''İrenac'' İSİMLİ ŞAHSIN KÜFÜRLÜ DAVRANIŞI VE RESMİ
''İrenac'' İSİMLİ ŞAHSIN KÜFÜRLÜ DAVRANIŞI VE RESMİ
Değerli GM arkadaşlar oyun içinde klanda savaşırken kesilmeyi kabullenemeyen ve saygısızlık yapan ve yapmaya devam eden ''İrenac'' isimli kişinin hakkında gerekli işlemin yapılmasını arz ederim... Saygılar.. İyi oyunlar..
CANIMA CAN KATANIN CANINI CANIMA KATAR ÖYLE YAŞARIM!

Re: ''İrenac'' İSİMLİ ŞAHSIN KÜFÜRLÜ DAVRANIŞI VE RESMİ
Hiç mi resmi siteyi takip etmezsiniz ?
Şikayet etmek istediğim kişi oyundan çıktığı için şikayet edemedim. Nasıl şikayet edebilirim?
İKV Destek sayfasına gidiniz. Bildirim tipini Oyuncu hata kullanım olarak belirleyip formda sizden istenen bilgileri girdikten sonra açıklama kısmına ayrıca; Sunucu adı, Tarih, Saat (yaklaşık olabilir), Karakter adınız, şikayetçi olduğunuz kişinin karakter adı bilgilerini bizimle paylaşınız. Zorunlu olmasa da, şikayetin değerlendirilmesini hızlandırmak için oyun içinde almış olduğunuz ekran görüntülerini de bunun için ayrılmış kısımlardan yükleyebilirsiniz.
Şikayet etmek istediğim kişi oyundan çıktığı için şikayet edemedim. Nasıl şikayet edebilirim?
İKV Destek sayfasına gidiniz. Bildirim tipini Oyuncu hata kullanım olarak belirleyip formda sizden istenen bilgileri girdikten sonra açıklama kısmına ayrıca; Sunucu adı, Tarih, Saat (yaklaşık olabilir), Karakter adınız, şikayetçi olduğunuz kişinin karakter adı bilgilerini bizimle paylaşınız. Zorunlu olmasa da, şikayetin değerlendirilmesini hızlandırmak için oyun içinde almış olduğunuz ekran görüntülerini de bunun için ayrılmış kısımlardan yükleyebilirsiniz.
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
Tamam ben bilmiyordum böyle yaptım. Yinede saol kardeş.

- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
resim ahlaksız ıcerıkden dolayı kaldırılmıştır.(şahsım tarafından)qenerious yazdı:resim ahlaksız ıcerıkden dolayı kaldırılmıştır.(şahsım tarafından)
Değerli GM arkadaşlar oyun içinde klanda savaşırken kesilmeyi kabullenemeyen ve saygısızlık yapan ve yapmaya devam eden ''İrenac'' isimli kişinin hakkında gerekli işlemin yapılmasını arz ederim... Saygılar.. İyi oyunlar..
aga adamın yaptıgı kotu ama o resmı foruma koydugun ıcın sende ceza alabılırsın. :ugeek:
Çok şaşırdım kardeş ya napım şikayette edemedim bende böyle yaptım. :? çok pişmanım keşke timur arkadaşın dediğini bilseydim :S

- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
ceza alırsın ama sadece forumda yani oyunu etkilemez.ibrahimking yazdı:resim ahlaksız ıcerıkden dolayı kaldırılmıştır.(şahsım tarafından)qenerious yazdı:resim ahlaksız ıcerıkden dolayı kaldırılmıştır.(şahsım tarafından)
aga adamın yaptıgı kotu ama o resmı foruma koydugun ıcın sende ceza alabılırsın. :ugeek: