iide bune şimdi bu qeçek asilbey deil ki
+ Bu Resimelrle hiç birşey kanıtlayamazsn..
Çünkü adam Gerçek Asilbey deiL
Gerçek Asilbey olsa diyelim Adam neden Söyleden Bütün herşeyi Döksn
Biraz Mantık arklar kanmayın böle şeylere.
+Sen kmsn ki kimi barındırmayacaksn Dün qeldn Bu qün server'ın ağası mı kesldn anlamadm Ne ayaksın
Konu KiliT LütFen Her TürLü TarTışmaya Müsait Bir konu.
+Burda Hırsızlık yapıyorsa fotosunu koyarsn adamın kmse fotosunu koyamadı kmse Hiç bir şekilde hırsızlık yaparken yakalamadı.Yani Amacın ney adam Sırf Sağlam+İtmeli olduğu için İlla hırsızlık mı yaptı.O bölgeden yazanların alayı 20 13
5 6 lwl admalar yani Cevab vermeye tenezzül edilmeyecek kişi+Sende onlarn arasındasın Asilbey ve Cubeyi tanırım Hiç biride Kmsenn Ne itemine ne de Parasına Göz dikerler. Varsa böle bi kanıtıN KoY Herkez kmn ne olduğunu anlasn
Ama yoksa SUS Form Krililiği Yapma.
olcaytoo yazdı:Gerçeklik payı var Asilbey bizim loncaydı üyeliği çalınınca lonca çarıda içerisindeydi burdaki fotolardada görülüyor asilbey çarını çalan şahıs Cubeye kanka diyor açık açık konuşuyorlar...
Loncanız beni sevmezdi biliyorum ama içinde çok iyi insanlar var onun için uğraştım oyunda ne kadar kavgamız olsa boş işler oyun için kavgaya değmez hırsızada yer vericek birisi değilim bunu yaptıgım için bi teşekkürü çok görmeyin
Lordcamper yazdı:+Burda Hırsızlık yapıyorsa fotosunu koyarsn adamın kmse fotosunu koyamadı kmse Hiç bir şekilde hırsızlık yaparken yakalamadı.Yani Amacın ney adam Sırf Sağlam+İtmeli olduğu için İlla hırsızlık mı yaptı.O bölgeden yazanların alayı 20 13
5 6 lwl admalar yani Cevab vermeye tenezzül edilmeyecek kişi+Sende onlarn arasındasın Asilbey ve Cubeyi tanırım Hiç biride Kmsenn Ne itemine ne de Parasına Göz dikerler. Varsa böle bi kanıtıN KoY Herkez kmn ne olduğunu anlasn
Ama yoksa SUS Form Krililiği Yapma.
Esas sen forum kirliliği yapma daha oyunda ne olup bittiğini bilmeden gelip burda ötme oke gülüç duruma düşüyorsun