Ulubay - Dadawa - Etolford - Konfüçyüs

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Ulubay - Dadawa - Etolford - Konfüçyüs

Mesaj gönderen Byefsane »

Büyücü kescem diyorsan:

Şifa bilqisi 15

ruh kalkanı 15

can kurtaran 15

element direnç 15

çağrı 5 veya 10 neden? ( büyücü hayvannını hapsede biliyor sen çağrıya 5 veya 10 verirsen hayvanın kısa sürede kaybolur ve qine hemn çıkartıp daldırabilirsn ve kolayca büyüyü kesebilirsin )
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Reymond yazdı:Ws şifacı istiyorsan ruh kalkanı cağrı asit bunlar saçma oluyor ws şifacıları bence ama sen bilirsin kons
Ruh olmasın da git savaşçıdan 3 bin-4 bin ye...
Büyücüden meteoritle yine o kadar ye...
Bu arada ben fiziksel demedim, sadece grup bölgelerinde fizikselle daha kolay yaparsın dedim...
Sebebi ise çoğu şifacı büyücülerden kurtulmak ve em'ler için elemente verirler...
O saydıklarım zaten vs için değildi ki... ;)
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
konfucyus
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen konfucyus »

ah yeni nesil şifacılar ahhh =) diz yücelen solucanı al eline cıncığını başla vs ye diyorsunuz da yanılıyorsunuz.

yeteneklerin yanında kombine edeceğiniz eşyalarınız çok önemli. ve en önemlisi OkO yapmak isteyen bir şifacı her sınıfla OkO yapamaz.

şifacı - şifacı OkO'su için ayrı yetenekler
şifacı - savaşçı OkO'su için ayrı yetenekler lazım.

misal savaşçılara karşı meditasyon kullanmaya gerek yok 5 puan olsa dahi yeterli. ama şifacıya karşı atıyorsan 15 şart.

büyücüyle OkO atıyorsan eğer 5 çeşit kombinasyon yazılır ister full direnç ol zehri bas ister zehir + çağrı yap ister asit zehir yap ister asit çağrı yap bu tamamen sana kalmış bir seçenek

şifacılara karşı OkO atıyorsan eğer tek yada çift direnç olman pek birşey ifade etmez. misal sen çift direnç basarsın ama adam yücelen eşyalı olur buda sana fena halde kaçmış 27 kudret demektir. direnç basmazsın bi bakarsın adam element çıkar. farklı kombinelerin buluştuğu noktadır bunlar.

ama tek şifacı ile OkO yapmak istiyorsanız cok ama cok sağlam bir bütçeniz olmak zorunda yada sırayla parasına vs atıp kazandıkca kazanmaya başlamanız lazım. karşınızdaki sınıfa göre gbm yapıp kazanmaya devam edersiniz. ama düşük bütçe ve tek düze eşyalarla sakın ola tüm sınıflarla vs atmaya çalışmayın sonu çok büyük hüsran olur.

teşekkürler iyi oyunlar

konfüçyüs
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.

Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Artık vallahi şifa olarak vs atmak basitleşti gibi geliyor...
GB'lerdeki bosslardan max hasar/element +solucanlar çok düşüyor...
Hele de Centurion'dan al mor pantolonu... :D
Gerisini de Motorin'den filan düşürebilirsin...
Haksız mıyım üstadım? :)
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
Suskunjackal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Suskunjackal »

vs ci şifacılar neden hep element dizer şaşırıyorum doğrusu :)

yücelen ardenneler dizenler , karşısındaki şifacılar genelde element olduğundan çift direnci açınca hasarı 600 se 300 400 e kadar düşer (misal olarak diyorum) .Element şifacı direncini açarsa açsın sadece kudret zararı yapacaktıdır ki (2. direnc açışından olayı çakacak ama giren 54 kudret olacak :) ) .Yücelen ardenneler şifacı çift direnc acmasa bile , element şifacı ona 600 o element şifacıya 800 vuracaktır.

