Cinayetttttt karakteri artık haddini aştı!!!1
- Ensonxjosep
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Cinayetttttt karakteri artık haddini aştı!!!1
Arkadsalr bu arkadsımızı kınıyorum sebebi de bn moddayken işim olduğum zamn bana dalması heran karsıma çıkıor artık sinir oluorum işlalh bu mesajı okurda birasçık utanır die dusunuorum.. 
Ensonxjosep
- SonerSecil
- Sahaf Yardımcısı
Re: Cinayetttttt karakteri artık haddini aştı!!!1
Arkadaşım bende çok sıkışıktım 8 mye urban kafa satıyordum 2 3 hafta önce ona satmadım diye hırsız diyor
başkası geldi aldı hemen ilk gelene satarım dedim.Diyor bir numara çeviriyorsun hırsızsın.

KUKLACI
Jacob-Savaşçı-49 LvL
Xxxdragayxxxoğuz-Savaşçı-49 LvL
Sarılarıncino-Savaşçı-49 LvL
Ghostxşifax-Şifacı-41 LvL
Ulusxzarif-Büyücü-44 LvL
Ulusxantioksidan-Savaşçı-39 LvL
Soner Seçil
- javmeliyon
- Sahaf Yardımcısı
Sende MoDa girme
Kabadayı modu savaşa her zaman açık savaşçılar içindir moddan çıkacaksanız ya oyundan çıkın tekrar girin yada bir bölgeye girip çıkın adamı tanımıyorum ama bence kesti diye konu açmana gerek yok.
BOŞ KONU KİLİT PLEASE
Kabadayı modu savaşa her zaman açık savaşçılar içindir moddan çıkacaksanız ya oyundan çıkın tekrar girin yada bir bölgeye girip çıkın adamı tanımıyorum ama bence kesti diye konu açmana gerek yok.
BOŞ KONU KİLİT PLEASE
Gerçek Savaş İsmet Bey Sinirlendiğinde Başlar Bu da Gerçek Kıyametin Başlangıcı Olacaktır...
Javmeliyonxemre/Gadioxcellat/İstanbulkıyameti
Javmeliyonxemre/Gadioxcellat/İstanbulkıyameti
- Ensonxjosep
- İskele Babası
Bni kesmesi onemli edğil sadece biras saygı istiorum ws edrken karısılmas anladın mu bos yorum değil bunlare bn senin gibi ağlamadım foruma kufurbaz die yazmadım asıl seninkiler BoS konular .... bilemm anlatabildimmi 
Ensonxjosep
- Ensonxjosep
- İskele Babası
Hmde sen burdan bana kabadayı modunu oğreticeksen sen git ilk once bnimle polomiğe girmek için yeterli kapasiten avr ı git onu oğren !!!
Ensonxjosep
- Ensonxjosep
- İskele Babası
Kesilmek istemiyorsanız Moda girmemelisiniz. Moda girdiyseniz heran savaşa hazır bekleyeceksiniz. Şİmdi Kıyamet vakti...

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları