Doğru söylemişsin herkez bu yazıları okuyacak ve senin ne olduğunu görecekbydeathh yazdı:İŞİNİZ GÜCÜNÜZ KENDİNİZİ KURTARMAKTAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL, KARI GİBİ OYUNU DÜŞÜNÜYONUZ (TEK ÇIKARINIZ LONCANIZ)İYİKİ BU OLAYLAR YAŞANMIŞ VE NE MAL OLDUĞUNUZU GÖRDÜM YAZIK SİZE; EN DEĞERLİ DOSTUNUZU LONCADA ÇIKAR İÇİN ÇIKARIYOSUZ YOK ADINA LEKE GELCEKMİŞ GELSE NE OLUCAK İŞTE SİZİN İNSANLIĞINIZ BU AL İŞTE ŞİMDİ LEKELENMİYOMU LONCANIZ HERKES BU YAZILANLARI OKUCAK SİZİN İŞİNİZ ZATEN BİTTİ BUNA EMİNİM AYRICA İLERDE 40 50 YAŞINA GELDİĞİNDE OYUNMU KALICI OLUCAK YOKSA DOSTLUKMU EMİNİM BU SANA VE TAŞKÖPRÜYE KAPAK OLMUŞTUR DOSTUM ?
İSTİKLAL LONCASI RESMİ AÇILIŞI
Re: İSTİKLAL LONCASI RESMİ AÇILIŞI
Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz ? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur.
Silencend Fiqan Ieqo
Silencend Fiqan Ieqo
Fiqan yazdı:Doğru söylemişsin herkez bu yazıları okuyacak ve senin ne olduğunu görecekbydeathh yazdı:İŞİNİZ GÜCÜNÜZ KENDİNİZİ KURTARMAKTAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL, KARI GİBİ OYUNU DÜŞÜNÜYONUZ (TEK ÇIKARINIZ LONCANIZ)İYİKİ BU OLAYLAR YAŞANMIŞ VE NE MAL OLDUĞUNUZU GÖRDÜM YAZIK SİZE; EN DEĞERLİ DOSTUNUZU LONCADA ÇIKAR İÇİN ÇIKARIYOSUZ YOK ADINA LEKE GELCEKMİŞ GELSE NE OLUCAK İŞTE SİZİN İNSANLIĞINIZ BU AL İŞTE ŞİMDİ LEKELENMİYOMU LONCANIZ HERKES BU YAZILANLARI OKUCAK SİZİN İŞİNİZ ZATEN BİTTİ BUNA EMİNİM AYRICA İLERDE 40 50 YAŞINA GELDİĞİNDE OYUNMU KALICI OLUCAK YOKSA DOSTLUKMU EMİNİM BU SANA VE TAŞKÖPRÜYE KAPAK OLMUŞTUR DOSTUM ?En değerli değil yan komşum olsun (Allah Korusun) aynı terbiyesizliği yaparsa onuda atarız !
SENİN NE MAL OLDUĞUN BELLİ AZIMI AÇTIRMA, HEM SEN KİMSİN DE BENİ LONCADAN ATIYOSUN BEN ÇKIYORUM !!!

Byxdeathhh / Byxdeathhhxtwo / Byxdeathhhxthree / Byxdeathhhxbüyü/Byxdeathhhxşifa
Bİ Zamanlar Yukarıdaki Çarlar Bana Aitti Ama Artık Olmucak Buna Rağmen Yılmayıp oyunda Olucam İstediğin Kadar Sil Tekrar Açıcam ?
- Asiiixbaris
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Tamam reissin sen çıktın loncadanbydeathh yazdı:Fiqan yazdı:Doğru söylemişsin herkez bu yazıları okuyacak ve senin ne olduğunu görecekbydeathh yazdı:İŞİNİZ GÜCÜNÜZ KENDİNİZİ KURTARMAKTAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL, KARI GİBİ OYUNU DÜŞÜNÜYONUZ (TEK ÇIKARINIZ LONCANIZ)İYİKİ BU OLAYLAR YAŞANMIŞ VE NE MAL OLDUĞUNUZU GÖRDÜM YAZIK SİZE; EN DEĞERLİ DOSTUNUZU LONCADA ÇIKAR İÇİN ÇIKARIYOSUZ YOK ADINA LEKE GELCEKMİŞ GELSE NE OLUCAK İŞTE SİZİN İNSANLIĞINIZ BU AL İŞTE ŞİMDİ LEKELENMİYOMU LONCANIZ HERKES BU YAZILANLARI OKUCAK SİZİN İŞİNİZ ZATEN BİTTİ BUNA EMİNİM AYRICA İLERDE 40 50 YAŞINA GELDİĞİNDE OYUNMU KALICI OLUCAK YOKSA DOSTLUKMU EMİNİM BU SANA VE TAŞKÖPRÜYE KAPAK OLMUŞTUR DOSTUM ?En değerli değil yan komşum olsun (Allah Korusun) aynı terbiyesizliği yaparsa onuda atarız !
