Oyunu launcher'den acıorm runtıme error hatası verıyor acılmıyor .
Launcher helper den acmaya calısıorm bu seferde her 5 girişte bır ıstanbul.exe acılamıyor dıyor.
Oyunu kaldıırp tekrar kurmak zorunda kalıyorm.
Bılgısı olan var mı Yardımcı olabılcek ?
İstanbul.exe acılmyr runtme eror werıo. Yardmcı olck wr mı ?
- marazizmir
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İstanbul.exe acılmyr runtme eror werıo. Yardmcı olck wr mı ?
kardeşim aynısı bi ara bnde olmutu sistem geri yükleme yptım ve düzülde onu yapmanı tavsiye ederim
Fenerle Kimse Başa Çıkamaz...!
-
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Benim dayımın bilgisayarında da öyle oluyor sistemi geri nasıl geri yüklüoz onu tam anlamadım
Detaylı bir şekilde anlatır mısın zahmet olmasa
Detaylı bir şekilde anlatır mısın zahmet olmasa
- Ensonxjosep
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Kod: Tümünü seç
Aynsıı bnde de olmustu arkadasın solediği gibi .... Bnde younu yeniden indirdim oyle yukledim ve oldu sen de dene idtersen... ;)
Ensonxjosep
Selamlar;
Oyunu Bilgisayardan Tamamen Kaldırın Denetim Masası>Program Ekle/Kaldır'dan Kaldırınız.
Tekrar Kurun Düzelmezse Sistem Geri Yükleme Yapın Hangi Gün O Sorun Başladıysa O Güne Geri Sarın.
Sistem Geri Yükleme Başlat Donatılar Veya Başlangıç Klasörlerinin İçinde Olur. Bilgisayarınız Vista İse Yedekleme Ve Geri Yükleme Merkezi Şeklindede Karşınıza Çıkabilir.
Sistem Geri Yüklemeden Sonra Bilgisayarınız Kaç Gün Önceye Ayarlarsanız O Zamana Geri Döner Ve Sorun Halledilir.
Bunlarıda Yapamazsanız Son Çözüm Format Atabilirsiniz.
İyi Forumlar.
Oyunu Bilgisayardan Tamamen Kaldırın Denetim Masası>Program Ekle/Kaldır'dan Kaldırınız.
Tekrar Kurun Düzelmezse Sistem Geri Yükleme Yapın Hangi Gün O Sorun Başladıysa O Güne Geri Sarın.
Sistem Geri Yükleme Başlat Donatılar Veya Başlangıç Klasörlerinin İçinde Olur. Bilgisayarınız Vista İse Yedekleme Ve Geri Yükleme Merkezi Şeklindede Karşınıza Çıkabilir.
Sistem Geri Yüklemeden Sonra Bilgisayarınız Kaç Gün Önceye Ayarlarsanız O Zamana Geri Döner Ve Sorun Halledilir.
Bunlarıda Yapamazsanız Son Çözüm Format Atabilirsiniz.
İyi Forumlar.