Xurfalıx bu gün saat 8-9civarı Hawkinqtahya çarımın şifresini almıştır ve şifreyi değiştirmiştir destek bi bakarsa sevinirim kolya gelsin bu arada arkadaşlar sizde dikkatli olun !!!
hawkinqtahya -kardeşxşahinn
Xurfalıx hırsızdır!!!
Xurfalıx hırsızdır!!!

KaRDeŞxMeHMeTT =49 lvl
KaRDeŞxMeHMettTT=28 lvl daha ezo ama 49 olcak bunu unutma
Re: Xurfalıx hırsızdır!!!
hesap my net üyeliği olduğu için destekle iletişime geçemedim mynetede ulaşamadım 

KaRDeŞxMeHMeTT =49 lvl
KaRDeŞxMeHMettTT=28 lvl daha ezo ama 49 olcak bunu unutma
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
vermeyeydin sana müstahak iyi yapmış
Update yazdı:Xurfalıx bu gün saat 8-9civarı Hawkinqtahya çarımın şifresini almıştır ve şifreyi değiştirmiştir destek bi bakarsa sevinirim kolya gelsin bu arada arkadaşlar sizde dikkatli olun !!!
hawkinqtahya -kardeşxşahinn
KARDEŞ O BANADA BU GUN DİYOR SANA ÇAR LAZIMMI hAWKİNGTAHYA DİYE Bİ ÇAR BEN YOK DEDİM ÇALMIŞTIR DİYE AMA FOTO ALMAYI UNUTTUM başka başka Daha cocodream Belkibirgün Tyman çarlarını çaLmıştır o karektersiz
- Zalimgurbet43
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Merhaba,
Duyduğuma göRe Karakterin Çalınmış, ÖnceLikLe Geçmiş oLsun kaRdeşim. Oyunda Kimseye Güvenmeyin Canınız Yanmasın. İKV Yönetiminin biR sözü var ; Üyeliğin Güvenliği Tamamen sizlere yani oyuncularımıza aittir.
İNSANLARI SEV, AMA GÜVENME.
Duyduğuma göRe Karakterin Çalınmış, ÖnceLikLe Geçmiş oLsun kaRdeşim. Oyunda Kimseye Güvenmeyin Canınız Yanmasın. İKV Yönetiminin biR sözü var ; Üyeliğin Güvenliği Tamamen sizlere yani oyuncularımıza aittir.
İNSANLARI SEV, AMA GÜVENME.
BiRisi BaNa
' NapıyoRsun '
Diyince , Kısık bir sesLe
`` HİÇ
Diyorumm
Kimse AnLamıyoR !
* [ H ] ayaTıN
* [ İ ]çiNdeN
* [ Ç ] ıkamıyoRummm..
. RapheaL .
. Yakamozxböceq .