Her gece o bar senin bu bar benim hesabı ..Omzds yazdı:Tamam..Sarhoş muydun :shock: :lol:
[OKO Taktikleri] Büyücü-Şifacıya karşı
Re: [OKO Taktikleri] Büyücü-Şifacıya karşı

hah.. :lol:MykonS yazdı:Her gece o bar senin bu bar benim hesabı ..Omzds yazdı:Tamam..Sarhoş muydun :shock: :lol:
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
Full max. hasar bir şifa savaşçıya 2000 vuruyor. Artık büyücüyü düşünün.
Hadi bakalım.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
dediniz ya kons açtıktan sonra şifacı yanına gelio haycan atıyo diye hayvanı zihinlemek kolay bişey kardeşim sonra istediğini yapPetcarar yazdı:Kons açmazsan.Konsantrasyon yazdı:barkido yazdı:şifacılara karşı elektrik kullanmak eğer kitik ve 3 kat etki ihtimaliniz az ise tavsiye etmem.Çünkü çokkudret yiyor
bence fiziksel olunmalı kons+direnç kırma ile iyileştirme süresini lehimze kullanarak şifacı kesebilirizKod: Tümünü seç
sen büyücü kullanmayı bilion mu kons diosun kons açtık diyelim şifacı yanımaza gelecek hayvan çıkaracak hayvan bizi yavaslatacak şifacı yanımızda zaten 3-4 kere vurma imkanı tanıo hayvanda 3-4 kere vursa ..... ama doqru fiziksel olunmalı ama kons yok...
Kudretin yetmez şifacıyı indirmeye.Kons açarsan, can kurtaranı ve şifa yeteneğinin dolma süresini kullanarak cok büyük shovlar yapabilirsin
Full max şıfa 2000 savaşçıya vurabılıyosa gerçektente sağlam olan şıfalardır ve öle dıosan hemen 2 set dızcem max+cevo veya max+solucan set bırde ıbnı cevo setDarkShare yazdı:Full max. hasar bir şifa savaşçıya 2000 vuruyor. Artık büyücüyü düşünün.
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
3 set etti.IxcerenxI yazdı:Full max şıfa 2000 savaşçıya vurabılıyosa gerçektente sağlam olan şıfalardır ve öle dıosan hemen 2 set dızcem max+cevo veya max+solucan set bırde ıbnı cevo setDarkShare yazdı:Full max. hasar bir şifa savaşçıya 2000 vuruyor. Artık büyücüyü düşünün.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
MİTMET TATLIMMM
Xxjoker-Xjokerx-Ucube-Ucubee-ROWxUCUBE /////jopjoker\\\\
Her Gece Pub Larda Muzlu Süt İçen Uqur Varya O Benim İşte
PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE

- manyetix95
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Şifacıların yeni modası yücelen solucan dizen ws ci oluyor :lol:IxcerenxI yazdı:Full max şıfa 2000 savaşçıya vurabılıyosa gerçektente sağlam olan şıfalardır ve öle dıosan hemen 2 set dızcem max+cevo veya max+solucan set bırde ıbnı cevo setDarkShare yazdı:Full max. hasar bir şifa savaşçıya 2000 vuruyor. Artık büyücüyü düşünün.
Gaspıralı(49)
beni bilirsiniz her gece pub larda muzlu süt içen joker benim 
Xxjoker-Xjokerx-Ucube-Ucubee-ROWxUCUBE /////jopjoker\\\\

Şifa Kesmek Kolaydır Anlatalım
Ws ye basladınız İlk önce o Size Zejir veya asit atacaktır büyü bozmanız varsa İyi olur yoksa önemi değiL .)
Ardından Bir Tesla Kurun ve Sürekli Kudretinin bitmesini Sağlayın Kudreti Hemen Biter Zaten
Ardından Sizin canınız azalmamışır Zaten Sonra Zihin atın ve oturun Ardından tesla Kurup Vurun Pert
Ws ye basladınız İlk önce o Size Zejir veya asit atacaktır büyü bozmanız varsa İyi olur yoksa önemi değiL .)
Ardından Bir Tesla Kurun ve Sürekli Kudretinin bitmesini Sağlayın Kudreti Hemen Biter Zaten
Ardından Sizin canınız azalmamışır Zaten Sonra Zihin atın ve oturun Ardından tesla Kurup Vurun Pert
==========»нєя ηєƒιѕ öℓüмü тα∂αcαктıя νє αя∂ıη∂αкιℓєя∂є«===============
Konuralpbey
17 Ağustos 1999 Depremi 17 Bin Kişiyi Aramızdan aLdı ! Unutma Unutturma
Konuralpbey
17 Ağustos 1999 Depremi 17 Bin Kişiyi Aramızdan aLdı ! Unutma Unutturma