merhablar...
arkadaşlar ben bi arkimle sohbet ediyodum dedim gel bi deneme yapalım oyun içinde dedi nasıl bir deneme dedim ben sana yazı yazam asla küfür yazmadım dedim sende beni şikayaet et dedi tamam ertesi gün çara girdim susturulmuşum nasıl bi oyun ya kaldırın o şikayet butununu ordan yaaaaaa yada şikayet geldiğinde inceleyin değerlendirin sonra ceza verin ÇOK BASİT OLMÖUŞ BU GM LER
BU OYUN GERÇEKTENDE BOZULMUŞ YA :SSSS
Re: BU OYUN GERÇEKTENDE BOZULMUŞ YA :SSSS
pm lerde küfür var şikayet ediliyorsun ve susturuluyorsun neyi deniyordunuz ki bakın ikv destek nerde diosunuz demekki çalışıyor 
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
pm lerden şakalaştığınız anlaşılmamışta olabilir gereksiz şikayetlerde şikayet eden kişi de gerekli görüldüğü hallerde ceza alabilir bunu şikayet ettikten sonra çıkan sarı uyarı bildirisindede görebilirsin.
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
ama iyide ben küfür argo kelime kullanmadım sandece yazddım sLm nasılsın şikayet etti arkim ooonun susturulması yerine ben susturuldum buna cevap verebilcenmi kardeşim...?_?
haksız yere susturlduğunu düşünüyorsan http://www.istanbuloyun.com/support.aspx forumu doldurup bilgi alabilirsin.