görev bile yapılabilir.
Benim savaşçım oyunda orta kalitede itemlere sahip (tek itemde olsa maks hasar) eminim benden iyileride vardır. ancak sığınaklara bir yada iki kez girebildim çünkü kenanda savaşçının görevi sadce şalter açmaktan öteye gitmiyor (savaşçımın görevi hala duruyor) :? grup bölgelerindeki sorun bu aslında. büyücülerin değerini arttırmak için savaşçıları bi anda sildik. bence grup bölgelerinde savaşçılarında kilit rol üslenebileceği bir yaratık olmalıydı. yada kenan kilit adam tmm ama düşüneni kesen bile yok yanından geçiyor herkes cünkü görev yaratığı değil kesmesen olur kessende birşey değişmez... savaşçı artık out büyücü in bu denge kurmakmı bilmiyorum... :? yapcak birşey yok napiyim büyücü açtım bende (herkez gibi)45 lvl oldum inş sığınağa benide alacak birileri olur
şifanın dışında
bir kere selit cıkmıstı çöpe atmıştık çok üzülüyorm halen
Not : Muktedir