BU OYUN GERÇEKTENDE BOZULMUŞ YA :SSSS

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
rostock
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

BU OYUN GERÇEKTENDE BOZULMUŞ YA :SSSS

Mesaj gönderen rostock »

merhablar...

arkadaşlar ben bi arkimle sohbet ediyodum dedim gel bi deneme yapalım oyun içinde dedi nasıl bir deneme dedim ben sana yazı yazam asla küfür yazmadım dedim sende beni şikayaet et dedi tamam ertesi gün çara girdim susturulmuşum nasıl bi oyun ya kaldırın o şikayet butununu ordan yaaaaaa yada şikayet geldiğinde inceleyin değerlendirin sonra ceza verin ÇOK BASİT OLMÖUŞ BU GM LER
Kullanıcı avatarı
TWTY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: BU OYUN GERÇEKTENDE BOZULMUŞ YA :SSSS

Mesaj gönderen TWTY »

pm lerde küfür var şikayet ediliyorsun ve susturuluyorsun neyi deniyordunuz ki bakın ikv destek nerde diosunuz demekki çalışıyor ;)

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Kullanıcı avatarı
TWTY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen TWTY »

pm lerden şakalaştığınız anlaşılmamışta olabilir gereksiz şikayetlerde şikayet eden kişi de gerekli görüldüğü hallerde ceza alabilir bunu şikayet ettikten sonra çıkan sarı uyarı bildirisindede görebilirsin.

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
rostock
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen rostock »

ama iyide ben küfür argo kelime kullanmadım sandece yazddım sLm nasılsın şikayet etti arkim ooonun susturulması yerine ben susturuldum buna cevap verebilcenmi kardeşim...?_?
Kullanıcı avatarı
TWTY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen TWTY »

haksız yere susturlduğunu düşünüyorsan http://www.istanbuloyun.com/support.aspx forumu doldurup bilgi alabilirsin.

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön