MORDuMan yazdı:kandil kutluyosun iyi ediyosun ona lafım yok snnde kutlu olsun kutlarken laf atmak zorunda mısın konunun kirleniceğini bile bile laf atıyosun adama suç sende
Aynen öyle valla katılıyorum kandil kutlarken bile laf atıyosun [Herkesin kandili mübarek olsun]
Dalcaxqorkemm yazdı:1. Senin Dinsiz Demenle dinsiz olmuyorum benım nüfus Cüzdanımda islam Yazıyo
2. senın gibi ırak vatandaşı değilim önderim Saddam Hüseyin Demıyorum
3. Benım Liderimde Mustafa Kemal Atatürk'tür
4. Sen Git Irakta yaşa çocyuk bu Mubarek Günde Senle Tartışmıcam..
1 - Olum iş kimlikte değil, iş niyette KALP OLUM KALP Allah'a küfür eden kalp müslüman olamaz. Hz.Muhammed'i sevmeyen kalp müslüman olmaz
2 - Benim (şuan) önderim Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'dır ve bunu herkes bilir, her daim destek veririm.
3 - M.Kemal ATATÜRK işte buna gelince onu görmedim ama yinede bizleri koruduğu için baştacıdır. Nede olsa ATAmızdır, o bizi korudu sıra bizde.
4 - Benım aslım Suudi Arabistan'dan gelme güzelim. Dubai, Arabistan, Irak, İran vs. vs. vs. hepsi kabul ediyor bebem ama benim TC kimliğimde Türk yazıyor heheh ve gururlanıyorum bebem dağ keçilerini vurmak için şimdiden hazırım
Not: Git başka yalanları bul len adam gibi tutur şu yalanlarını
ByWaRNiNG yazdı:berhudar oL
Eyw koç
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
WOLFPACKTSK yazdı:ula uşaklar anlamadığım bşy var :mrgreen:
siz buraya acaip siyasi içerikli mesajlar yazarken konu kapatılmıoda .
bizim WOLFPACK dediğimiz Kin-Nefret - Hırs Sadlrıganlık içerikleriyle Dolu takımımızın Konu Kapatılıor hiç anlam veremiorum :mrgreen:
Korkma birazdan Nocomment gelir böyle yazar
1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
daha sonra Konuyu kilitler bizde içeride kalırız
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !