Junonu kesipte zırh dusuremiyenler buraya!!!
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Junonu kesipte zırh dusuremiyenler buraya!!!
Üzüntümüzü paylaşmak icin konuyu actim gelin dertleselim:)
-
- Salgın Koruyucusu
Re: Junonu kesipte zırh dusuremiyenler buraya!!!
ben tami tamina 4 kere kestim hic birnde zırh dusmedi:(
Senin durumun gene iyi be Kardeşim Ben en az 24 Junon kesimi yaptım
24 kesimden şah eser olarak sadece Evocati ve Kenanın gücü yüzük düştü.. Kısmetsiz olmak böyle bişi heralde
Ama en büyük ahmaklık Junonu daha ilk kesiminde en iyi zırh düşüren, diğer yanda onlarca kez junon kesmiş birine en adi zırhın düşmemesi. İşte bu Oyun dengesizligini rahat gözler önüne seriyor.
Yani emek harcamayan adama En iyi zırh (; Gereken emegi harcamış kişiye hakkı verilmemesi gibi..
Buna çözüm bulamamalarıda Yönetimin acizligini gösterir..
Hani ben Zırhlar ilk cıktıgında Gece zırhını 1 hafta civarında kullandımda Hevesimi aldım.. Ya diğerlerinin durumu ne olacak..
Ama en büyük ahmaklık Junonu daha ilk kesiminde en iyi zırh düşüren, diğer yanda onlarca kez junon kesmiş birine en adi zırhın düşmemesi. İşte bu Oyun dengesizligini rahat gözler önüne seriyor.
Yani emek harcamayan adama En iyi zırh (; Gereken emegi harcamış kişiye hakkı verilmemesi gibi..
Buna çözüm bulamamalarıda Yönetimin acizligini gösterir..
Hani ben Zırhlar ilk cıktıgında Gece zırhını 1 hafta civarında kullandımda Hevesimi aldım.. Ya diğerlerinin durumu ne olacak..
Tamamen şanş işi bak izmitli gelmiş zırh verelim Mykons gelmiş vermeyelim diye bir şey deil ŞANS
MykonS
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
Gerçekten hiç adil değil, aciz ve çaresiz bir oyun. Aksine eleştirimizi foruma yanıstınca konu kilit yiyor. Henüz 1 ay önce günde en az 6-7 saat oyuna girerken şu anda yarım saate bile tahammül edemiyorum.
Bir kenan kesimine iksirlierin tavan yaptığı şu zamanda sürüyle iksir gidiyor, hem tankım hemde iksirsiz olanlara veriyorum. Sonuç; iksir verdiğim adamlara şaheser bana madalya
Çok ciddiyim bu akşam sığınaklarda herhangi birşey yapamassam oyuna ara vericem yada bırakıcam. Bunu söyleyen sadece ben değilim ! Şu oyunu oynayan 100 kişi varsa eminim ki 80 i rahatsız. Ben oyunu keyif almak için oynuyorum eğer keyif alamassam bu iş burda biter. Bu konu kitlenicek rahat olun.
Bir kenan kesimine iksirlierin tavan yaptığı şu zamanda sürüyle iksir gidiyor, hem tankım hemde iksirsiz olanlara veriyorum. Sonuç; iksir verdiğim adamlara şaheser bana madalya
HARUNYUS
harunyusS
harunyusSs
www.facebook.com/harunyus
www.twitter.com/HarunDursunn

harunyusS
harunyusSs
www.facebook.com/harunyus
www.twitter.com/HarunDursunn

- yolyorgunu
- Sahaf Yardımcısı
ben motoru bın kere kestım onadan bısı dusmedı junondan mı dusece*q *q onun ıcın bıraktım o ıslerı garda s DDDDD

KİTTLECATTLE-KİTTLEBATTLE-KİTTLESETTLE
- basshunter09
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyri Beka
Tam 36 kere kestim 35 kesimde sadece kenan yüzük düştü.. Artık düşmicek dedim kestim umudu
Dün gece saat 3 30 civarında kestik 36. kesimimde Işık hanım gece zırhı ve Kenan zırh düştü aynı poşette
xxxMsTfxxx
Walkınqdead

Walkınqdead

-
- Salgın Koruyucusu
Elbet duser tabide kes kes heer gece sabaha kadr pc basinda gebermeden dusse artik bi gorev 3 4 saat olurmu yaw
her gun acı cekıoruz resmen
aynen arkadaslar ya durmadan madalya verio madalyayayı napcaz onu anlmadımki ben bide 3 satin gidio ya yazık deilmi arkadas giden zamana ha düsecek ha düsecek die die ortalıkta bisi yok
Ölümsüzçz 49 savaşçı / Ölümsüzçzz 49 şifa / Ölümsüzçzthree 45 savaşçı / Ölümsüzçzkral 47Büyücü Asigencm 49 büyücü Ölümsüzxz 49 savaşçı