VEDA / SAWW

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
elagance
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Re: VEDA / SAWW

Mesaj gönderen elagance »

Yolun Açık olsun ALLAHA emanetsin..
Kullanıcı avatarı
saw55
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen saw55 »

Tugraxsancaktar yazdı:bu ne la yaprak dökümü gibi dökülmeye başladık hakkını sen helal et kanka hayırlısı olsun

eyv kanka saol helal olsun hepinizi seviyorum aesin.
MECXPSCHO

DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
Kullanıcı avatarı
saw55
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen saw55 »

iStuA yazdı:Benle Konuşmadan Nere Gidiyorsun. Bu Gün Gelemem ama yarin yanındayım Bi konuşalım Seninle aßi. Öle bitti diyince bitmiyor be :)

seni bulamadım kaç gündür kuzen.. valla geç kaldın :D car falan kalmadı artık hiç ... rowxsawww şifada ferhata verdim neyse konuşurum yine yanıma gelince ok mucuk
MECXPSCHO

DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
Kullanıcı avatarı
saw55
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen saw55 »

Byefsane yazdı:Reel Hayatta Başarılr..
elagance yazdı:Yolun Açık olsun ALLAHA emanetsin..
ematema yazdı:Gökhan'ım Reel hayatında başarılar.Allaha emanet ol.
gaox yazdı:gitmene üzüldüm gökhan ama senin için ne uygunsa onu yap reelde başarılar
bLacK23 yazdı:Hayatında Başarılar Dilerim Kardeşim...!
Byefsane yazdı:Reel Hayatta Başarılr..

tş ler hepinize bunun bi oyun oldugunu unutmayın yeter aeo siniz
MECXPSCHO

Kullanıcı avatarı
lordivo
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen lordivo »

En iyisini yaptığını söylemek isterim artık kendimizi oyuna o kadar çok kaptırıyoruz ki dışardaki hayatı unuttuk ,gerçek hayatında başarılar dilerim dostum...
Lordivoiki,Xxxlordivoxxx,XxlordivoxxLordiivo...,RowxmavirüyaResim
Kullanıcı avatarı
saw55
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen saw55 »

;) ;) ;) ;)
MECXPSCHO

Kullanıcı avatarı
saw55
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen saw55 »

lordivo yazdı:En iyisini yaptığını söylemek isterim artık kendimizi oyuna o kadar çok kaptırıyoruz ki dışardaki hayatı unuttuk ,gerçek hayatında başarılar dilerim dostum...

kaptırmak degil zevk meselesi salla gitsin ha olmuşum ha olmamışım sadece bikaç arkimi baya özlücem okadar ;)
MECXPSCHO

Kullanıcı avatarı
iStuA
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen iStuA »

saw55 yazdı:
iStuA yazdı:Benle Konuşmadan Nere Gidiyorsun. Bu Gün Gelemem ama yarin yanındayım Bi konuşalım Seninle aßi. Öle bitti diyince bitmiyor be :)

seni bulamadım kaç gündür kuzen.. valla geç kaldın :D car falan kalmadı artık hiç ... rowxsawww şifada ferhata verdim neyse konuşurum yine yanıma gelince ok mucuk
Abim Biliyorsun Durumları Daha Dün Telekom Taşıdı hattı Yapacak çok fazla birseyim yoktu. Ama Yanina gelicem konusuruz karar senin Saygı duyarız. Hayırlısı olsun bende eskisi gibi zevk alamıyorum tat'ı kaçtı sanki. Haydi Hayırlısı
SANCAK

buRak

Kırcalili Kircalilibüyü MecxbuRak
Kullanıcı avatarı
Xxjoker
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Xxjoker »

by by by by
Xxjoker-Xjokerx-Ucube-Ucubee-ROWxUCUBE /////jopjoker\\\\

Her Gece Pub Larda Muzlu Süt İçen Uqur Varya O Benim İşte

PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE ;) ;) ;)
Kullanıcı avatarı
saw55
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen saw55 »

iStuA yazdı:
saw55 yazdı:

Abim Biliyorsun Durumları Daha Dün Telekom Taşıdı hattı Yapacak çok fazla birseyim yoktu. Ama Yanina gelicem konusuruz karar senin Saygı duyarız. Hayırlısı olsun bende eskisi gibi zevk alamıyorum tat'ı kaçtı sanki. Haydi Hayırlısı

dönmek için bi sebep olsa eyv ama neyse salla gitsin benim yerime sen bakarsın nede olsa sawwwx senin ;)
MECXPSCHO

“Genel Sohbet” sayfasına dön