Ne yapılır
Ne yapılır
Arkadaşlar size çok saçma bir soru sorucam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 49 olunca ne yapılır yani siz ne yapıyorsunuz artık oyunu açasım gelmiyor sıkılıyorum ne yapabilirim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Ne yapılır
Bir şaheser silahın yoksa , onu üretmek icin cabalayabilirsin.Varsa grup bölgelerine girip şaheser kolye yüzük zırh düşürebilirsin.Oda varsa nadide itemleri üretebilirsin.Suanlik yapabileceklerin bunlar.Gün gelir hepsini elde edersen vs at derim.Çünkü , oyunun gidişatı ve hikayesi 59 lwlin çok ama çok geç geleceğini gösteriyor.Bu yüzden elde edeceklerin için acele etme yavaş yavaş tadını cıkara cıkara oyna derim

ama şaheser üretmek zor, grup bölgelerinede almıyorlar demek ki yavaş yavaş reçete üreteyim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

e kolay olsa oyunun tadı kalır mıydıaBreLLia yazdı:ama şaheser üretmek zor, grup bölgelerinede almıyorlar demek ki yavaş yavaş reçete üreteyim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
rockipsiz yazdı:e kolay olsa oyunun tadı kalır mıydıaBreLLia yazdı:ama şaheser üretmek zor, grup bölgelerinede almıyorlar demek ki yavaş yavaş reçete üreteyim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bendensairolmaz yazdı:Bir şaheser silahın yoksa , onu üretmek icin cabalayabilirsin.Varsa grup bölgelerine girip şaheser kolye yüzük zırh düşürebilirsin.Oda varsa nadide itemleri üretebilirsin.Suanlik yapabileceklerin bunlar.Gün gelir hepsini elde edersen vs at derim.Çünkü , oyunun gidişatı ve hikayesi 59 lwlin çok ama çok geç geleceğini gösteriyor.Bu yüzden elde edeceklerin için acele etme yavaş yavaş tadını cıkara cıkara oyna derim![]()
WOLFPACK Kurucularından $$ 
Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz

Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz