Ekran-Grafik Sorunu.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Dewon
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Re: Ekran-Grafik Sorunu.

Mesaj gönderen Dewon »

çözünürlük olarak bi sorunum yok 1440x900 max (Lcd 19" olduğundan) kasma ile ilgili bi sorunum yok dediği gibi bir süre sonra gidiyor ancak bazen ekranı kaplıyor simsiyah hiç birşey göremiyorum.İlginiz ve cevaplarınız için teşekkür ederim.
Street Style [Sstyle] Loncası Açılmıştır Alımlar İçin Oyun İçi ; /f Sstylexdewon & Sstylexdmn Oyun Dışı ; Güvenlik nedeniyle forum içinden E-Posta adresi paylaşımı yapmamanızı rica ederiz Ekleyiniz.
Kullanıcı avatarı
Beowulfxplucky
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Beowulfxplucky »

ekran kartım nvidia Geforce 7300 se/ 7200 gs işlemcim intel 1,60
özellikle bir bölgeden başka bir bölgeye geçerken(meteordan eminönüne gibi) oyundan düşüyorum. Bigisayara reset atmadan da giremiyorum. oyun da çok donuyor, harita penceresini açmıyorum. Bu yüzden işlemci alacağım. buraya yazan arkadaşlardan çoğu AMD yi destekliyor.
bilgisayarcı AMD 5000+ işlemciye 123TL
AMD 5600+ işlemciye 190 lira dedi. acaba hangisini alsam?
===>MeraN<===
Beowulfxplucky
___Resim___
"Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık,o gülüşler düş oldu"
Kullanıcı avatarı
Dewon
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Dewon »

ıslemcım amd x2 240 2.8 GHz yanı 5600+ dan daha guclu ben 120Tl ye aldım.
Street Style [Sstyle] Loncası Açılmıştır Alımlar İçin Oyun İçi ; /f Sstylexdewon & Sstylexdmn Oyun Dışı ; Güvenlik nedeniyle forum içinden E-Posta adresi paylaşımı yapmamanızı rica ederiz Ekleyiniz.
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ikvm »

arkadaşlar oyunu minimum destekleyen pc özelliklerini ikv resmi sitede yazmışlar

ATI Radeon 9500 veya üzeri demiş bn bunu bildiğim için topladığım pcde nvidia geforce 9500 1 gb. ekran kartı aldım

bu ekran kartı pc yi çok rahatlatıyor üzerinden büyük bi yük alıor ve kalite süper call off duty 6 yı sorunsuz oynuorum tüm ayarlar sonra işlemcidende kaynaklanacağını sanmam bu problemin
ResimResimResim
________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
Dewon
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Dewon »

zaten ıslemcıden degıl ekran kartındanda degıl cunku dedıgın gıbı cod 6 gta 4 Hıghest da oynadım yanı performans degıl yazılım hatası.
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ikvm »

yazılımla ne alaksı var açıkladım ya ATI ekran kartı en düşük Radeon 9500 olomalıdır çoğuda bundan düşük alıor zaten
ResimResimResim
________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
Dewon
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Dewon »

bak pc den anlamadıgın bellı atı radeon 9550 benım ekran kartım olan HD4770 den 8 sene once cıktı nerdeyse 9550 30 lıra ıken bu ekran kartı 200 lıra serılerı bılmıyorsan yorum yapma davut abi
Kullanıcı avatarı
Beowulfxplucky
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Beowulfxplucky »

Dewon yazdı:ıslemcım amd x2 240 2.8 GHz yanı 5600+ dan daha guclu ben 120Tl ye aldım.
acaba benim sorduğum bilgisayarcı çok mu kâr koydu 120TL nereye 190TL nereye
===>MeraN<===
Beowulfxplucky
___Resim___
"Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık,o gülüşler düş oldu"
Kullanıcı avatarı
WalTRaN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen WalTRaN »

ikvm yazdı:yazılımla ne alaksı var açıkladım ya ATI ekran kartı en düşük Radeon 9500 olomalıdır çoğuda bundan düşük alıor zaten
arkadaş naptın ya ....
adam hd 4770 diyor sen radeon 9500den bahsediyosun biraz araştırda gel derim
Resim

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
Kullanıcı avatarı
ersel1905
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ersel1905 »

Khaos yazdı:
veym2 yazdı:arkadaşım bu işlemciden kaynaklana bişey amd işlemcili bilgisayarlarda aynı şey oluyo aynı sorun bendede var

Arkadaşım işlemciler veri (data) akışını sağlarlar.Mesela bir mp3 müzik var elinde sen diyorsun ki al bunu ses kartına götür hoparlörlerden ses gelip dinleyim.İşlemci bir nevi aracıdır.Kasma sorunu yaşayanlar için evet işlemcileri sorunludur ama ekrandaki o görüntü kaymasını nedeni ekran kartıdır.
Evet İşlemci kasmada bir faktördür ama ram ve ekran kartının kapasiteside bunda önemli rol oynar bunları unutmamak lazım :) bir örnek veriyim benim eski bilgisayarımda işlemci ve ram iyi ekran kartı kötüydü ve cod4 multide aşırı kasıyodu bazen o kadar kasıyodu ki 1 adam bile vuramıyodum karşı tarafa skor veriyom die atıyolardı oyundan :lol:
http://www.speedtest.net/result/662844479.png
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön