Vademiz Doldu..

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
mehmetx42
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Vademiz Doldu..

Mesaj gönderen mehmetx42 »

Kardeşim özür diledi ucagın orada sevgilisini bekledi volkanın ondanda özür dileyecekti (((
Ve şimdi buzlar erisin sanlda olsa hepimiz insanız arkadasız beyler .. Ve carda küfür edende carın şahsi sahibi deildir ..
İyi forumlar..
Lostxdewrimci
Lostxblackdragon

LOST LONCASI
Kullanıcı avatarı
kaBocNn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kaBocNn »

erolcıqdem arkadsımz yukarda sevqılısıne laf atılmıs demıs. cok uzucu bı olay. bır oyun ıcın namusa laf atılırmı. lafıda kesıldıqı ıcın atmıstır.
böLe karakteristik ozellıklere sahıp ınsanlar sanalda neyse reeldede o olur.
kıkımoko takma kafaya krds.
bu kdr seven varmıs senı oyunda.
qitcek birisi varsa sana ve sevqılıne laf atanlardır.
oyunu bırakıyosanda ALLAHA emanet oL.
Kullanıcı avatarı
Erolcigdem
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Erolcigdem »

Beyler Olay kapanmisti Ben Sahsen Lostxdewrimci'le gorustum Teyoder'e gereken ceza ve ozur dileyecek kendisi

Iyi Oyunlar
Düşmanın karınca gibi ise sen onu fil gibi san.

The Lodos Of OTTOMAN
Kullanıcı avatarı
Kikimokoxtwo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Kikimokoxtwo »

Basit bir oyun. Bu güne kadar şu merete asla oyun için qirmedim. Beni buraya bağlayan tek şey muhabbet we dostluk. Gelelim asıl meseleye. 4 yıl olcak şerefimle oynadım. Adımın hakkını tamamiyle verdim fakat Lostxteyoder artık kimse qerçek weya başka sahibi... Sevqilime ve bana dediği o ağıza alınmıcak Ahlaksız sözlerden dolayı Mustafa ( Lostxleonidas) dan tek istediğim konumun aLtına Gönderen: Lostxteyoder.. Altında Bir özür ve Innocencenın özeline bir özürdü. FaKaT Mustafa kardeşim çara küfür etmeyen gerçek sahibini sokup bana özür dilettirdi. Herşeyi qeride bıraktımda Orada ßana çocukluk yapıosun diyen tanıdık canımı çok acıttı. Şunu belirtmek qereKirse Küfürü yiyen ben... Sevqilimin yanında yerin dibine qiren benim o laflardan dolayı + İstediğim sadece yukarda belirttiğim qibi olmasına rağmen "Çocukluk Yapıyosun" Kelimesini Duymak ßeni içten içe bitirdi.

Şunuda sölemeden qeçemicem. Birçoğunuz çarınızı emanet ederken neyi + olarak emanet edersiniz ??? Ben söyliyim.. İsmini , Saygısını ve Adamlığını. Lostxteyoder ' in qerçek sahibi emanet ederken bunlarıda emanet etti. Ama o namus fukarası adam emanete ihanet etti. Şahsen bnm loncam olsa ve o loncada lider oLsam Döve döve yazdırırdım foruma özürünü.

Mustafa Kardeşim Senden özel olarak benimle konuştuğun için çok tşk ederim. Gereken açıklamayı konuma yaptım ve inş. kilit gelicek.Fakat Lostxteyoderi qetirip şu forumda özür dilettirmemen sana yakışmadı .

Kararımın Arkasındayım. Fakat herkese çok ama çok tşk ediyorum.. Bu kadar sevildiğim bi yerden qitmek beni nasıl üzüyor kimse bilemez... Ama bu rezilliğin olduğu ve bana onca şeyi yedikten sonra Çocukluk Yapıyorsun Denilmesi Barutu ateşleyen Laf oLdu..

:::::........ SAYGILAR .....:::::::
Resim

öLmek unutmaksa eğer o gün doğum günümdür ...
Kullanıcı avatarı
Gltsry
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Şehr-i İstanbul

Mesaj gönderen Gltsry »

Kiki bence değmez eğer illede gideceksen hakkım helal olsun.:)

Fakat kal kardeş senin gibi iyi insanlar sunucuda az kaldı... :(
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

ßencede Biri için Değmez .. Elbet hatasını anlayıp özür dileyecektir . Senin yerinde bende oLsam Bende Bırakırım ama Bu kadar kaLmanı istiyen vaR BenDe KaLmanı Cok İsteRim Senin qibi İnsanLar Bu Oyunda Çok azaLdı MaLesef .. Ama iLLede qidicem Diyorsan Hakkım waRsa HeLaL oLsn ...
Kullanıcı avatarı
RunsaA
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen RunsaA »

wolkÂnım nere gidiyon kanka yaa off msn ye girince konuşuruz knka
[KuKLaCı]

RuNSa

RuNSaII

siLüeT
Kullanıcı avatarı
Sayklops
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Sayklops »

kaBocNn yazdı: erolcıqdem arkadsımz yukarda sevqılısıne laf atılmıs demıs. cok uzucu bı olay. bır oyun ıcın namusa laf atılırmı. lafıda kesıldıqı ıcın atmıstır.
böLe karakteristik ozellıklere sahıp ınsanlar sanalda neyse reeldede o olur.
kıkımoko takma kafaya krds.
bu kdr seven varmıs senı oyunda.
qitcek birisi varsa sana ve sevqılıne laf atanlardır.
oyunu bırakıyosanda ALLAHA emanet oL.
Tek keLimeyLe "Nokta" ;)
<= Hayatın Tam Ortası Güngören KapaLısı =>
Güngören ~~ Bordo BereLiLer
[{REHBER}]sayklops<>Rebelxsayklops<>Sayklopsşifa
Resim
Kullanıcı avatarı
eceligelen12
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen eceligelen12 »

Hazır konu açık, açıklamamı yapıyorum. Eğer paşam bir kaç ***** yüzünden oyunu bırakıyorsa, ben de noktayı koydum. Sizleri mi çekicez ulan.. Hiç mi aile terbiyeniz yok. Başına bi Tag bulan lonca kuruyor 2 arakdasıyla.. Lonca dedıgını bu mu lan sızın ! 10 yasında çapulcu aiLesi ! Şu oyunda gram saygınız yok gram ! Şaka yapıyoruz bi bakıyorum küfür yagıyor. ! Bu mu lan sizin anlayısınız ! Yeter anasını satım.. Paşam oyunu bıraktıysa bitmiştir benım için.. O döndügü gün ancak dönerim.

İyi oyunlar,

eceligelen
Resim
Kullanıcı avatarı
ziyaovic
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ziyaovic »

buraka katılıyorum böle **** için oyunu bırakmaya degmez Tloo ve sevdiklerin olarak senin gitmeni katiyen istemiyoruz varsa oyundan s.olup gidicek onlar snn bu bi *** için gitmene göz yummayız bi yere gitmeni istemiyoruz volkanım sen hala bizim aramızda pasamızsın ... ama sen böle bi kaç kisi yüzünden bizleri bırakıp gidiceksen yolun açık olsun ... baska bisey diyemem
RUGİENTES CaMiLoCieNFueGoS

Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..

“Genel Sohbet” sayfasına dön