ஐ◄███▓▒░░ The DeaTH TeaM░░▒▓███►ஐ
- HatayLiHaSaN
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: ஐ◄███▓▒░░ The DeaTH TeaM░░▒▓███►ஐ
AYAKTA UYUYANA TATLI RÜYALAR
>>>> Apaçi StayLa >>>>
H-A-T-A-Y-L-I-L-A-R
H-A-T-A-Y-L-I-L-A-R
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
- Klan: Arzın Çocukları
- HeadbangersBall
- Sahaf Yardımcısı
HatayLiHaSaN yazdı: DAMZ isimli Şahıs HırsızdıR Asıl CHarı ghostcdII dır eski hırsızlardan Damz charını kurup bilge ayaklarına yatarak milletin gözünü boyamaya çalışmaktadır ......
İFTİRA / YALAN V.B ŞEYLER KESİNLİKLE SÖZ KONUSU DEĞİLDİR SÖZLERİMİN ARKASINDAYIM..
monsterdarker yazdı:Çağlar her naneyi yer ama hırsızlık yapmazHatayLiHaSaN yazdı: DAMZ isimli Şahıs HırsızdıR Asıl CHarı ghostcdII dır eski hırsızlardan Damz charını kurup bilge ayaklarına yatarak milletin gözünü boyamaya çalışmaktadır ......
İFTİRA / YALAN V.B ŞEYLER KESİNLİKLE SÖZ KONUSU DEĞİLDİR SÖZLERİMİN ARKASINDAYIM..
O ne kadar bilmezlik ayağına yatsada beni tanıyordur Lostlara katıldığım için bu ayağı yapıyordur
'Monsterdarker' Sana diyicek lafım Haddimin ve Yetkilerimin nereye varıcağını öğrenmek istiyorsan . Tanıdığın ThoLqA'yı bul öğren . Bu arada kimsenin iftiralarına kalmadım susmamda . Ne kadar Hatay'lı adam tanıdıysam çoğu kof çıktı . Heralde bu Arapların kanında pisliklik var . Bu oyunda zaten yeterince Hatay'ı rezil etmişken milletin konumuna göz dikiyorsunuz yazık .monsterdarker yazdı:Bilgiç çocukHeadbangersBall yazdı:monsterdarker yazdı:HeadbangersBall yazdı:Bu çocuk kim ? Hala ismimi ağzına alıyor . Seni tanımıyorum ve kimseninde tanıtmasına gerek yok . Bana zıt gidene bende zıt giderim , haddimide iyi biliyorum . Papağan gibi tekrarlıyorsun 'Haddini bil' diye . Sen kimsin çocuk bana haddimi mi öğretmeye çalışıyorsun ? Sana yakında sürprizler geliyor .monsterdarker yazdı:Beni tanımamazlıktan gelen çağlar nihayet sayfamıza teşrif etmiş buda bir ilerlemedir...!
Arz olmuyorsan olma çağlar seni zorlayan yok ama grup üyelerine gösterdiğin saygısızlık haddini bilmezlik bir yetti .....!
SON SÖZ ESAT'IN
İyi oyunlar .
Saygısızlığın ve çok bilmişliğin hat safhalarda
Sınırlarını zorluyorsun ip aşınacak dikkat et derim
Keyfimden gümrük sorgulamaya kalkma azıcık beyfendi ol
Bak bilgiç çocuk
Bu dünyada elde edebileceklerin edemeyeceklerin vardır
Tabi sen bilgiç olduğun için bunları biliyorsundur
Yoksa öyle değilmi
Neymiş süprizler çok merak ettim
İmzandada olduğu gibi izmirlileri severim demişin
Sen bir İzmirliye yakışır biçimde beyfendi olda sonra seversin
Lafının arkasına sığınmada gel göster süprizini
Her işe burnunu sokacağına HAYAT DERSİ al biraz
Senin gibileri çok gördüm
Kesilince ağlarlar
Kesince rezil edeceğini sanıp plusından yazarlar
Bu bir oyun ama sen bunun bir oyun olduğunu bilmiyorsan
ÖĞRENDE GEL
...................!
Benim mesleğimden beni tehdit etmeye çalışıyorsun . Yazık . Size 'Lamer ' diyorlar . Ağlarmışım ,plustan rezil edermişim . Bu oyundan güzel dostluklar edindim . Bu oyun değil benim açımdan daha bir farklı bakış açısı var . Çınar'ı çok iyi tanıyorsun sanırım . Git Damz'ın yetkilerinin nereye yeticeğini sor . O zaman cevabımı ve ne dediğimi anlıyıcaksın .
Şuan sen tehdit ediyorsun
Haddini bilmiyorsun bari saygılı ol
Şunu bil çocuk
1000 Dost azdır ama 1 Düşman çoktur
Sen bu şekilde devam etmekle yeni düşmanlar ediniyorsun.
Aklının bir köşesinde buluna
Rasheed üstat dedi dersin
Eğer tartışmaya devam edeceksen oyunda bul beni
Lostxrasheed - Monsterdarker - Rasheed
Damz | Büyüxhancı | Şovalyexebru...
Consume Obey Die = Tüket ,İtaat Et ve Öl ...

Ben bütün İzmir’i ve bütün İzmir'lileri severim .

- HeadbangersBall
- Sahaf Yardımcısı
monsterdarker yazdı:Şu yaptıklarından sonra bile inanasım gelmiyor..!
Benim yakınıcağım tek şey dostlarımın güzel kişilerle birlikte olmasıdır . Ama yanlış kişilerle birlikte olması benim canımı yakar ve düşmanım olur son lafım budur .
İyi oyunlar .

- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
monsterdarker yazdı:Çağlar her naneyi yer ama hırsızlık yapmazHatayLiHaSaN yazdı: DAMZ isimli Şahıs HırsızdıR Asıl CHarı ghostcdII dır eski hırsızlardan Damz charını kurup bilge ayaklarına yatarak milletin gözünü boyamaya çalışmaktadır ......
O ne kadar bilmezlik ayağına yatsada beni tanıyordur Lostlara katıldığım için bu ayağı yapıyordur
'Monsterdarker' Sana diyicek lafım Haddimin ve Yetkilerimin nereye varıcağını öğrenmek istiyorsan . Tanıdığın ThoLqA'yı bul öğren . Bu arada kimsenin iftiralarına kalmadım susmamda . Ne kadar Hatay'lı adam tanıdıysam çoğu kof çıktı . Heralde bu Arapların kanında pisliklik var . Bu oyunda zaten yeterince Hatay'ı rezil etmişken milletin konumuna göz dikiyorsunuz yazık .monsterdarker yazdı:Bilgiç çocukHeadbangersBall yazdı:monsterdarker yazdı:HeadbangersBall yazdı:Bu çocuk kim ? Hala ismimi ağzına alıyor . Seni tanımıyorum ve kimseninde tanıtmasına gerek yok . Bana zıt gidene bende zıt giderim , haddimide iyi biliyorum . Papağan gibi tekrarlıyorsun 'Haddini bil' diye . Sen kimsin çocuk bana haddimi mi öğretmeye çalışıyorsun ? Sana yakında sürprizler geliyor .monsterdarker yazdı:Beni tanımamazlıktan gelen çağlar nihayet sayfamıza teşrif etmiş buda bir ilerlemedir...!
Arz olmuyorsan olma çağlar seni zorlayan yok ama grup üyelerine gösterdiğin saygısızlık haddini bilmezlik bir yetti .....!
SON SÖZ ESAT'IN
İyi oyunlar .
Saygısızlığın ve çok bilmişliğin hat safhalarda
Sınırlarını zorluyorsun ip aşınacak dikkat et derim
Keyfimden gümrük sorgulamaya kalkma azıcık beyfendi ol
Bak bilgiç çocuk
Bu dünyada elde edebileceklerin edemeyeceklerin vardır
Tabi sen bilgiç olduğun için bunları biliyorsundur
Yoksa öyle değilmi
Neymiş süprizler çok merak ettim
İmzandada olduğu gibi izmirlileri severim demişin
Sen bir İzmirliye yakışır biçimde beyfendi olda sonra seversin
Lafının arkasına sığınmada gel göster süprizini
Her işe burnunu sokacağına HAYAT DERSİ al biraz
Senin gibileri çok gördüm
Kesilince ağlarlar
Kesince rezil edeceğini sanıp plusından yazarlar
Bu bir oyun ama sen bunun bir oyun olduğunu bilmiyorsan
ÖĞRENDE GEL
...................!
Benim mesleğimden beni tehdit etmeye çalışıyorsun . Yazık . Size 'Lamer ' diyorlar . Ağlarmışım ,plustan rezil edermişim . Bu oyundan güzel dostluklar edindim . Bu oyun değil benim açımdan daha bir farklı bakış açısı var . Çınar'ı çok iyi tanıyorsun sanırım . Git Damz'ın yetkilerinin nereye yeticeğini sor . O zaman cevabımı ve ne dediğimi anlıyıcaksın .
Şuan sen tehdit ediyorsun
Haddini bilmiyorsun bari saygılı ol
Şunu bil çocuk
1000 Dost azdır ama 1 Düşman çoktur
Sen bu şekilde devam etmekle yeni düşmanlar ediniyorsun.
Aklının bir köşesinde buluna
Rasheed üstat dedi dersin
Eğer tartışmaya devam edeceksen oyunda bul beni
Lostxrasheed - Monsterdarker - Rasheed
Çok korktum

- HatayLiHaSaN
- İri Fare Avcısı
'Monsterdarker' Sana diyicek lafım Haddimin ve Yetkilerimin nereye varıcağını öğrenmek istiyorsan . Tanıdığın ThoLqA'yı bul öğren . Bu arada kimsenin iftiralarına kalmadım susmamda . Ne kadar Hatay'lı adam tanıdıysam çoğu kof çıktı . Heralde bu Arapların kanında pisliklik var . Bu oyunda zaten yeterince Hatay'ı rezil etmişken milletin konumuna göz dikiyorsunuz yazık .
ÇOK ŞÜKÜR TÜRKÜM !!! SENİN GİBİ KÖPRÜ 6 ÇOCUKLARINAMI KALDI LAN HATAYLILARA LAF ATMAK MİLLETE YALVARIRDIN GÖZLÜK VER TAKAYIM ABİ DİYE ..ARTİS ARTİS YAZILAR YAZIP ASABIMI BOZMA ...
ÇOK ŞÜKÜR TÜRKÜM !!! SENİN GİBİ KÖPRÜ 6 ÇOCUKLARINAMI KALDI LAN HATAYLILARA LAF ATMAK MİLLETE YALVARIRDIN GÖZLÜK VER TAKAYIM ABİ DİYE ..ARTİS ARTİS YAZILAR YAZIP ASABIMI BOZMA ...
>>>> Apaçi StayLa >>>>
H-A-T-A-Y-L-I-L-A-R
H-A-T-A-Y-L-I-L-A-R
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
O zaman çağlar tanımamazlık ayağına yatma....!HeadbangersBall yazdı:monsterdarker yazdı:Şu yaptıklarından sonra bile inanasım gelmiyor..!
Benim yakınıcağım tek şey dostlarımın güzel kişilerle birlikte olmasıdır . Ama yanlış kişilerle birlikte olması benim canımı yakar ve düşmanım olur son lafım budur .
İyi oyunlar .
Haa ayrıca bu kadar tartışma yeter :!: :!: :!: :!: :!: :!:

- HeadbangersBall
- Sahaf Yardımcısı
Hırsızmısın neysin beni meşgul etme .Gözlüğe ihtiyacım mı var benim güleyim bari . Siz gidin çar çalmayı hile kullanmaya devam edin .HatayLiHaSaN yazdı:'Monsterdarker' Sana diyicek lafım Haddimin ve Yetkilerimin nereye varıcağını öğrenmek istiyorsan . Tanıdığın ThoLqA'yı bul öğren . Bu arada kimsenin iftiralarına kalmadım susmamda . Ne kadar Hatay'lı adam tanıdıysam çoğu kof çıktı . Heralde bu Arapların kanında pisliklik var . Bu oyunda zaten yeterince Hatay'ı rezil etmişken milletin konumuna göz dikiyorsunuz yazık .

- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
Vay shaggy fanı haa ben olcayı git gide daha çok sevmeye başladım