***Karakter Aktarma***
- mimarzekeriya
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Deliler Ocağı
***Karakter Aktarma***
Arkadaşlar karakterlerimi başka bir hesaba aktarmak istiyorum.Ama hattım kapandı yani aktarım için numaraya gelen şifreyi alamıyorum.Ne yapmam lazım?Bilen biri ya da YÖNETİCİ'lerden birisi bilgilendirirse sevinirim.
Mimarzekeriya-Mimarzeko-Mimarov-UrbanUsta-VvvvVvvvvV-SultanIIBayezid/Mylady
Re: ***Karakter Aktarma***
Sobee üyeliğine kayıt olduğum GSM numaramı kapattırdım. Karakterlerim içinde kaldı ne yapabilirim?
Karakterlerinizi yeni edinebileceğiniz bir Sobee üyeliğine aktarabilirsiniz. Destek almak için www.istanbuloyun.com/ikvdestek formundan bildirim tipini üyelik yapınız formu doldurduktan sonra Açıklama bölümüne aşağıdaki örnek başvuruyu giriniz.
Sobee üyeliğime ait GSM numaramı iptal ettiğim için, bu üyelikteki karakterlerimin yeni Sobee üyeliğime aktarılmasını talep ediyorum.
Sunucu adı:
Eski Sobee üyeliği(GSM numarası ise başına sıfır yazmayın ve boşluk bırakmayın) :
Yeni Sobee üyeliği(GSM numarası ise başına sıfır yazmayın ve boşluk bırakmayın) :
Aktarılmasını istediğim karakter adları:
NOT: GSM numarasının iptali yada kapatılması nedeni ile talep edilen karakter transferlerinde ilgili üyelikte yer alan tüm karakterler transfer edilir ve kapanan eski üyeliğin sunuculara erişimi kapatılır.
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
- mimarzekeriya
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Deliler Ocağı
Kardeşim çok sağol.
Mimarzekeriya-Mimarzeko-Mimarov-UrbanUsta-VvvvVvvvvV-SultanIIBayezid/Mylady
Rica ederim.
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları