İşte bana İKV destekten gelen cevap Berdushh isimli 49luk savaşçı oyuncunun paramı çaldığı onaylandı.
Antivirüsle yaptığım taramadan sonra zaten 4 adet virüs vardı.
Yönetim herhalde bu sefer birşeyler yapacaktır...
karopy yazdı:"Berdushh" isimli oyuncu urban takı yansıtarak size geliyorsa sakın ola cevap vermeyin benden size söylemesi. eğer benim gibi cevap verirseniz hesabınızdaki tüm parayı alır. Nasıl oldu anlamadım ama kardeşimin çarındaki parayı da almış kısaca dün 8 m 500 bin para gitti. Herkes gözünü açsın bu "Berdushh" isimli oyuncu sandığım kadarıyla bilgisayara sızıp virüs yollayıp ve oyundan düşmenizi sağlıyo ve çok değil 2 dakika içinde kendi pc'nizden giriş yapmış olduğunuz TÜM karakterlerin parasını çalıyor. Benden uyarması başka çarları da olabilir. Yine de dikkatli olun.
DEMİŞTİM BANA İNANMAYANLAR OLDU.
ŞİMDİ İKV DESTEK DE ONAYLADI.
ŞİMDİ İSTERSENİZ İNANIN...
Dur aynı şikayet yoluyla kanıt elde etmeyi deniyecem.Ayrıca dikkat edin size şifresini veriyor ve arkadaş ediniyor sizi kenana gitcem diye item istiyor yasaklıya ekleyip kaçıyor
Lordxbilgic
Lordxyaslı
artık oyunu bırakmıs bulunuyorum size iyi oynlar dılerım allaha emanet olun
Bakın fotoları yüklücem konuştum paramı istiyorum oyun oynuyo resmen benimle utanmadan bide yücelen takı yansıtıyo onu al diyo beleşe bide bak bak bak yönetim ilgilensin artık bırakmayın bu gibi itlerin yakasını