Boş boş yorumlar yazmayın artık.Bir söz yazarı kullandığı kelimeleri nerden alıyor kendisimi yapıyor?
Türk Dil Kurumu'nun kelimelerini sağdece sanatçılarmı kullanır?Melankolia sağdece Sagopa Kajmer 'mi kullanıyor?
Bu Tıp'da geçer ve biz mizah olsun diye bu adı koyduk.Fazla Sagopa Kajmer Dinleyicisi olduğumuz için değil daha karmaşık bir yapılanma olması için.
Sizler özenti duygular içinde yaşıyor olabilirsiniz bizi katmanız gerekmez.Git başka yerde yee'le.Sizde hiçmi saygı yok bir kelime yüzünden bir şehir yüzünden damga vuruyorsunuz?Leke atmakta hobi ediniyorsunuz ama küçük düşen siz oluyorsunuz.
Bukadar cahil bir insan daha görmedim ya Türk Dil Kurumu'nun kelimesini sanki sanatçı yapmış gibi ötüyor.
O lonca ismine kurban ol.
Bir insan hayırlı birşey yaptıysa onu tebrik etmek gerek başarılar dilemek gerek.Siz nerde yaşadınız benim kişiliğme lonca adıma hakaret ediyorsunuz?
Cahil veletlerle kendi benliğini kaybetmiş insanlarla muhatab olmam ben !
AKDENİZİN MELANKOLİA FİDANLARI
Re: AKDENİZİN MELANKOLİA FİDANLARI
Arkadaşlar, yazdığınız yorumlarla ilgili birkaç şey söylemek istiyorum herkes yorum yapmakta özgür tabi yanlız şuda var öncelikle bizi tanımadan bilmeden lonca üyeleri hakkında hırsız damgası yapışdırmaya çalışmanız artı şaibeli yaklaşımlarda bulunmanız ,lonca ismimizi farklı yönlere çekmeniz anlamından uzaklaştırıp olmıcak şeylerle bağdaştırmanız açıkçası pek adil görünmüyor ve ifade özgürlüğü sınırlarını biraz aşıyor. Lütfen mümkünse bizi biraz daha iyi tanımaya çalışın ve tanıdıktan sonra bir yorumda bulunmanızı diliyorum mümkünse...
unKURABİYESİ
- Tydixx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
yoğ melankoliağ yoğ yoğ sagolera yoğğ
türk dil kurumundaki sözcüklerin çoğunun yabancı kökenli olması ilginçtir , yabancı kelimelerdir , ayrıca
(bkz: pesimist - pessimist)
(bkz: melankoli - melancholy)
dip not : size dil uzatan yok takılın siz
türk dil kurumundaki sözcüklerin çoğunun yabancı kökenli olması ilginçtir , yabancı kelimelerdir , ayrıca
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
- Amfxesenruzgar
- Acemi Savaşçı
Adam kendi kendine konuŞuyor yaTydixx yazdı:yoğ melankoliağ yoğ yoğ sagolera yoğğ
Amfxesenrüzgar
Akdenizin Melankolia Fidanları
Akdenizin Melankolia Fidanları
- Tydixx
- Işık Hanım'ın Elemanı
aynenn akdeğniğzin melankğoliğa fiğdğanlağrı
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Tydixx yazdı:yoğ melankoliağ yoğ yoğ sagolera yoğğ
Rüyanda annenle beni yakalamış gibi ötme az olgun ol lolipop
- Tydixx
- Işık Hanım'ın Elemanı
oq qhardesh öptm kib bb
ilk kural çok saçma beyler loncayı kuran eleman daha uymuyor o qhurala.qhuralda benım qhuralsızda yani ok
ilk kural çok saçma beyler loncayı kuran eleman daha uymuyor o qhurala.qhuralda benım qhuralsızda yani ok
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Aptalın oğlu o başvuru koşulları git gözlük al annenede al kocasını karıştırmasın sonra senin gibi kaza kurşunlarıyla muhatab oluyorum :lol:Tydixx yazdı:oq qhardesh öptm kib bb
- Tydixx
- Işık Hanım'ın Elemanı
şurda dalga geçiyoruz amma velet çıktın ha direk anneye babaya laf falan , harbi harbi 1. kurala uymuyorsun , anan seni sıçar iken yanlışlıkla doğurmuş sanırım.
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Genel kültür 0 zeka 0 olum engellimisin benle uğraşıyorsun yaşımla atıp tutuyorsun nesin sen senle muhatab olmak istemiyorum gelip bana beni eleştir,küfür et,saygısızca ve forum kurallarını ihlal edip forum kurallarını çiğne diyen bir veletsin ulan olum sen yaşıma bakacağna az kendine bak
)