Sebepsiz Yere Blok Yedim [Dmxşifa-Dmxx-Erenixx]

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

prolifexdark
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Sebepsiz Yere Blok Yedim [Dmxşifa-Dmxx-Erenixx]

Mesaj gönderen prolifexdark »

27.07.2010 Saat 22:00 Civarında Arkadaş İle Sohbet Ediyordum Bunun Üzerine Bağlantı Koptu ve Oyundan Düştüm Tekrar Girmeyi Denedim Ama Nafile.Hesabınız Bloklanmıştır Yazısı İle Karşılaşınca Başımdan Aşağı Kaynar Su dökülür Gibi Oldu Bu Oyunda Bir Kere Bile Susturulma Cezası Almadım Hatta Kimseye karşı Terbiyesizce Konuştuğum Söylenemez ve Bunun Üzerine Hesabımın Neden ve Ne Sebeple Bloklandığını Öğrenmek İstiyorum...

[Dmxşifa 49-Dmxxx 49-Erenixx 49]
[Adam Olana Bir Söz Yeter]

GENERAL
Kullanıcı avatarı
SonerSecil
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Re: Sebepsiz Yere Blok Yedim [Dmxşifa-Dmxx-Erenixx]

Mesaj gönderen SonerSecil »

Arkadaşlarınla konuşurken fazla labali ve küfürlü konuşursan arkadaşında kötü niyetliyse ve şikayet etmişse olabilir böyle birşey.kimse suçsuz yere ceza yemez.elbet vardır bir hikmet.
Resim

KUKLACI
Jacob-Savaşçı-49 LvL
Xxxdragayxxxoğuz-Savaşçı-49 LvL
Sarılarıncino-Savaşçı-49 LvL
Ghostxşifax-Şifacı-41 LvL
Ulusxzarif-Büyücü-44 LvL
Ulusxantioksidan-Savaşçı-39 LvL

Soner Seçil
prolifexdark
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen prolifexdark »

Hiç Alakası Yok Sizin Söylediğiniz Şeylerle İlgili Arkadaşım Dediğim kişi Şikayet etmez beni hemde Neden Etsin Küfür Felan Sölemedim
[Adam Olana Bir Söz Yeter]

GENERAL
Kullanıcı avatarı
SonerSecil
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Elbet vardır bir sebebi.desteğe ulaş..
Resim

KUKLACI
Jacob-Savaşçı-49 LvL
Ulusxzarif-Büyücü-44 LvL

Soner Seçil
Kullanıcı avatarı
TWTY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen TWTY »

ikvdestek@sobee.com.tr dan bilgi alabilirsin

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Kullanıcı avatarı
mahmutxsolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen mahmutxsolmaz »

Sebepsiz yere olmaz diyorsunda oluyor işte kardes konustuğu arkadasınıda tanıyorum o cocuğa küfür dahi etsen sikayet etmez ...desteğe ulaş diyorlarda ordanda pek ırgalıyacaklarını zannetmiyorum kardesm geçmiş olsun..
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

Resim
Kullanıcı avatarı
SonerSecil
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

mahmutxsolmaz yazdı:Sebepsiz yere olmaz diyorsunda oluyor işte kardes konustuğu arkadasınıda tanıyorum o cocuğa küfür dahi etsen #@!? etmez ...desteğe ulaş diyorlarda ordanda pek ırgalıyacaklarını zannetmiyorum kardesm geçmiş olsun..
Kişinin 1 arkadaşı mı varki tanıyorsun?Ayrıca arkadaşı olmasa başka birine birşey yapmıştır.Banada oldu bir keresinde.Desteğe ulaşınca bana şikayet edilen konuşmamı gönderdiler.O zaman hatırladım.ama kim şikayet ettiğini söylemediler.bende hatırlamıyorum :)
Resim

KUKLACI
Jacob-Savaşçı-49 LvL
Ulusxzarif-Büyücü-44 LvL

Soner Seçil
Kullanıcı avatarı
mahmutxsolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen mahmutxsolmaz »

SonerSecil yazdı:
mahmutxsolmaz yazdı:Sebepsiz yere olmaz diyorsunda oluyor işte kardes konustuğu arkadasınıda tanıyorum o cocuğa küfür dahi etsen #@!? etmez ...desteğe ulaş diyorlarda ordanda pek ırgalıyacaklarını zannetmiyorum kardesm geçmiş olsun..
Kişinin 1 arkadaşı mı varki tanıyorsun?Ayrıca arkadaşı olmasa başka birine birşey yapmıştır.Banada oldu bir keresinde.Desteğe ulaşınca bana şikayet edilen konuşmamı gönderdiler.O zaman hatırladım.ama kim şikayet ettiğini söylemediler.bende hatırlamıyorum :)
o anda oyunda onlineydım hangi arkadasını kast ettiğini ordan biliyorum konusuyorum kardes ;) küfür fln unutulur derim ama blok sebepleri öyle unutulcak sebepler değildir..ayrıca ikv desteğe benden baska galiba herkez ulasıyor okdr itiraz ettim lakin ırgalayan olmadı ondan öyle bi yorum getirdim
Saygılarımla /Heraklıyus
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

Resim
Kullanıcı avatarı
BadXDreaM
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen BadXDreaM »

mahmutxsolmaz yazdı:
SonerSecil yazdı:
o anda oyunda onlineydım hangi arkadasını kast ettiğini ordan biliyorum konusuyorum kardes ;) küfür fln unutulur derim ama blok sebepleri öyle unutulcak sebepler değildir..ayrıca ikv desteğe benden baska galiba herkez ulasıyor okdr itiraz ettim lakin ırgalayan olmadı ondan öyle bi yorum getirdim
Saygılarımla /Heraklıyus

Adamına göre muamele . Mesela bak daha geçenlerde ... şahıs ... şahısın anasına küfür etti şikayet edildi ceza verildi ... şahıs itiraz etti ceza kaldırıldı . Sorsam cvp vermiycekler bu adama verirken suçluda itiraz edincemi suçsuz diycek şey gibi kalcaklarda ugraşma degmez :D Gücü gücüne yetene :D
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen

“Genel Sohbet” sayfasına dön