[FiaNNa Loncası] "Fianx"

Beyaz Köşk sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
FianxLeewoht
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: [FiaNNa Loncası] "Fianx"

Mesaj gönderen FianxLeewoht »

Slm =) Hilmi abicim senide beklerik kızılı özledik bea abi =) Uslubune dıkkat etmeyen yazmasın lütfen Hataylı bilmemne heleki sen sübyan ile uğraşıcak vaktim yok . Ayrıca Loncadan ayrılan arkadaşlarımızın kendi kararıdır gideni geri getirmem çıkan çıkmıştır hepinize selamlar Allaha Emanetsiniz.
''Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol ''

Resim

FianxLeewoht
Kullanıcı avatarı
uLTrAsLaNnGs
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: DuMaNnN

Mesaj gönderen uLTrAsLaNnGs »

bana seremi bulun :D ezerim bu loncayı heee :P
Kullanıcı avatarı
Kable
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kable »

Yaşar loncadan ayrıldım ama iletişim kaybolmaz inşallah bu loncada çok güzel dostluklarım oldu.Geri dönüşü olmayan bir karardırayrılık,yeni bir 49 luk büyücü kasmadan da karakterimi silme taraftarı değilim...
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Kullanıcı avatarı
Smyrnaonian
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Smyrnaonian »

Smyrnaonian yazdı:İstihbarata tatsızlıklarla , mutsuzluklarla , kavgalarla ve en kötüsü ayrılanlarla dolu bir Lonca ^bıraktığınızda^ ; ... Çok üzülecek . ;)
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,

Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .

32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .
Kullanıcı avatarı
FianxLeewoht
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

uLTrAsLaNnGs yazdı:bana seremi bulun :D ezerim bu loncayı heee :P

Sen Ezersin Ünalım Tamam Bulayım sana Serem Aplayı =)

Resim

FianxLeewoht
Realking
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Realking »

Fianna loncasından üzülerek ayrılıyorum ama herkes çok değişti kimsenin tavrını kaprisini çekemem k.bakmayın arkadaşlar hoşçakalın...
Kullanıcı avatarı
FianxLeewoht
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

GÜNCEL LİSTE

Fianxambulans
Fianxaspendos-----------------------Fianxaspendoss
Fianxartuğ--------------------------Fianxantrem
Fianxbdrobere-----------------------Fianxbordobere
Fianxbiomagic
Fianxbmuxina
Fianxdaybreaker
Fianxdewel--------------------------Fianxcrystal
Fianxecel
Fianxhercomes
Fianxhalit
Fianxıncam
Fianxınvarıable---------------------Fianxınvarıablex
Fianxİphigeneia
Fianxkeremo-------------------------Fianxdederuhi
Fianxlazkopatt
Fianxleewoht
Fianxmafyaiso-----------------------Fianxbmafyaiso
Fianxmassacre
Fianxmeric
Fianxnenya
Fianxsessizliman
Fianxsnwmurderer

PASİF DURUMDA OLAN OYUNCULARIMIZ

Fianxattention
Fianxawwa
Fianxbelladonna
Fianxcheester
Fianxdarkebola
Fianistihbarat:::::> O şimdi Asker
Fianxkamenitza
Fianxmassaker
Fianxmgg
Fianxsabotaj
Fianxnonstoper
Fianxoyungezer
Fianxpisiko
Fianxwitch

Haddini bilmeyen kişiler konu üzerinden yorum yapma gereği duymasınlar lütfen . Tartışma çıkarak kişileri yorumlarını sildiriyorum =) Fiannanın Yıkıldığı yok bu tarz şeyler bile insana gülünç gelmekte ;)

Resim

FianxLeewoht
Realking
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Realking »

loncanın yıkıldığı filan yok ama ilk girdiğimde herşey çok güzeldi yaşar abi şimdi herkes ayrı bi havalarda neyse bağlantımız kopmasın ben loncadan olmasamda sizinleyim hep :) ben Gürkan bu arada
Kullanıcı avatarı
Fianxsabotaj
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Fianxsabotaj »

FianxLeewoht yazdı:Slm =) Hilmi abicim senide beklerik kızılı özledik bea abi =) Uslubune dıkkat etmeyen yazmasın lütfen Hataylı bilmemne heleki sen sübyan ile uğraşıcak vaktim yok . Ayrıca Loncadan ayrılan arkadaşlarımızın kendi kararıdır gideni geri getirmem çıkan çıkmıştır hepinize selamlar Allaha Emanetsiniz.
geelicemde yaşarım inan vakit yok işte forumada iş yerinde vakit bulursam giriyorum hepinizi çok seviyorum kendinize popüler bakın :D ;)
Resim
-Fianxsabotaj-
(Fianların Kızılı)
Kullanıcı avatarı
FianxLeewoht
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Fianxhokkabazsın-Fianxbeyazatlı-Fianxserisavasci-Fianxerrian-Fianxkable-Fianxrealking Loncadan Kendi İstekleri İle Ayrılmıştır.Loncamızla Alakaları yoktur .

Fianxmusluman Loncamızla Alakası yoktur bilginize .

Ayrıca Hatırlatmak İsterimki.

FİANNA TÜZÜĞÜ
1-Grup üyeleri gerek başta bölge kanalı ve söyle kanalından olmak üzere hiçbir kanal aracılıgyla karsı
tarafla sözlu ithamlarda, tartışmalarda bulunmayacak.

a) eğer tartışmada bulunması gerekıyorsa genel ahlak, karşı tarafı küçümsetecek, aşalayacak
vb sözlerden kaçınarak tartısmasına devam edebılecek.Aksi halde gerekli cezai işleme tabi tutlacak.

b) hiçbir şekilde karşı tarafın galyanına gelerek munakasa sebebi bahanesi olmayacak.
( karşı taraf terbiyesizse sizde terbiyesiz olmayacaksınız)

2-Hiç bir şekilde hakaret küfür edilmeyilecek,küçük düşürücü aşagılayıcı kelimeler kullanılmayacak.

3-klan savascları veya ws ler harıcınde hıc bır sekılde toplu saldırılarda bulunulmıcak.

a) saldırı sebebi karsı tarafın ukalasızlıgı sebebiyle oluşum gösteriyorsa; hicbir sözlü tartışmaya
girmeden kişi ws teklif edilecek eger gerceklesmediyse soz dalasıolmadan saldırı devam edılecek

b) karşı taraf size toplu saldırda bulunuyorsa aynı sekılde karsılık verılmesı serbestır
(sözlü tartışma bu esnadada kesınlıkle yasaktır.)

4-Klana girmenin her turlu sonucu doğuracağını düşünüp sonra gereksiz tatsızlık çıkarmayacak.
klana girılıdıgındekı sorumlulık grup uyesıne aıttır.

Not: uyemız aşırı kücük düşürücü durumlarda bulundurulursa grup olarak tepkımız verılecektir.

5-Klan harici asla savaş çıkarmayacak kendisine eğer fiilen yada sözlü olarak bi hakaret olursa
bunu gereken merciiye şikayet edecek. bilgi@istanbuloyun.com

a) bu suclardan dolayı ceza yıyen (ban – susturma) ler. Yonetımın belırlemış oldugu cezaı işleme
tabıdirler

6-Herkes eski düşmanlıklarını unutup ona gore davranacak bu bi oyun karakteri keserek onu
yıpratamayacağını düşünüp bunu bi zafer olarak görmeyecek.

a)Kendisinin düşman oldugu bi kişi diğer bi grup üyesinin arkadaşı yada yakından tanıdıgı biri
olabileceği için düşmanlıgı sadece oyun içinde tutacak
(Dün kendisini kesti diye ertesi gün görevini engellemeyecek).

7) grup üyeleri gerek güncel gerek ani olusan toplantı, seminer, söyleyi vb durumlara yönetimin
uygun gördüğü gün ve saate uymayarak aksatan kişilere gerekli cezai işlemler uygulanacaktır

a) söylene mazeretler yönetim tarafından kabul edılmesse cezai yaptırım gecerlidir.
b) Uye toplnatılara gelmemeyı ve mazeretlerinde seri oluşumlar göstermesi halinde
grutan men edilecektir. (bkz (not:1))

grup üyeleri hiçbir şekilde tek başına üye alımı üye ihracı hakkına sahip deyildir. Butıp oluşumlara karar
verdiği tespit edilen üye gruptan ihrac edilecektir ( bkz (Not :1))

9) Grup içi alış verişler yönetmelikleri;

a) satışı yapan uye grup uyesıne satışa konu olan malı üçretsiz verme mecburiyeti yoktur.
Bu istek satışı yapan üyenin şahsi istegine baglıdır. Butip tartişmalar, grup içi küskünlükler
vb durumlar kesinlikle yasaktır
b) Şatışı yapan üye diğer üyeye satışa konu olan malı teklif edilen fiyatta satma hakkına
sahiptir. Butip tartişmalar, grup içi küskünlükler vb durumlar kesinlikle yasaktır
c) Satışı yapan üye grup üyesine satacağı malı başka bir kişiye verdiği fiyattan daha yüksek
fiyat söylediği tespit edilirse cezai işleme tabi tutulur. Ve bu durum kesınlikle yasaktır.
d) Grup üyeleri arasında icretsiz alış verişler tamamen serbestir. Nitekim grup üyesi aynı
tevazuyu grup dışında tanıdığı veya tanımadığı kişilere ücretsiz esya verme hakkı tamamen kendine aittir.
e) Bu kurlar dışında oluşan alış veriş sorunları grup yönetimine iletilecektir.
Karşı tarafları dinlendikten sora yönetimce bir karar verilecektir.

10) Grup içi yardımlaşma yönetmeliği

a) hiçbir üye diğer üyeyi kasma tabir edilen lwl atlatmak için yaratık kesme mecburiyeti yoktur. İstek karşı tarafa bağlıdır.Bu tip tartışmalar, grup içi küskünlükler
vb durumlar kesinlikle yasaktır
b) grup üyeleri gerek yapılması zor gerek yapılması kolay olan görevlerde üyelerden yardım isteme hakkına sahiptir ve bu en doğal hakkıdır.
Buna itinaden ıstenilen yardım talebine karşı tarafın yalan beyanlı olarak yardıma gelmemesı grup ıcınden ihracı gerektirir.
c) Bu kurlar dışında oluşan Grup içi yardımlaşma sorunları grup yönetimine iletilecektir. Karşı taraflar dinlendikten sora yönetimce bir karar verilecektir.

11) Grup ortak amacı güden durumlarda (nadiren) toplu malzeme alımları, para talebı vb maddelere ıhtıyac duyuldugunda uyeler gereklı hassasıyeti göstermek zorundadır.

12) Grup üyeleri gerek yönetime gerekse grup üyelerıne üye adı ve üye şifresini vermek zorunda deyildir. Tamamen istege baglı. İleride belli yapılanmalarda istenebilir

İste bu kurlar dahilinde her Fianna üyesi sorumlulukları ve cezai işlemlerle oluşan yaptırımlardır.Ayrıca grubun kendisini ilgilendiren bazı kurallar daha mevcuttur
yalnız bunların bizi ililendirdiğini düşünerek yazma gereksiniminde bulunmamaktayız.

***Grup çalışmalarındaki süreç nasıl gelişir***

*Tüm üyelere uygun gün ve saat belirlenir.
*Grup süresi boyunca oturumların hepsine katılmak esastır.
*Grup oturumu en az iki katılımcının olduğu durumlarda yapılır,
gelmeyen üyeler olsa da o oturum iptal edilmez.
*Ancak, beklenmedik veya tüm grup katılımcılarını etkileyen durumlarda
iptal edilen grup oturumu mutlaka aynı hafta içinde telafi edilir.
*Grubun amaçları ve hedefleri doğrultusunda ara oturumlarda
yeni üye katılımının uygun olup olmayacağı süreç başında belirlenir.

Resim

FianxLeewoht

“Lonca İletişim” sayfasına dön