Dilimize sahip çıkalım..!
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Re: Dilimize sahip çıkalım..!
yazıyı okudum ve aramamada gerek yok direk belli zaten
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
Merhaba,
Bir süre önce bu tarz da bir konuyu Genel Etkileşim de açmıştım, insanlarda biraz farkındalık yaratabilirim düşüncesiyle. Ama gördüğüm ve gözlemlediğim kadarıyla biz okuduğumuzdan ya da gördüğümüzden almamız gerekeni almak yerine bunu bize söyleyenin/gösterenin açığı ya da eksikliği olan noktaları bularak, aşağılamayı "sende kimsin?" demeyi daha cazip buluyoruz. Sözü daha fazla uzatmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Ozan Arif gerekeni birazdan ekleyeceğim şiirinde güzelce dile getiriyor.
"Elin gözündeki çöpleri tek tek
Görüp, gösteririz kaçırmayız pek
Kendi gözümüzde mertek var mertek
Biz, bizdeki suçu görüyor muyuz ?"
Ozan Arif
İyi Eğlenceler.
Bir süre önce bu tarz da bir konuyu Genel Etkileşim de açmıştım, insanlarda biraz farkındalık yaratabilirim düşüncesiyle. Ama gördüğüm ve gözlemlediğim kadarıyla biz okuduğumuzdan ya da gördüğümüzden almamız gerekeni almak yerine bunu bize söyleyenin/gösterenin açığı ya da eksikliği olan noktaları bularak, aşağılamayı "sende kimsin?" demeyi daha cazip buluyoruz. Sözü daha fazla uzatmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Ozan Arif gerekeni birazdan ekleyeceğim şiirinde güzelce dile getiriyor.
Ozan Arif
İyi Eğlenceler.
HardStyle, Hardoctor, Gentle
Eminönü
Eminönü
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
birilerine şunu yapma deyip kişinin kendisi yapıyorsa ne kadar komik olur değil mi? Biz burada kimseyi aşağılamıyoruz. kulağa değil kalbe hitap etmek lazım ki karşıdakini etkileyebilesin.neyin yanlış neyin doğru olduğunu davranışlarınla göstermek daha etkili yoldur bu arkadaş farklı bir çarla türkçe ye uygun bir çar ismi açıp o isimle bu konuyu yazsaydı kimse itiraz etmez ve desteklenirdiHardStyle yazdı:Merhaba,
Ozan Arif
İyi Eğlenceler.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL