KADİM HİDRA ETKİNLİĞİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
veyis
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

KADİM HİDRA ETKİNLİĞİ

Mesaj gönderen veyis »

Grup bölgelerinin gelmesiyle oyuncuların tamamen sığınaklara ve migratlara yönelmesi sonucu KADİM HİDRA görevleri artık yapılamamaktadır.Son kadim pençelerinde artık şahesere dönüştürüldüğü bu günlerde oyunda kadim hidra pençesi sıkıntısı ve görevin yapılamaması sıkıntısı giderek artmaktadır.Sayın [GM]'lerimizin belirli zaman aralıklarıyla yetkilerini kullanarak en azından belirli bir süre kadim görevleri yeniden yapılmaya başlanması için sayın yöneticilerimizin yetkilerini kullanarak KADİM HİDRA ETKİNLİĞİ düzenlemelerini rica ederiz..!
[Kalite Sizseniz Markanız Benim]
Kullanıcı avatarı
Mert35
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: KADİM HİDRA ETKİNLİĞİ

Mesaj gönderen Mert35 »

Çok doqru dıyosun kardeşım bune böle her gün kadımın fıyatı yükselıyor kadım altın değerınde qıbı oldu çıktıkça çıkıo yastıkaltında saklayanlar kazandılar kırdılar parayı şımdı şaheser üretmek bır hayal benım ıçın paran yoqmu desenız karakterlerımı kendı ısteğımle sıldım çünkü hırsızlıkla suçlandım
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Kardeşim o zaman sizin gibi mağdur olan insanları bir araya toplayıp kendiniz kesin.
Kendiniz bir etkinlik oluşturun ve malzemelerinizi toplayıp altyapınızı sağlamlaştırın.
Eminim en az 20-30 kişi çıkcaktır.Kendiniz taktik geliştiremiyorsanız forum içinde birbirinden farklı taktikler mevcut.
Bence 1 hafta süren bir organizasyon ile kesersiniz.
Kullanıcı avatarı
veyis
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen veyis »

ya kardeşim elimizde olan bişey olsa tamam ama kadıme de sağlam bı adam lazım sonuçta diğil mi biz tutup da kadımı 20 25 hadi 30 kişi itemsiz tank olmadan kesmeye kalkarsak bu işin sonu gelmez aksin ezaman ve para kaybına dönüşür
Kullanıcı avatarı
Korkusuzzxsifa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Korkusuzzxsifa »

Meran sunucusu kadim görevini en az yapan sunuculardan bırısıydı.Ve son gunlerde kadim piyasası 150 milyon olmustu.3 aydırda 1 kere bile kesilemedi.Ama simdi Kartezyen isimli ismail abimizin buldugu yöntemle gunluk 10 15 kere 10 12 kısıyle kadım kesılıyor.( Iksırsız )Kadım fıyatları 30 mye kadar dustu ve dahada dusecegı aşikar .
Kullanıcı avatarı
veyis
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen veyis »

:D :D şu yön temden biraz bahsettesene :D :D
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

veyis yazdı::D :D şu yön temden biraz bahsettesene :D :D
katılıyorum gündde 10 15 kez ne demek :)
Kullanıcı avatarı
Striker
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Striker »

Selamlar

Kadim kesmek gerçekten çok basit bir hal almıştır. Aşağıda kısaca bahsediyorum.

Malzemeler :D
Tank grubu
2 şifa 1 büyücü 1 tank savaşçı (Savaşçıda maraton ayakkabı ve bolca kudret iksiri olacak)

Saldırı grubu
1 şifa 5 büyü
1 şifa 5 büyü

Hassas noktalar.
Burada önemli olan Tank grubudur. Savaşçı Bol kudret iksirli ve maraton ayakkabılı olmalıdır.
Tank grubundaki büyücü üstü sağlam olmalı ve buz ve elektrik yeteneklerine sahip olmalıdır. (Üstü azat ve ejderli olursa çok daha iyi olur)
Saldırı grubundaki büyülerde kutup 15 olmalıdır.

Kadim kesimi

Görev grubu şifacısı kadime ilk vurur. (Şifacılar menzilden çıkmadığı için şifacının ilk vurması uygundur. İstenirse büyücüde vurabilir. Lakin kadime ilk vuran büyü menzil yapmamalıdır.) Ardından savaşçı nara ile kadimi çeker ve akabinde de grubundaki sağlam büyüye hedef saptırma atar. Tank grubundaki büyü vurmaya başlar. Burada 2 dakika kadar başka kimse müdahale etmezse savaşçı büyücünün hiddetini üstüne alır. Daha sonra savaşçı bir yuvarlak çizerek devamlı koşmaya başlar. Hedef saptırma bittiğinde de grubundaki büyüye tekrar hedef saptırma açar. Bu arada tüm büyüler vurmaya başlar. Kadim artık devamlı olarak savaşçıyı takip edecektir. Her 5 canda bir büyülerin menzil yapması yararlı olacaktır. Böylece kadim başka bir büyücüye yönelmeyecektir. Aksi bir durum olduğunda savaşçı nara ile kadimi üstüne çekecek ve kadimin yöneldiği büyücü menzil atacaktır.

Deprem kısmı

Kadimin canı 10 olduğunda tüm büyü ve şifalar ortada toplanıp vurmaya devam edecektir. Depremde de büyüler kutup açacaktır. Her şey yolunda gidiyosa ikinci deprem olmadan kadim kesilir zaten. Şayet ikinci deprem olursa büyüler tekrar kutup açacaktır. (Merak etmeyin kutup yetişiyor :) )

Bu şekilde yaparak kadim kesiminin ne kadar basit olduğunu göreceksiniz. Burada işin önemli kısmı tank savaşçı ve büyücüye düşmektedir.
Umarım yardımcı olmuşumdur. İyi forumlar...
FIRTINA NE KADAR SERT ESERSE ESSİN KAYADAN ALIP GÖTÜRECEĞİ SADECE TOZUDUR...

[Striker] (49)

[Xsimok] (49)

[GeBeRTeN] (49)
Kullanıcı avatarı
Siouxanubis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Siouxanubis »

Striker yazdı:
Selamlar

Kadim kesmek gerçekten çok basit bir hal almıştır. Aşağıda kısaca bahsediyorum.

Malzemeler :D
Tank grubu
2 şifa 1 büyücü 1 tank savaşçı (Savaşçıda maraton ayakkabı ve bolca kudret iksiri olacak)

Saldırı grubu
1 şifa 5 büyü
1 şifa 5 büyü

Hassas noktalar.
Burada önemli olan Tank grubudur. Savaşçı Bol kudret iksirli ve maraton ayakkabılı olmalıdır.
Tank grubundaki büyücü üstü sağlam olmalı ve buz ve elektrik yeteneklerine sahip olmalıdır. (Üstü azat ve ejderli olursa çok daha iyi olur)
Saldırı grubundaki büyülerde kutup 15 olmalıdır.

Kadim kesimi

Görev grubu şifacısı kadime ilk vurur. (Şifacılar menzilden çıkmadığı için şifacının ilk vurması uygundur. İstenirse büyücüde vurabilir. Lakin kadime ilk vuran büyü menzil yapmamalıdır.) Ardından savaşçı nara ile kadimi çeker ve akabinde de grubundaki sağlam büyüye hedef saptırma atar. Tank grubundaki büyü vurmaya başlar. Burada 2 dakika kadar başka kimse müdahale etmezse savaşçı büyücünün hiddetini üstüne alır. Daha sonra savaşçı bir yuvarlak çizerek devamlı koşmaya başlar. Hedef saptırma bittiğinde de grubundaki büyüye tekrar hedef saptırma açar. Bu arada tüm büyüler vurmaya başlar. Kadim artık devamlı olarak savaşçıyı takip edecektir. Her 5 canda bir büyülerin menzil yapması yararlı olacaktır. Böylece kadim başka bir büyücüye yönelmeyecektir. Aksi bir durum olduğunda savaşçı nara ile kadimi üstüne çekecek ve kadimin yöneldiği büyücü menzil atacaktır.

Deprem kısmı

Kadimin canı 10 olduğunda tüm büyü ve şifalar ortada toplanıp vurmaya devam edecektir. Depremde de büyüler kutup açacaktır. Her şey yolunda gidiyosa ikinci deprem olmadan kadim kesilir zaten. Şayet ikinci deprem olursa büyüler tekrar kutup açacaktır. (Merak etmeyin kutup yetişiyor :) )

Bu şekilde yaparak kadim kesiminin ne kadar basit olduğunu göreceksiniz. Burada işin önemli kısmı tank savaşçı ve büyücüye düşmektedir.
Umarım yardımcı olmuşumdur. İyi forumlar...

Paylaşım için teşekkürler.

Resim
EstergoNxReaktöR
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan

“Genel Etkileşim” sayfasına dön