YETER ARTIK YÖNETİMDEKİLER

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Sultanahmet
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

YETER ARTIK YÖNETİMDEKİLER

Mesaj gönderen Sultanahmet »

Merhaba;

Ödüllü er meydanları hkkında çıktığı günden beri bitmesini beklyorum öncelikle 1 ay uzatıldı dendi Şok oldum ve ardından 2 aya yakın daha uzatıldı şimdi ise bi 2 ay daha diyorsunuz ilk açıldığında konu başlığı ER MEYDANLARI BİR AY Evet sadece 1 BOYUNCA ödüllü idi....

Bir de bu uzatılmna konusu ya başka bir haberin not konusuna ekleniyor yada önceki haber değiştirilerek yapılıyor sizinde Belirtmiş olduğunuz gibi YOĞUN İSTEK ÜZERİNE ise bu neden gizli sayılabilecek yerler aracılığıyla duyuruluyor ?

Son olarakta YOĞUN İSTEK ÜZERİNE diyorsunuz ya , O yoğun isteğin nereden sizlere ulaştığınıda duyursanız eminim onun yaklaşık 2 katı kadar da İSTEMİYORUZ cevabı çıkar...
Yakında anket yapılacak diyorsunuz umarım anket şu 2 aylık uzatılmadan sınra devreye girmez de açıldığı günden itibaren uygulanır ....

Saygılarımla

Sultanahmet /MERAN
Resim
Kullanıcı avatarı
IITHEMUROII
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: YETER ARTIK YÖNETİMDEKİLER

Mesaj gönderen IITHEMUROII »

Yazdıklarının %100 üne katılıyorum Ödüllü Emler kalksın ... Kpler geri gelsin Eğer adam gibi Bir şeyler çıkacaksa kalkmasın.
since 2007
Kullanıcı avatarı
mehmet
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen mehmet »

Sultanahmet yazdı:Merhaba;

Ödüllü er meydanları hkkında çıktığı günden beri bitmesini beklyorum öncelikle 1 ay uzatıldı dendi Şok oldum ve ardından 2 aya yakın daha uzatıldı şimdi ise bi 2 ay daha diyorsunuz ilk açıldığında konu başlığı ER MEYDANLARI BİR AY Evet sadece 1 BOYUNCA ödüllü idi....

Bir de bu uzatılmna konusu ya başka bir haberin not konusuna ekleniyor yada önceki haber değiştirilerek yapılıyor sizinde Belirtmiş olduğunuz gibi YOĞUN İSTEK ÜZERİNE ise bu neden gizli sayılabilecek yerler aracılığıyla duyuruluyor ?

Son olarakta YOĞUN İSTEK ÜZERİNE diyorsunuz ya , O yoğun isteğin nereden sizlere ulaştığınıda duyursanız eminim onun yaklaşık 2 katı kadar da İSTEMİYORUZ cevabı çıkar...
Yakında anket yapılacak diyorsunuz umarım anket şu 2 aylık uzatılmadan sınra devreye girmez de açıldığı günden itibaren uygulanır ....

Saygılarımla

Sultanahmet /MERAN

Aynen katılıyorum ödüllüymüş adam gibi bi item düşürene kadar em yerine yaratık keser düşürürüz hemde daha alasını çok dandik itemler çıkıyor 20dk boşun boşuna ölüyor ve 12kişi giriyor 1kişi kazanıyor 11kişinin zamanı boşa gidiyor eger maksar eğlenmek diyosanız eski kpliler gelsin onlar daha eglenceli en azından degiyor.
En son mehmet tarafından 25 Ara 2009 16:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
mehmet
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen mehmet »

Bu em'lerden sıkıldıysanız lütfen yorumlarınızı yazın bencede çoğunluk kalkmasını istiyor burdan sesimizi duyurarak kaldırtabiliriz eğer ki o çoğunluk gerçekten varsa ve bizi desteklerse
En son mehmet tarafından 25 Ara 2009 16:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
WalTRaN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen WalTRaN »

Bende bıktım bu er meydanlarından çıkan ödüller zaten saçma span şeyler
bari normal emde kp kasıyorduk !!! emeğimiz boşa gidiyor 20 dk boyunca adam kes bomboş bir item çıksın yazık walla
Resim

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
Kullanıcı avatarı
Mummy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Mummy »

sanki item düşüorda plussuzlara konuson bari em de düşsün...de bizde rahat edelim :!:
Kullanıcı avatarı
Hirs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Hirs »

bence güzeldi ama malesef çarım çalılalı 2-3 ay oldu bu yüzden uzun süredir giremiyorum valla em sayesinde çalınan çarıma birçok güzle item düşmüştü 39 lwl zırh düştü +40 lwl yani iyi bir sistemdi ama bencede biraz cıvıdı aynı demokratik açılım ve kolbastı gibi :D
Hırs
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen fenomen »

bence kaldırılmasın dursun ama otekı em yı de getırsınler
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
ToRNaViDa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ToRNaViDa »

Merhaba

Bilinçli Oyuncular Nereden İstek Ve Şikayetlerini Bize Ulaştıracaklarını Biliyorlar.
Nasıl Ve Nereden Bize Ulasabılecegınızı Tekrar Acıklayalım.

www.istanbuloyun.com/ikvdestek

Sayfamızdan Her Turlu Gorus, Oneri, Şikayet Ve İsteklerinizi Bizlere Bildirebilirsiniz.
Forumdan Yaptıgınız Bu Tarz Eylemler Maalesef Dikkate Alınmamaktadır.
Unutmayalım ki Bu Oyun Camiasının İstek Ve Görüşleri İle Harmanlanıp Şekil Alıyor.

İyi Oyunlar Dilerim.
İsmet Soner YILMAZER
.38.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön