Üye seçimi
1- Alınan alınacak her üye bu oyunda tecrübe sahibi olmalıdır .
2-Loncamıza gelcek her kişi önce adam olmalı daha sonra oyun içerisinde belli bir konuma gelmeli
3-Üye alımı yapılmıyor biz tek tek eleyip seçiyoruz
Yapılcaklar ;
1-Her üye kendisine verilen tarihler arasında loncaya çalışacaktır .
2-Lonca içerisinde gruplaşmalar olacaktır . Lonca içerisinde gruplar arasında yarışmalar yapılcaktır .( lonca içi eglence )
3-Lonca kasasıcısı lonca kasasını haftanın 3 günü çalıştıracaktır (maden alıp maden satcak , item alıp item satcaktır agırdan agırdan başlamıştır (:
4-Biz şunu demiyoruz gel ne olursan ol gel demiyoruz . İlerde savaş esnasında bunlar daha iyi anlaşılacak
5-İkinci bir destek loncası oluşturulacaktır bir alt kolumuz olacaktır .
6-Oyun içerisinde iki grup ( 12 kişi ) görev grubu olacaktır . Bu görev grubu lonca içindeki kişileremi yardım edicek . HAYIR !!! İsimlerinden belli oldugu gibi görevi olan kimin yardıma ihtiyacı varsa yanında olcak bir görev grubudur .
7-Beş (5) milyon gibi bir cüzzi rakam lonca aidatı vardır NOT:: Bu aidatlar kesinlikle lonca kasası sayılmıycak . Yani demem odurki biz kasamızı topladıgımız aidatlardan yapmıyoruz . O paralar toplancak toplandıgı yere kadar ( Sunucu içerisinde bir etkinlik yapıldıgında loncamız bu paraya dokunmuycak , ihtiyacı olan o parayı alamıycak ileriyi düşünerek ufak bir çalışma olacaktır ) Aylık 5 milyon kimseye agır gelmecegine kanaat getirdik ve toplamaya bu aydan itibaren başladık
8-Ben amaçlı degil Biz amaçlı olunuyor .
9-Elitlerin eliti oluyoruz . Kendimizi büyük yüksek görmüyoruz ama kendini büyük görenlerinde üstüyüz
10-Biz yol olmaya geliyoruz . Kimse gibi böbürlenmiyoruz gövde gösterisi yapmıyoruz . Samimiyetimizi yitirmiyoruz .
11-Oyun içerisinde takip edilcek kişilere destek verilcektir ( maden item para ) .
12-Loncamızın bir üyesi yapılan bir etkinlige katıldıgı zaman en az 3. olmak zorundadır 4. oldugu zaman ilişkisi kesilcektir .
13-Lonca içerisinde kimseye ama kimseye maddi konularda yardım yapılmıycaktır ...
Kİmse gibi dost satmayız dostumuz her zaman dosttur
Zaman içinde detaylar dahada açıklancak .
GM arkadaşlar geçenki yazımız gibi bunuda kaldırmayın . Foruma lonca yazısı açmak suçmuki :S