SENİN NE MAL OLDUĞUN BELLİ AZIMI AÇTIRMA, HEM SEN KİMSİN DE BENİ LONCADAN ATIYOSUN BEN ÇKIYORUM !!!
Asiiixbaris / Asiiixbariss / İyileştirir
Asiiixbaris yazdı:Tamam reissin sen çıktın loncadanbydeathh yazdı:Fiqan yazdı:Doğru söylemişsin herkez bu yazıları okuyacak ve senin ne olduğunu görecekbydeathh yazdı:İŞİNİZ GÜCÜNÜZ KENDİNİZİ KURTARMAKTAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL, KARI GİBİ OYUNU DÜŞÜNÜYONUZ (TEK ÇIKARINIZ LONCANIZ)İYİKİ BU OLAYLAR YAŞANMIŞ VE NE MAL OLDUĞUNUZU GÖRDÜM YAZIK SİZE; EN DEĞERLİ DOSTUNUZU LONCADA ÇIKAR İÇİN ÇIKARIYOSUZ YOK ADINA LEKE GELCEKMİŞ GELSE NE OLUCAK İŞTE SİZİN İNSANLIĞINIZ BU AL İŞTE ŞİMDİ LEKELENMİYOMU LONCANIZ HERKES BU YAZILANLARI OKUCAK SİZİN İŞİNİZ ZATEN BİTTİ BUNA EMİNİM AYRICA İLERDE 40 50 YAŞINA GELDİĞİNDE OYUNMU KALICI OLUCAK YOKSA DOSTLUKMU EMİNİM BU SANA VE TAŞKÖPRÜYE KAPAK OLMUŞTUR DOSTUM ?En değerli değil yan komşum olsun (Allah Korusun) aynı terbiyesizliği yaparsa onuda atarız !
ÇOLUK COCUKSUNUZ UĞRAŞAMICAM SİZLE

Byxdeathhh / Byxdeathhhxtwo / Byxdeathhhxthree / Byxdeathhhxbüyü/Byxdeathhhxşifa
Bİ Zamanlar Yukarıdaki Çarlar Bana Aitti Ama Artık Olmucak Buna Rağmen Yılmayıp oyunda Olucam İstediğin Kadar Sil Tekrar Açıcam ?
- SHaDouF
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Alperen
Hayırlı oLsun geç oldu ama olsun. 
imza yok Parmak baSSam oLmaz mı ¿
™ ® © SHaDouF © ® ™ / Eminönü
™ ® © SHaDouF © ® ™ / Eminönü
- Asiiixbaris
- İri Fare Avcısı
Hayır Eminönündebabalar38 yazdı:bu lonca sancakta değilmiii?
Asiiixbaris / Asiiixbariss / İyileştirir
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
ÖnceLikLe Loncanız hayıLı oLSun
BasaıLar diLerim
YaKaMoZ Lonca YöNetimi
KuKLacı Sunucusu
Chatlaqs
BasaıLar diLerim
YaKaMoZ Lonca YöNetimi
KuKLacı Sunucusu
Chatlaqs
Loncaya alirmsiiniz x)
:lol: loncvaniza beni de alirmsiinzi ben tilsimdan sunucunda surekli takiliyom sarmi tilsim eminonune gectim loncaniyaalirmsiiniz :lol:
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Sanki Sene 2008
Azrailxgiresun yazdı:1. paraf kendisi çıktı loncadan 2.Ysnözk hiç girmediki loncaya atılsın
Ainen kanqqa ...
ve ayrıca sen nerelerdesın ben gerı döndum ama sen yoksun