Büyücüyle vs atmak isteyen şifacılar üstünü dizmesine gerek yok. sadece önemli şey hangi yeteneği nerde kullacanğınızdır.meteorit buzsa ruh kalkanına verılıp element dirence 15 verlmesi gerekir meteorit attığında ck yi koymak vs vs çok farklı kombinasyonları var.Hasar olarakda ben zehir 15 + asit 15 bilgi 15 öneririm.Çağrıyı atınca 45 sn dondurduğu için kudret zararından başka bişeye yaramaz.
Kullanıcı avatarı
Mysolo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Mysolo »

yanlız unuttugun bir şey var RUH KALKANI 15 puan oldugu zaman zırhını %70 e çıkarıyor %70 te yücelen item işe yaramaz elemente dünücen elemente döndün müde adam tek veya çift direnç açacak

Teşekkürler Konfüçyüs
MykonS

RealxMykonS

RealxPatroN

Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
Kullanıcı avatarı
trapzone1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen trapzone1 »

Mysolo yazdı:
trapzone1 yazdı:
MykonS yazdı:Ws şifacısı yetenekleri neler olmalıdır şifadan fazla anlamıyorum ama full yücelen oldugunu düşünürsek büyücüye ve savaşçıya göre en iyi yetenekler nelerdir ..

kardeşim ws şifacısı ;

öncelıkle itemlerden başlayalım ws şifacısının itemleri full yücelen + solucan olması gereklidir .

yetenekleri ise ..

iyileştirme 15
iyileştirme bilgisi 15
Ruh Kalkanı 15
Element Direnç 15
Can KurTaRan 15
Meditasyon 15
Büyü Bozma 5 ( Adam DıkkaT dağıtma veya durdurma atarsa bunla çözebılır )

3 kalıyor onuda kafana göre veR .

yanında 1 sılah olucak ibni cevriye can basarken onu takıp can basıp tekrar sılahına geri dönüceksin bu önemLı .

bu söyledıklerımle kesemıyecegın savascı yoktur . iyi oyunlar yardımcı olduysam ne mutlu bana
Büyücünün yanına nasıl yaklaşacam ?? neyle yaklaşacam

büyücü içinse meditasyon yerine çağrıyı 15 yap

• eski biR dost < IITRABZONLUII >
          • KankaXzeus
[/color]
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mysolo yazdı:yanlız unuttugun bir şey var RUH KALKANI 15 puan oldugu zaman zırhını %70 e çıkarıyor %70 te yücelen item işe yaramaz elemente dünücen elemente döndün müde adam tek veya çift direnç açacak

Teşekkürler Konfüçyüs
%70'e çıkartıyor ama zırhın %70 olmuyor...
%50lerde kalıyor bu yüzden solucan tavsiye ediliyor...
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
Suskunjackal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Suskunjackal »

Mysolo yazdı:yanlız unuttugun bir şey var RUH KALKANI 15 puan oldugu zaman zırhını %70 e çıkarıyor %70 te yücelen item işe yaramaz elemente dünücen elemente döndün müde adam tek veya çift direnç açacak

Teşekkürler Konfüçyüs

ben şifacıyla şifacı vs sini kasdettim.zaten şifacıyla vs atıcak bir şifacı üstünü element + solucan dizmiyor ki zaten dizmezde.Savaşcıyla vs atıcak bir şifacı element/yücelen - solucan dizer o ayrı bi konu.

bana diyeceksin ki üstündeki yücelen ardenneleri gördü ve element solucan itemlerini taktı, güncelleme önceside de tam yapıyorduk ama şifacı OkO şifacı da yücelen ardenneler daha iyi iş görüyordu.bana göre gene 70 de 70 olmasıda bi şey değiştirmeyecek.sadece karekter bilgilerinde yazıyor diye benim yanlış düşündüğümü sandın ama orda 70 yazmadan öncede orasını 70 e tamamlabılırdın . istisnası sadece görülmemesiydi ki istisnalar kaideyi bozmaz.

yücelen ardenneler OkO element solucan şifacı vslerınde yücelen ardennelerin genel oranda daha iyi iş gördüğü bir gerçektir.
Kullanıcı avatarı
Rocnqpung
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Rocnqpung »

Byefsane yazdı:wsci yetenekleri

Şifa ve bilqisi 15

ruh kalkanı 15

çağrı 15

meditasyon 15 ( wsye başlarken aç ve süresi bitince daima aç )

can kurtaran 15

bi dene kardeş denemedn karar verme işini qörürsen kullan.
aynı yeteneği arkadaş vermiş sırf bnmle vs atmak için yine yıktım vs istiyorsan item bakımından dayanıklı olmak zorundasın . ( benim yeteneklerim savaşmaya yönelikti ;) )
TILSIM

KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia

ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI

xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE

EMİNÖNÜ

Rocnqpungg

since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.

“Şifacı” sayfasına dön