Adaylar
-Şevket bey
- Harun Bey
- Wolfpack Aziz
Süpriz isimlerdi.. harun bey lodosların çaycısı. şevket bey durmadan burnunu karıştıran bi aktar..
Aziz ise En iyi GAspçıların Üyelerinden biri......
Açık ara farkla Aziz kazandı kaybetme ihitmali 0 dı çnkü sandık başında zeydanla Tsk vardı
aziz Lodos Loncasının Başına Geçti Ve ilk işi olarak lale hanımı istedi..kellesini deil dedi o gelecek dansöz kılığında
ve bizi eğlendirecek...her gece başka biriyle dedi...
bunu duyan lale hanım kndisine kıyafet bakıodu.. 30 yıldır bekardı
Sabri Bey bunu aşalıyıcı buldu..çnkü lale hanıma y4vşıodu...
Agah Bey Eski Gücünü kaybetmişti tüm yetkiyi sabri Beye Vermesi Ve domuzun sabriyi desteklemsi nedeniyle Sabri bey çok güçlü hale
gelmişti.....
Sabri beyin yaptığı tke şey ise akrostik şiir yazmaktı
çok sevdiği türdü akrostik şiir..
Ama bir türlü yazmayı beceremesdi..........
Sokaktaki çocuklarla top oynarken sabri beyin kafaya top gledi ve yere yığıldı..ve hafıza kaybı yaşadı kör oldu
artık hem aşık hem kör bi lider..
agah beyle çok iyi anlaşıodu birlikte kör ebe oynuolardı ama kazanan yada kaybeden olmuodu xD
Sivri Adada Wolfpack HAkimiyeti sağlanmıştı Artık Wolfpack lerin tek hakimo lduğu yer sivri adaydı...
Klan Liderlerini Adaya çağırıp barış yapmak istemişlerdi...
klan liderleri geldi Lale hanım hariç... kör haliyle sabri bey bile geldi...
ve barışı yaptık hepbirlikte...
sabri bey bi türlü tutturamıodu
biz dokunmadık sabri beyle barışın fotolarını çekip sabri beyi tehdit ettik ama fotoları görmediği için inanmadı
ve yayınladık
kalesnde uygunsuz biçimde göründü..
komutan ise Tv programı yapmaya başlamıştı..
İkv Meydanı Die..
progrma katılan sabri bey çıkışta Lodoslar tarafından kazılan belediye çukura düşüp öldü...o ölünce agah bey yeniden başa geçti ve
Caminin oraya konulan kürsüye çıktı ve konuştu....
Agah BEy : şimdi ben buraya neden çıktım, niçin çıktım, nasıl çıktım.
bunu izaha gerek yok. gördünüz yürüdüm çıktım,ama çıkmamışta olabilirim.
çıkmışsam çıkmışımdır, çıkmadıysam çıkmamışımdır. görünen köy, uzakta değildir.
buraya çıktıkta sonradan çıkmadık mı dedik. bunlar bi takım uydurma laflardır. .......
o sırada Agah beyde KÖR bir kurşuna Vurulup gitmişti..Lale hanımın yaptığını düşünülüodu..
ve tutuklanma emri çıkarılmıştı recep dsayı tarafından...tutuklanıp eminönü ağır ceza mahkemesine gtürülken azizin klanı lodoslar
lale hanıma el koydu ve kaçırdı..
Lodos kalede Bir şölen vardı.. kimse içeri alınmıyodu lodos dışında..
Wolfpackbayrakları donatılmıştı lodos kaleye..
Bi tarafta eski eniştesi zeydan
bi tarafta eski lonca liderinin eski sevigilisi aziz..
ve tam karşısında Tsk vardı.. Tsk yı seçti.. Ve yamacına yaklaştı..dizine oturdu üzüm felan yediriodu...
daha devamı var