ben üzülmedim sen nie üzülüyonxTANIMSIZx yazdı:Öncelikle karakterinin çalınmasına üzüldüğümü belirtmek isterim. Ancak bi söz var kendi düşen ağlamaz die. Bak dikkat edersen pek belli olmuyor ama senin şifreyi isteyen karakterin adı Ticeyllll yani büyük ihtimalle çakma. Banada bi kaç defa bu numarayı yapmaya çalıştılar ama ben çakma olduklarını anladım. Zaten benim yakın arkadaşlarımın hepsi şifre ve kullanıcı adımı bilirler o yüzden oyunda kimseye isterse GM olsun şifremi vermem. Buda dolandırıcıların yeni taktiği yönetimin acilen bu olaylar hakkında oyuncuları bilgilendirme amaçlı sabit bi konu açmaları lazım. Neyse olan olmuş artık geçmiş olsun demekten başka yapabileceğimiz bişey kalmamış.
Sonuçta onca emek verip kastığın char. Umarım bundan sonra daha dikkatli olursun bu konularda herkes senin gibi iyi niyetli olmayabilir.veym2 yazdı:ben üzülmedim sen nie üzülüyonxTANIMSIZx yazdı:Öncelikle karakterinin çalınmasına üzüldüğümü belirtmek isterim. Ancak bi söz var kendi düşen ağlamaz die. Bak dikkat edersen pek belli olmuyor ama senin şifreyi isteyen karakterin adı Ticeyllll yani büyük ihtimalle çakma. Banada bi kaç defa bu numarayı yapmaya çalıştılar ama ben çakma olduklarını anladım. Zaten benim yakın arkadaşlarımın hepsi şifre ve kullanıcı adımı bilirler o yüzden oyunda kimseye isterse GM olsun şifremi vermem. Buda dolandırıcıların yeni taktiği yönetimin acilen bu olaylar hakkında oyuncuları bilgilendirme amaçlı sabit bi konu açmaları lazım. Neyse olan olmuş artık geçmiş olsun demekten başka yapabileceğimiz bişey kalmamış.
caster senin bu yorumların sıktı artık oyundaki herkese düşmansın oyunda seni seven bir tek ezik simurganka takımımıdır nedir onlar .nazar etme ne olur çalış seninde olur.sana bir abi tavsiyesiCastersimurganka yazdı:kim çaldıysa çok saol valla
İnşallah senin başına da gelir biz de senin çarını çalana teşekkür ederizCastersimurganka yazdı:kim çaldıysa çok saol valla
kım ne yapsın onun carını yavrapper yazdı:İnşallah senin başına da gelir biz de senin çarını çalana teşekkür ederizCastersimurganka yazdı:kim çaldıysa çok saol valla