27.07.2010 Saat 22:00 Civarında Arkadaş İle Sohbet Ediyordum Bunun Üzerine Bağlantı Koptu ve Oyundan Düştüm Tekrar Girmeyi Denedim Ama Nafile.Hesabınız Bloklanmıştır Yazısı İle Karşılaşınca Başımdan Aşağı Kaynar Su dökülür Gibi Oldu Bu Oyunda Bir Kere Bile Susturulma Cezası Almadım Hatta Kimseye karşı Terbiyesizce Konuştuğum Söylenemez ve Bunun Üzerine Hesabımın Neden ve Ne Sebeple Bloklandığını Öğrenmek İstiyorum...
[Dmxşifa 49-Dmxxx 49-Erenixx 49]
Sebepsiz Yere Blok Yedim [Dmxşifa-Dmxx-Erenixx]
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Sebepsiz Yere Blok Yedim [Dmxşifa-Dmxx-Erenixx]
[Adam Olana Bir Söz Yeter]
GENERAL
GENERAL
- SonerSecil
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Re: Sebepsiz Yere Blok Yedim [Dmxşifa-Dmxx-Erenixx]
Arkadaşlarınla konuşurken fazla labali ve küfürlü konuşursan arkadaşında kötü niyetliyse ve şikayet etmişse olabilir böyle birşey.kimse suçsuz yere ceza yemez.elbet vardır bir hikmet.

KUKLACI
Jacob-Savaşçı-49 LvL
Xxxdragayxxxoğuz-Savaşçı-49 LvL
Sarılarıncino-Savaşçı-49 LvL
Ghostxşifax-Şifacı-41 LvL
Ulusxzarif-Büyücü-44 LvL
Ulusxantioksidan-Savaşçı-39 LvL
Soner Seçil
-
- İri Fare Avcısı
Hiç Alakası Yok Sizin Söylediğiniz Şeylerle İlgili Arkadaşım Dediğim kişi Şikayet etmez beni hemde Neden Etsin Küfür Felan Sölemedim
[Adam Olana Bir Söz Yeter]
GENERAL
GENERAL
- SonerSecil
- Sahaf Yardımcısı
Elbet vardır bir sebebi.desteğe ulaş..

KUKLACI
Jacob-Savaşçı-49 LvL
Ulusxzarif-Büyücü-44 LvL
Soner Seçil
ikvdestek@sobee.com.tr dan bilgi alabilirsin
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
Sebepsiz yere olmaz diyorsunda oluyor işte kardes konustuğu arkadasınıda tanıyorum o cocuğa küfür dahi etsen sikayet etmez ...desteğe ulaş diyorlarda ordanda pek ırgalıyacaklarını zannetmiyorum kardesm geçmiş olsun..
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

- SonerSecil
- Sahaf Yardımcısı
Kişinin 1 arkadaşı mı varki tanıyorsun?Ayrıca arkadaşı olmasa başka birine birşey yapmıştır.Banada oldu bir keresinde.Desteğe ulaşınca bana şikayet edilen konuşmamı gönderdiler.O zaman hatırladım.ama kim şikayet ettiğini söylemediler.bende hatırlamıyorummahmutxsolmaz yazdı:Sebepsiz yere olmaz diyorsunda oluyor işte kardes konustuğu arkadasınıda tanıyorum o cocuğa küfür dahi etsen #@!? etmez ...desteğe ulaş diyorlarda ordanda pek ırgalıyacaklarını zannetmiyorum kardesm geçmiş olsun..

KUKLACI
Jacob-Savaşçı-49 LvL
Ulusxzarif-Büyücü-44 LvL
Soner Seçil
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
o anda oyunda onlineydım hangi arkadasını kast ettiğini ordan biliyorum konusuyorum kardesSonerSecil yazdı:Kişinin 1 arkadaşı mı varki tanıyorsun?Ayrıca arkadaşı olmasa başka birine birşey yapmıştır.Banada oldu bir keresinde.Desteğe ulaşınca bana şikayet edilen konuşmamı gönderdiler.O zaman hatırladım.ama kim şikayet ettiğini söylemediler.bende hatırlamıyorummahmutxsolmaz yazdı:Sebepsiz yere olmaz diyorsunda oluyor işte kardes konustuğu arkadasınıda tanıyorum o cocuğa küfür dahi etsen #@!? etmez ...desteğe ulaş diyorlarda ordanda pek ırgalıyacaklarını zannetmiyorum kardesm geçmiş olsun..
Saygılarımla /Heraklıyus
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

- BadXDreaM
- Işık Hanım'ın Elemanı
mahmutxsolmaz yazdı:o anda oyunda onlineydım hangi arkadasını kast ettiğini ordan biliyorum konusuyorum kardesSonerSecil yazdı:Kişinin 1 arkadaşı mı varki tanıyorsun?Ayrıca arkadaşı olmasa başka birine birşey yapmıştır.Banada oldu bir keresinde.Desteğe ulaşınca bana şikayet edilen konuşmamı gönderdiler.O zaman hatırladım.ama kim şikayet ettiğini söylemediler.bende hatırlamıyorummahmutxsolmaz yazdı:Sebepsiz yere olmaz diyorsunda oluyor işte kardes konustuğu arkadasınıda tanıyorum o cocuğa küfür dahi etsen #@!? etmez ...desteğe ulaş diyorlarda ordanda pek ırgalıyacaklarını zannetmiyorum kardesm geçmiş olsun..küfür fln unutulur derim ama blok sebepleri öyle unutulcak sebepler değildir..ayrıca ikv desteğe benden baska galiba herkez ulasıyor okdr itiraz ettim lakin ırgalayan olmadı ondan öyle bi yorum getirdim
Saygılarımla /Heraklıyus
Adamına göre muamele . Mesela bak daha geçenlerde ... şahıs ... şahısın anasına küfür etti şikayet edildi ceza verildi ... şahıs itiraz etti ceza kaldırıldı . Sorsam cvp vermiycekler bu adama verirken suçluda itiraz edincemi suçsuz diycek şey gibi kalcaklarda ugraşma degmez
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen