Çarım Çalınmaya Yüz Tutulmuş Durumda ..!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HakanbuscaTakent
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Çarım Çalınmaya Yüz Tutulmuş Durumda ..!

Mesaj gönderen HakanbuscaTakent »

Merhaba Sobee Üyeliğinde olan Hesabıma Bağlı Telefonun Benimle hiçbir alakası kalmamış,ve bende değildir.Bunun üzerine destekle iletişime geçtim ve cevapta Bu konuda destek veremeyiz dendi.Ne yapıcagım yani bütün çarlarım calıncak yada öyle kalacak mı ? Yapmayın Lütfen GM'ler bi defalıgına değiştirin Yoksa eLden Gidecek o kadar emeğim.
Resim
Kullanıcı avatarı
girayankara
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Kara

Re: Çarım Çalınmaya Yüz Tutulmuş Durumda ..!

Mesaj gönderen girayankara »

GSM aboneliğin bulunduğu şirketin bir bayisine uğrayarak kayıp/çalıntı diye bildirip yeni sim kart alabilirsin . Alacağın yeni sim kart ile Sobee üyeliğini güvenle kullnmaya devam edebilirsin.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

HakanbuscaTakent yazdı:Merhaba Sobee Üyeliğinde olan Hesabıma Bağlı Telefonun Benimle hiçbir alakası kalmamış,ve bende değildir.Bunun üzerine destekle iletişime geçtim ve cevapta Bu konuda destek veremeyiz dendi.Ne yapıcagım yani bütün çarlarım calıncak yada öyle kalacak mı ? Yapmayın Lütfen GM'ler bi defalıgına değiştirin Yoksa eLden Gidecek o kadar emeğim.
Eğer hakkını doldurmamışsan aktarmayı dene diyeceğim ama doğru numaran sende değil. :?
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Ucube »

Bence bu konuda bir yanlışlık war. Destek ekibi bu konuda sana yardımcı olmalıdır. Destek bölümüne atılan mail de üslub we konuyu doğru anlatım biçimi önemlidir. Yöneticilerin karakterlerini aktarmaları gerekmektedir. Ben ttnet kullanıcı adımı değişdirdim we aynı durumla karşı karşıya kaldım benimkini aynı gün 2 saate aktardılar. Bence sorun sende olabilir.
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
HakanbuscaTakent
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen HakanbuscaTakent »

yazdıgım ve gelen şeyi aynen yazıyorum ..

GÖNDERDİĞİM
Merhaba Daha Önce Attıgım maile karsılık Bu telefon aktif olarak kullanılıyor yazmışsınız.Ancak Kendimle hiç bir alakası olmayıp bende değildir..!Ne şifremi Ne aktarım yapabiliyorum O yüzden Size mail attım Ve tekrarlıyorum.. Sobee üyeliğime ait GSM numaramın benimle alakası kalmadığı için, bu üyelikteki karakterlerimin yeni Sobee üyeliğime aktarılmasını talep ediyorum. Sunucu adı:Kuklacı Eski Sobee üyeliği(GSM numarası ise başına sıfır yazmayın ve boşluk bırakmayın) :5*332*7*51 Yeni Sobee üyeliği(GSM numarası ise başına sıfır yazmayın ve boşluk bırakmayın) :5*2*81*0*4 Aktarılmasını istediğim karakter adları:**** **** *** ***

CEvap .. >

Merhaba

Bu noktada destek veremeyiz. Size ait olmayan bir GSM numarasını kullanmamalısınız.

Bilginize.

Ne yapayım şimdi ben ? Çalıntı değil akrabamıza verdik ama Napabilirim dakka başı arıyacak mıyım ? Ve şifremi bilenler Var Lütfen yardımcı olun sayın GMler
Resim
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Net olarak;

Şu anda size ait olmayan bir GSM numarası üzerinden işlem yaptırmak istiyorsunuz. AÇIKÇA bu mümkün değil.

Bu GSM numarası x tarihte size aitse bu numara ile olan ilişkinizi geçmeden önce karakterinizi bir başka üyeliğe karakter transfer sistemi ile aktarabilirdiniz. Bu tarz işlemler için zaten 3 kez karakter transferi yapma hakkı verilmiştir.

Son olarak zaten bu konuda karar verici olan Destek sistemi ile iletişime geçmiş ve bu işlemin mümkün olmayacağı yanıtını almış durumdasınız. Bunu foruma taşımak işlemin yapılmasını mümkün kılmayacaktır.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön