Saçmalamayın....

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ByWaRNiNG
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran

Re: Saçmalamayın....

Mesaj gönderen ByWaRNiNG »

xenn yazdı:Yada satsınlar ama pahalı olsun.. ama dedıgım gıbı cok sacma olur oyun karısır.. o zaman bazı madenlerın anlamı kaybolur suanda her maden bısey uretımıe lazım o yuzden oyunda açıklık olusur :? :?
WOLFPACK Kurucularından $$ ;)

Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz :D :D

Resim
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

XxXszrXxX yazdı:Kudret İksiri Yalnızca Kudret İksiri Satışı Gerçekleştirilen Bir NPC şart . Oyunun Gelişmesiye İhtiyaç Artıyor Kudret^e . . FAKAT ENERJİ(HP) İksir Satışının Yapılması Çok YaLnış Olur Ve Oyun Dengesini Bozar .
"YaLnış" değil, yanlış ;)
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
tam1bela
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen tam1bela »

xenn yazdı:Arkadaşlar son zamanlarda elınden iş gelmeyenmı desem bılemıyorum ama ıksır olaylarına yakınanlar var. Adam diyorkı mısırda yenı bı Npc cıksın ıksır satsın . o zaman kımyacı arkadaslar neden var.. sızın bu dedıgınız Demirci rustemın Direk Yücelen Ceket satması gıbı bişey.. bole bişi olamaz İkv kendı yaptıgı ısı berbat etmez o zaman neden en basta kımyacı Npc yokdu o zaman bıze hıc bırakmasalardı ıksır olayını ama bu oyunda kendın pısır kendın ye bu kadar =) nese umarım anlatabılmısımdır gunlerınız ıyı gecsın :lol:

Nötr
Aslında İksir Npc ' si Olmamalı Düşünsenize Karşınıza Arz büyücü çıktı Ve siz Savaşçısınız onu tam kescekken İksiri Hüpp Can FUll Siz Yerde ;) Ama Kudret İksiri Satan Olabilir Özel NPC Yapmalarında Grk Yok Demirciye Veya Aktar beye Koyabilirler . Ayrıca Oyunun Npc / GörseL Efek / Karekterlerin Herşeyini [GM] Değil [DEV] ' ler Yapyor Developer [ Merak Edenler için ;) ] Kudret İksiri istiyoruz şartt Bi iksir için 20 Ot 6 Tohum çekilmezki canım :mrgreen:
ŴŐĹŦ РÁČĶ FULL H4CK ZEYDAN..!!!!
İStanbul BizimDi Bizim Kalacak Sizleri İzliyorum Gözlerim Kapalı :)

Resim
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Excellence »

Sadece enerji ve kudret iksirleri şevket beyde satışa sunulsa iyi olur 40 - 45 level taneside 100 bin gibi bir fiyatan satılması iyi olur.Ucuz olursa iksirsiz insan göremeyiz.
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
tam1bela
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen tam1bela »

Excellence yazdı:Sadece enerji ve kudret iksirleri şevket beyde satışa sunulsa iyi olur 40 - 45 level taneside 100 bin gibi bir fiyatan satılması iyi olur.Ucuz olursa iksirsiz insan göremeyiz.
ucuz olursa iksirsiz insan görmezmiş :D 100 bin verrim diyon yane helal olsun bea :D ne cömert çıktın sen :mrgreen:
ŴŐĹŦ РÁČĶ FULL H4CK ZEYDAN..!!!!
İStanbul BizimDi Bizim Kalacak Sizleri İzliyorum Gözlerim Kapalı :)

Resim
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

tam1bela yazdı:
Excellence yazdı:Sadece enerji ve kudret iksirleri şevket beyde satışa sunulsa iyi olur 40 - 45 level taneside 100 bin gibi bir fiyatan satılması iyi olur.Ucuz olursa iksirsiz insan göremeyiz.
ucuz olursa iksirsiz insan görmezmiş :D 100 bin verrim diyon yane helal olsun bea :D ne cömert çıktın sen :mrgreen:
:D
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön