AKDENİZİN MELANKOLİA FİDANLARI
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: AKDENİZİN MELANKOLİA FİDANLARI
18 yaş sınırlaması koymuşsunuz.Bence hata etmişsiniz.Oyunu en iyi anlayabilecek olan kişiler öğrencilik çağında olan bizlerdir.Çünkü okul dışında(tatillerde) oyunda en çok vakit geçirenler bizleriz.Evet oyunun en çocuksu üyeleri de bu yaş grubu fakat şuan oyun hakkında çok iyi bilgiye sahip olan çoğu kişi 15-20 yaşları arasında.
- rapstyLEE
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
senın yasın kac koçumturkoxHAMSTER yazdı:18 yaş sınırlaması koymuşsunuz.Bence hata etmişsiniz.Oyunu en iyi anlayabilecek olan kişiler öğrencilik çağında olan bizlerdir.Çünkü okul dışında(tatillerde) oyunda en çok vakit geçirenler bizleriz.Evet oyunun en çocuksu üyeleri de bu yaş grubu fakat şuan oyun hakkında çok iyi bilgiye sahip olan çoğu kişi 15-20 yaşları arasında.
veLedin tekisin q...t Lalesi 15 yasında bir veLedsin mk cocugu
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
rapstyLEE yazdı:senın yasın kac koçum : :| DturkoxHAMSTER yazdı:18 yaş sınırlaması koymuşsunuz.Bence hata etmişsiniz.Oyunu en iyi anlayabilecek olan kişiler öğrencilik çağında olan bizlerdir.Çünkü okul dışında(tatillerde) oyunda en çok vakit geçirenler bizleriz.Evet oyunun en çocuksu üyeleri de bu yaş grubu fakat şuan oyun hakkında çok iyi bilgiye sahip olan çoğu kişi 15-20 yaşları arasında.![]()
veLedin tekisin q...t Lalesi 16 yasında bir veLedsin.ops:
![]()
Şekil A gibi istisnalar çoğunlukta unutmamak gerek
- Geceninyargicii
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Lanet yazdı:böle bi tarih mi var çin takvimi kullanıyon sen qq :mrgreen:20/25/2010
Bu yazıya koptum m ...
BEN GiDERİM ADİM KALIR BU ALEM BENİ İYİ TANIR (GeCeNiNYaRqIcI)
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın
La olum her yaptığım konuya yorum yazma yeter qq az insan ol ankadan gelp laf çakma bı cakarım feleğın sasar lanturkoxHAMSTER yazdı:18 yaş sınırlaması koymuşsunuz.Bence hata etmişsiniz.Oyunu en iyi anlayabilecek olan kişiler öğrencilik çağında olan bizlerdir.Çünkü okul dışında(tatillerde) oyunda en çok vakit geçirenler bizleriz.Evet oyunun en çocuksu üyeleri de bu yaş grubu fakat şuan oyun hakkında çok iyi bilgiye sahip olan çoğu kişi 15-20 yaşları arasında.
Geceninyargicii yazdı:Sen git kendine gul olum gıt epınlerınle kagıttan gemi yap qqLanet yazdı:böle bi tarih mi var çin takvimi kullanıyon sen qq :mrgreen:20/25/2010
Ya adam gıbı yorum yapın yada susun !
Bu yazıya koptum m ...:D
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
Anlaşılıyorki zaten hepiniz 18 yaş altı adamlarsınız daha da yorum yapmama gerek yok 
-
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
bos loncanın bos adamları :roll:
Xbypence
Sanalda Kanka Olmaz .
Sanalda Güven Olmaz.
FeLSeFE ßu

Telefon numarası,MSN , Adres gibi bilgilerin paylaşılması yasaktır. Tarafınıza yapılan son uyarıdır.
Sanalda Kanka Olmaz .
Sanalda Güven Olmaz.
FeLSeFE ßu

Telefon numarası,MSN , Adres gibi bilgilerin paylaşılması yasaktır. Tarafınıza yapılan son uyarıdır.
Size ne yaptım bu hakaretleri ediyorsunuz çoğunuzu tanımıyorum amacınızı anlamış değilim.Eğer geçmişde birşey yaptıysam söyleyin boş boş hakaret etmeyin lütfen yorum yazacak olanda lütfen pervasızca yazmasın.
Rica ediyorum.
Rica ediyorum.
Selamün aleyküm.
Hayırlı akşamlar ,
Hayırlı akşamlar ,
Aleyküm selam paşa sanada hayırlı akşamlar