Level Kasmak !!!!!!
- Strongxfighter
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Level Kasmak !!!!!!
Arkadaşler ben kasmayı yani lvl atlamayı pek seven bi insan değilim.O yüzden şöyle bir üdşün ce aklıma geldi.Bence bu düşüncem ŞİFACILAR içinde çok yararlı olacak.Bir makine yapılsın GBM-ANI gibi onun içine girilip Her tecrüpe başı (yüzdelik dilimden bahsetmiyorum) belli bi para karşılığı lwl atlansın.Ha oyuncular lvl atlarken oyunun kurgusunu öğrenemez diyosanız.Zaten oyuna yeni başlayan kullanıcılar mecburen kascaklar ama mesela benim 49 büyücüm var zaten oyunun herşeyini öğrenmişim birde şifacı açıyım dedim 45 lvl den örn: GBM-TECRÜBE ye girdim kolaycana sıkılmadan lvl ataladım.Ltfn bir düşünün. :geek:
Nick : Xkaranlıkbüyücüx
Karakter : Büyücü
Sunucu : Tılsım
Seviye : 49
Klan: LODOS
Karakter : Büyücü
Sunucu : Tılsım
Seviye : 49
Klan: LODOS
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: Level Kasmak !!!!!!
Bune ne gerek var ki.
Kasmaktan sıkıldım diyorsun ama bu oyununların amacı kasmak zaten.
İkvde kasmanın dışında kurguyu takip de var ama para ile 49 olacaksak eskiden kasanlara haksızlık olmaz mı.
Hem parası bol olan 10 larca üyelik açıp hepsini 49 yapar.Bence yorum yapmaya bile gerek yok.
Kasmaktan sıkıldım diyorsun ama bu oyununların amacı kasmak zaten.
İkvde kasmanın dışında kurguyu takip de var ama para ile 49 olacaksak eskiden kasanlara haksızlık olmaz mı.
Hem parası bol olan 10 larca üyelik açıp hepsini 49 yapar.Bence yorum yapmaya bile gerek yok.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Okadar saçma konular varki artık gülmüyorum bile
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ASiL
Arkadaşım oyunun gerekliliklerinden biriside KASMAK zaten:D sıkıcı geliyosa oynama;) ha oynıcam diyosan illa buyur kas...
MMOPRGOyunların amacı zaten kasmak , level atlamak. Bunu parayla yapabilmek gibi yanlış bir davranış kesinlikle DEVESA MMORPG oyunlarında gerçekleşmez.
Cappy(49)
Cappyxşifa(32)
Cappyçino(32)
Iqpomerqp(49)( Arkadaşımla birlikte )

Cappyxşifa(32)
Cappyçino(32)
Iqpomerqp(49)( Arkadaşımla birlikte )

Kötü olur ya ..
MykonS
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
onun yerine ver parayı çatır çatır kassın biri paran varsa kastırırsın yoksa arkadaşın kasar.makine gerekli brişey diğil zaten saçma...
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ferday-i kyamet
zaten oyun kasarken zevki çıkıo ....3 karakterde de kastıktan sonra bi amacın kalmıo...ister grup bölgeleri gelsin ister em ler olsun farketmez..
güzel fikir şöyle olabilir İkv ekibi yeni sistem çıkarır plus alınır gibi farklı para satılsın atıyorum 1 level 1m sa buna göre ikv ekibi benzer para üreterek den plus paketi gibi satış yapsınlar Cantayı açtığınızda Akçe YAzıyor Klan parasının üstünde akçe ne işe yarıyor bilmiyorum
inanin ki uzun zamandır oynuyorum
akçe yerine Altın para yada Akçe parası olsun level NPC olacak mesala Akçe parası Sadece NPC de aktive olsun vallahi öyle sistem olsun süper olur ikv ekbi yine plus ve akçe parası satış için güzel olur Sadece fikrim Bu level Konusunda paralı level NPC dönüşüm
- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Jön Türkler
Oyunda alabileceqin eylence ne olucak peki :S
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif