xenn yazdı:Yada satsınlar ama pahalı olsun.. ama dedıgım gıbı cok sacma olur oyun karısır.. o zaman bazı madenlerın anlamı kaybolur suanda her maden bısey uretımıe lazım o yuzden oyunda açıklık olusur :? :?
Saçmalamayın....
Re: Saçmalamayın....
WOLFPACK Kurucularından $$ 
Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz

Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
"YaLnış" değil, yanlışXxXszrXxX yazdı:Kudret İksiri Yalnızca Kudret İksiri Satışı Gerçekleştirilen Bir NPC şart . Oyunun Gelişmesiye İhtiyaç Artıyor Kudret^e . . FAKAT ENERJİ(HP) İksir Satışının Yapılması Çok YaLnış Olur Ve Oyun Dengesini Bozar .

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Aslında İksir Npc ' si Olmamalı Düşünsenize Karşınıza Arz büyücü çıktı Ve siz Savaşçısınız onu tam kescekken İksiri Hüpp Can FUll Siz Yerdexenn yazdı:Arkadaşlar son zamanlarda elınden iş gelmeyenmı desem bılemıyorum ama ıksır olaylarına yakınanlar var. Adam diyorkı mısırda yenı bı Npc cıksın ıksır satsın . o zaman kımyacı arkadaslar neden var.. sızın bu dedıgınız Demirci rustemın Direk Yücelen Ceket satması gıbı bişey.. bole bişi olamaz İkv kendı yaptıgı ısı berbat etmez o zaman neden en basta kımyacı Npc yokdu o zaman bıze hıc bırakmasalardı ıksır olayını ama bu oyunda kendın pısır kendın ye bu kadarnese umarım anlatabılmısımdır gunlerınız ıyı gecsın :lol:
Nötr
ŴŐĹŦ РÁČĶ FULL H4CK ZEYDAN..!!!!
İStanbul BizimDi Bizim Kalacak Sizleri İzliyorum Gözlerim Kapalı

- Excellence
- Teşkilat Neferi

- Klan: Lodos
Sadece enerji ve kudret iksirleri şevket beyde satışa sunulsa iyi olur 40 - 45 level taneside 100 bin gibi bir fiyatan satılması iyi olur.Ucuz olursa iksirsiz insan göremeyiz.
EXCELLENCE
ucuz olursa iksirsiz insan görmezmişExcellence yazdı:Sadece enerji ve kudret iksirleri şevket beyde satışa sunulsa iyi olur 40 - 45 level taneside 100 bin gibi bir fiyatan satılması iyi olur.Ucuz olursa iksirsiz insan göremeyiz.
ŴŐĹŦ РÁČĶ FULL H4CK ZEYDAN..!!!!

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
tam1bela yazdı:ucuz olursa iksirsiz insan görmezmişExcellence yazdı:Sadece enerji ve kudret iksirleri şevket beyde satışa sunulsa iyi olur 40 - 45 level taneside 100 bin gibi bir fiyatan satılması iyi olur.Ucuz olursa iksirsiz insan göremeyiz.100 bin verrim diyon yane helal olsun bea
ne cömert çıktın sen :mrgreen:

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN