Meran Sakinleri Kimi Maden Toplar Kimi Evinde Pusar Kimide Savaşır Normal Bir ÜLkeydi . Herkezin Bir Sınırı Vardı İsmet Bey [L] Klanı Olarak E.o Bölgesini Seçtiler Handan Hanım [A] Klanı Olarak Meteor Bölgesini . Sınırlar Aşıldıkça Sınırı Aşan ÖLÜR.!!! Handan Hanım Çok Sinsi İdi Çok Uyanıktı İsmette Zekiydi Ama Hemen Kandırılabiliyordu .İsmet Bey Kalesinde Çayını Yudumlerken Canı Sıkıldı Ve Odasına Girdi Pc ye Takılyordu . İkvbook ' Tan Handanın Profilini Gördü Ve Hemen Ekledi. Bunlar Konuşmaya Başladılar . İsmet Bey : Selam Handan : As İsmet Bey : Bak Kadimi Kestik Foto koydum Beğen Paylaş Handan : Ok Bizde Junonu Kestik Sende Onu Beğen Paylaş xD İsmet Bey : Ok Tamam Karşılıksız bişiy Yapma Zaten Handan : Karşılıksız Yaptıkta Ne oldu İsmet Kral Oldu İsmet Bey : Ben kaçtım BB
İsmet Bahçede kendi kendine Mırıldanyordu . Hımm Acaba Handana Ortaklıkmı Teklif Etsem ? Hayırr ..!!! Olamaz Biz Asırları Düşmanıyız .Derken ; Handan Hanım Son Model Bir At Arabasıyla Gelir Ve kaleye Girer . Muhafızlar Onu Tutklar Ve İsmete Getirir . İSmet : Bırakın . Handan : Çok hoş Karşılamaydı İsmet . @
İsmet : Neden Habersiz Geliyorsun ?
Handan : İSmet Kes Ve beni Dİnle
İsmet : Handan Kümesimde Ötme İStersen Lodos Mhafızı : Abi Sıkayimi Boğazını
İsmet : Yo Dur
Handan : Ehüüüüü xD
İsmet : Söyle Handan Dinliyorum
Handan : Benimle Ortak Ol Yoksa Junon Ve Kenan Denilen 2 Kendini Bilmez Bizi Ve istanbulu Bitircek
İsmet : Ama Olamaz Bu Biz Düşmanız
Handan : Olur Yüksek Meclisi Çağıralım
İsmet : Çağıralım
Handan : sağ kolunu çagırır ve Git Yüksek Meclis Kaleye çagır Der. !!!
Ve Yüksek Meclis Gelir . Selamün Aleyküm Agalar xD
İsmet : A.s
Handan : A.s H.g
[YM] : H.b
[YM] : Bizi neden Çağırdınız ?
Handan : Biz ismetle Evlenmeye Karar verdik
İsmet : ne ne hayır ben öyle bişiy Demedim
Handan : İsmet Yalan Atma Dedin
İsmet : Demedim Yalan Atma Handan Kızıyorum @@@
Handan : Peki Kusura bakmayın YM Sizide Yorduk
[YM] : Ö. D xD
İsmet Ordan ayrılır Ve Bazara Alışverişe Gider ......