bence ws şifacısı diye bir şifacı olmamamalıdır adı üstünde şifacı
bana sorarsan kendi kombinasyonunu kurmayı öğrenmelisin şifacıda bir çok farklı kombinasyon vardır büyü gibi bir kaç kombinasyonla sabit değildir ve grup bölgeleri için şifacı yapacaksan eğer kendine bir arakdaş seç şifacı ve yetenekleri,nizi ona öre ayarlayın yani birbirinizi tamamlarsınız ve iyi bir kombinasyonla büyük işler başarırsınız
mesela sen elemet alanını 15 yap diğer şifacıda fiziksel alanı en basit örnek ve grup bölgelerinde ruh kalkanı yerine başka bir şeye ver ruh kalkanının faydası sana dokunur sen grupa faydası dokunucak bir yetenek seçmelisin
bence
15 Şifa ve Bilgi
15 Meditasyon
15 Element veya Fiziksel (yandaki şifacıda sana göre ayarlasın)
15 Ck
15 Kaldırma
büyü bozma 5
asit 1
2 puanıda cembere verebilirsin
Ulubay - Dadawa - Etolford - Konfüçyüs
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Ulubay - Dadawa - Etolford - Konfüçyüs
Reymond yaptığın ayıp...
Bana özelden yetenek sordun, anlattım şimdi benim dediğim her şeyi harfi harfine yazmışsın...
Ne diyebilirim ki?
Bana özelden yetenek sordun, anlattım şimdi benim dediğim her şeyi harfi harfine yazmışsın...
Ne diyebilirim ki?
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- trapzone1
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
MykonS yazdı:Ws şifacısı yetenekleri neler olmalıdır şifadan fazla anlamıyorum ama full yücelen oldugunu düşünürsek büyücüye ve savaşçıya göre en iyi yetenekler nelerdir ..
kardeşim ws şifacısı ;
öncelıkle itemlerden başlayalım ws şifacısının itemleri full yücelen + solucan olması gereklidir .
yetenekleri ise ..
iyileştirme 15
iyileştirme bilgisi 15
Ruh Kalkanı 15
Element Direnç 15
Can KurTaRan 15
Meditasyon 15
Büyü Bozma 5 ( Adam DıkkaT dağıtma veya durdurma atarsa bunla çözebılır )
3 kalıyor onuda kafana göre veR .
yanında 1 sılah olucak ibni cevriye can basarken onu takıp can basıp tekrar sılahına geri dönüceksin bu önemLı .
bu söyledıklerımle kesemıyecegın savascı yoktur . iyi oyunlar yardımcı olduysam ne mutlu bana
eski biR dost < IITRABZONLUII >
- KankaXzeus
Büyücünün yanına nasıl yaklaşacam ?? neyle yaklaşacamtrapzone1 yazdı:MykonS yazdı:Ws şifacısı yetenekleri neler olmalıdır şifadan fazla anlamıyorum ama full yücelen oldugunu düşünürsek büyücüye ve savaşçıya göre en iyi yetenekler nelerdir ..
kardeşim ws şifacısı ;
öncelıkle itemlerden başlayalım ws şifacısının itemleri full yücelen + solucan olması gereklidir .
yetenekleri ise ..
iyileştirme 15
iyileştirme bilgisi 15
Ruh Kalkanı 15
Element Direnç 15
Can KurTaRan 15
Meditasyon 15
yanında 1 sılah olucak ibni cevriye can basarken onu takıp can basıp tekrar sılahına geri dönüceksin bu önemLı .
bu söyledıklerımle kesemıyecegın savascı yoktur . iyi oyunlar yardımcı olduysam ne mutlu bana
MykonS
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
Ben grup sordugumu hatırlamıyorum + ws şifacısı şifacı deilse büyücümüReymond yazdı:bence ws şifacısı diye bir şifacı olmamamalıdır adı üstünde şifacı
bana sorarsan kendi kombinasyonunu kurmayı öğrenmelisin şifacıda bir çok farklı kombinasyon vardır büyü gibi bir kaç kombinasyonla sabit değildir ve grup bölgeleri için şifacı yapacaksan eğer kendine bir arakdaş seç şifacı ve yetenekleri,nizi ona öre ayarlayın yani birbirinizi tamamlarsınız ve iyi bir kombinasyonla büyük işler başarırsınız
mesela sen elemet alanını 15 yap diğer şifacıda fiziksel alanı en basit örnek ve grup bölgelerinde ruh kalkanı yerine başka bir şeye ver ruh kalkanının faydası sana dokunur sen grupa faydası dokunucak bir yetenek seçmelisin
bence
15 Şifa ve Bilgi
15 Meditasyon
15 Element veya Fiziksel (yandaki şifacıda sana göre ayarlasın)
15 Ck
15 Kaldırma
büyü bozma 5
asit 1
2 puanıda cembere verebilirsin
MykonS
RealxMykonS
RealxPatroN
RealxMykonS
RealxPatroN
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Sadece büyücü keseceksen zehir verebilirsin...Mysolo yazdı:Büyücünün yanına nasıl yaklaşacam ?? neyle yaklaşacamtrapzone1 yazdı:MykonS yazdı:Ws şifacısı yetenekleri neler olmalıdır şifadan fazla anlamıyorum ama full yücelen oldugunu düşünürsek büyücüye ve savaşçıya göre en iyi yetenekler nelerdir ..
kardeşim ws şifacısı ;
yetenekleri ise ..
iyileştirme 15
iyileştirme bilgisi 15
Ruh Kalkanı 15
Element Direnç 15
Can KurTaRan 15
Meditasyon 15
Çağrı da verebilirsin fakat DavuTT üstadın dediği gibi artık zihin 15 saniye...
Kim dedi hatırlamıyroum çağrıya vereceksen 5-10 puan iş görür...
Bir diğer alternatif de asit ama
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
asit çok kudret yiyor zehirde çagrıyı 5 puan yapam hayvanı hapsetse bile boşuna hapsetmiş olur :lol:
MykonS
RealxMykonS
RealxPatroN
RealxMykonS
RealxPatroN
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
kardeşım sen sen oL kendı bıLgılerınden kendı tarzından dısarı cıkma veya hıç bır bıLgın yoksa bıraz zaman alır yawaş yawaş cozersın sıfacı zor bı sey deyıL 2.5 yıLdır sıfacıyı zevkle oynuoRum tek bır kısıden bıLgı aLdım başlamadan once sonra kendı kendımı gelıstırdım

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
Öncelikle tamam sen söylemiş olabilirsin ama ben bir kişiyle sabit kalmadım bir çok kişiye sordum ve kötü bir şey yapmadım sen almış olabilirim ama sen fizik dedin ve ayrıca sanki bir tek senin yeteneklerin böyleEmirBerkKorkmaz yazdı:Reymond yaptığın ayıp...
Ne diyebilirim ki?
<)
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
Ws şifacı istiyorsan ruh kalkanı cağrı asit bunlar saçma oluyor ws şifacıları bence ama sen bilirsin kons
<)