hataylı adlı nick bnim itemlerini caldıgımı idda edio ;
ben kimsenin itemini calmadım gerekli acıklamayı asagda yapıyorum :
Hataylı reelden tanıdıgı biri ile ortak
ve sanırım ortaklıktan ayrılacaklardı ,
ortagı EMANET olarak bana itemleri verdi ve zamanının olmadıgını bi sonraki gün alacagını söyledi;
sora hataylı oyuna girdi itmleri benden istedi
benim hataylıya verdigim cevap " bu itemler bana sidar'dan EMANET emaneeti veren gelmeden sana item veremem "
sora baya ısrar etti ben EMANET oldugu için vermedim diye önce klandan BENİM hırsız oldugumu söyledi ve daha sonra bana klandan ve bölgeden sövmeye basladı ;
buna karsılık olarak ben ne sövdüm nede onu bi şekilde karalama girişiminde bulundum ...
EMANETİ veren bi sonraki gün geldi itemleri bana hediye ettigi söyledi
bende tşekkür ettim ....
şimdi benden itemleri istiyorlar
itemleri benden kimsein stemeye hakkı olmadıgını zaten herkes blio bana hediye edilen bişiyi calamam
saygılarımla
anıL
-------Unfrei---------
------ Coldshadow---
------ Lawless--------
------ Akhilleius------
oyunda bana güvnp bi cok kişide aktarma yapmıs birisiyim 200 m lik esyalar aktaran birisiyim alcalıp birinden bişi calmam ...
hataylı dan alınan itemler konusnda açıklama.
hataylı dan alınan itemler konusnda açıklama.
Lawless= ŞAHXVETERAN
Forum kuralı:10. Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.
viewtopic.php?f=26&t=77476
Forum kuralı:10. Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: hataylı dan alınan itemler konusnda açıklama.
emanete ihanet ediyorsun mübarek 3 aylarda sana dedi sidar bunlar sende dursun geri alıcam sen satmışsın kendine ecel üretiosun varmı böle bişi 51m az parada diil emeğe yazık emanete ihanet ettin Allah'a havale ol
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
En doqru açıklama :!: :idea:Batuhangs730 yazdı:emanete ihanet ediyorsun mübarek 3 aylarda sana dedi sidar bunlar sende dursun geri alıcam sen satmışsın kendine ecel üretiosun varmı böle bişi 51m az parada diil emeğe yazık emanete ihanet ettin Allah'a havale ol
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
- SonerSecil
- Sahaf Yardımcısı
Emanete ihanet konusu yok burada.İtemleri emanet veren tekrar emanet ettiği gibi hediye etmiş.Ben kendisini tanımam ama dediği gibi bir aktarım gerçeklemişti aramızda.Ben kefilim 90 mlik item aktardım.yücelen ceket kafa vs..

KUKLACI
Jacob-Savaşçı-49 LvL
Xxxdragayxxxoğuz-Savaşçı-49 LvL
Sarılarıncino-Savaşçı-49 LvL
Ghostxşifax-Şifacı-41 LvL
Ulusxzarif-Büyücü-44 LvL
Ulusxantioksidan-Savaşçı-39 LvL
Soner Seçil
acıklamamı okuup anlamadan yorum yapmayın kim olursa olsun haktan şaşmam ;
cocugu karsıma getirsin soa sora vidyo seklindede koyarım forma ;
1- emanet verdi;
2-emaneti dieri istedi
3- ben emaneti anca emanet aldıgım kişiye veririm
4- emaneti veren artık benim oldgumu söledi;
5-KİMSNİN BENİ YARGILAMASINA HAKKI YOK ....
6 elinizden gleni ardınıza koymayın tehtidlriniz bana sökmez oyunda neler neler diosunuz
7-iteminizi istiyorsanız emanet verenden hesabı sorarsınız benden değil.
saygılarımla
...
cocugu karsıma getirsin soa sora vidyo seklindede koyarım forma ;
1- emanet verdi;
2-emaneti dieri istedi
3- ben emaneti anca emanet aldıgım kişiye veririm
4- emaneti veren artık benim oldgumu söledi;
5-KİMSNİN BENİ YARGILAMASINA HAKKI YOK ....
6 elinizden gleni ardınıza koymayın tehtidlriniz bana sökmez oyunda neler neler diosunuz
7-iteminizi istiyorsanız emanet verenden hesabı sorarsınız benden değil.
saygılarımla
...
Lawless= ŞAHXVETERAN
IxcerenxI yazdı:En doqru açıklama :!: :idea:Batuhangs730 yazdı:emanete ihanet ediyorsun mübarek 3 aylarda sana dedi sidar bunlar sende dursun geri alıcam sen satmışsın kendine ecel üretiosun varmı böle bişi 51m az parada diil emeğe yazık emanete ihanet ettin Allah'a havale ol
acıklamayı okudun mu ondan şüpheliyim
Lawless= ŞAHXVETERAN
emanet konusu var burda hataylı yada sorabilirsin güzelcede iza ettim ;Batuhangs730 yazdı:emanete ihanet ediyorsun mübarek 3 aylarda sana dedi sidar bunlar sende dursun geri alıcam sen satmışsın kendine ecel üretiosun varmı böle bişi 51m az parada diil emeğe yazık emanete ihanet ettin Allah'a havale ol
emaneti veren kişi hataylı onların 2sinide reeldn tanıom ;
ve burda hataylının caldıgı bütün carları bile yazabilirim ;
ne cabuk unutuldu anıl abi deyişleri??
ben hatay samandaglıyım ;
bu mahallede bi kişinin carı calınınca arastırıp bulup sahibine ger veririm
benim carlar calınınca hiç uqrasmadım oyun düşkünü dgilim.
bu arada kendime ecel falan üretmedim
nerenizden uyduruyorsunuz tek 2 car kullanıyorum
unfrei(büyücü) ve lawlees(şifacı)
dier cararı sırf maden toplamak için kullanıorum .
yakında videolu acıklama yapıp hataylı nicli sahibini alıp karsımada emaneti vereni alıp gerekli seyi yapacam kafamı aırtmayın .
Lawless= ŞAHXVETERAN
tşklerSonerSecil yazdı:Emanete ihanet konusu yok burada.İtemleri emanet veren tekrar emanet ettiği gibi hediye etmiş.Ben kendisini tanımam ama dediği gibi bir aktarım gerçeklemişti aramızda.Ben kefilim 90 mlik item aktardım.yücelen ceket kafa vs..
sadece sen degil benle item aktaran para aktaran bi sürü insan var onlar bu basılıgı actıgımı gördükleeri zaman kendi acıalrından gerkli acıklamayı yapacaklardır.
saygılarımla
Lawless= ŞAHXVETERAN
bana güvenenler var ve bugün oyuna girdigimde
benle tem para aktaranlar var
beni kime sormak istiyorsunuz ?
gidin sorun kimin nesini calmısım ki bu b kac gün önce hısızlık yapım ;
bn hataylı nick kin şifrsini bile biliodum zamanında ???
neden o zamn calmadımda simdi 51 m nimi calcam aklını kullan ...
kankası olabilrsin ama Allah yolunda haktan hukuktan ayrılma.
neden hataylı susturma ve blok yedi
paso sövdü ben is halen bişeleri acıklamaya calısıom o kafasına öyle yerlestirmiş;
tekrr söylüyorum bnim orda dedigim sey
"" bu itemler bana sidar'dan EMANET emaneeti veren gelmeden sana item veremem ""
onun orda yapması gereken sey tamam tşkler sidarla irtibata gecip snden itmleri geri almasını sölüyecem itemide sidardan alacam demesi gerekiodu ;
ama bana hırsız dedi
hırsızlık emanete ihant etmemekse hırsız oldugum kabul edilebilir
cünkü hayatım boyunca kimseye ihanet etmedim;
benle tem para aktaranlar var
beni kime sormak istiyorsunuz ?
gidin sorun kimin nesini calmısım ki bu b kac gün önce hısızlık yapım ;
bn hataylı nick kin şifrsini bile biliodum zamanında ???
neden o zamn calmadımda simdi 51 m nimi calcam aklını kullan ...
kankası olabilrsin ama Allah yolunda haktan hukuktan ayrılma.
neden hataylı susturma ve blok yedi
paso sövdü ben is halen bişeleri acıklamaya calısıom o kafasına öyle yerlestirmiş;
tekrr söylüyorum bnim orda dedigim sey
"" bu itemler bana sidar'dan EMANET emaneeti veren gelmeden sana item veremem ""
onun orda yapması gereken sey tamam tşkler sidarla irtibata gecip snden itmleri geri almasını sölüyecem itemide sidardan alacam demesi gerekiodu ;
ama bana hırsız dedi
hırsızlık emanete ihant etmemekse hırsız oldugum kabul edilebilir
cünkü hayatım boyunca kimseye ihanet etmedim;
Lawless= ŞAHXVETERAN
- Medic
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Symbol Of Justice
Kötü yorum Yapan arkadaşlara sesleniyorum Kanıt varsa Koy Yoksa Boşa Laf kalabalığı yapma Anılım kendını nasıl yetıştırdıgı bellı mılletın karalamasına düşmıcek bir insandır.
Boş konuşup [SALAKÇA] Yorum yapmayalım anıla ben kefılım öle bi durum yoktur ve olmayacakta !!!
iyi forumlar
Boş konuşup [SALAKÇA] Yorum yapmayalım anıla ben kefılım öle bi durum yoktur ve olmayacakta !!!
iyi forumlar
NowaR
AbaraiRENJİ
AbaraiRENJİ